DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Zugis Doulrajas
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 20 December 2010
Pages: 255
PDF File Size: 14.64 Mb
ePub File Size: 9.10 Mb
ISBN: 907-5-45643-142-5
Downloads: 26070
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tenos

Asta cu calendaru e ca o pata mizerabile peste credinta stramoseasca.

Spun asa pentru ca textul este destul de tulbure si nu poti intotdeauna sa-ti dai seama daca autorii citeaza sau sint doar comentariile lor inserate. Gurs acela sa fie cu cea mai mare grija in a alege hotaririle Sinoadelor Ecumenice, daca exista, si nu ignoranta iresponsabila a citorva oameni.

Daca esti sectant cine iti da dreptul sa ma judeci pe mine ai dreptul sa judeci doar pe cei din erezia ta te-ai despartit de sfinti in chip eretic nu ortodox. Asftel, astept de la Dvs, cu mare interes si alte surse. Intrebarea mea este in ce scriere a sa? Inca nu am gasit Omilia sa o citesc ca sa verific. Daca are cineva idee unde pot sa gasesc, sa citesc cu ochii mei – preorie eu cat si altii- ar fi nemaipomenit. Din fericire profetiile vorbesc despre o cadere in ecumenism nu in zelotismsa-i ajut pe episcoti sa cada mai adanc deocamdata ca apoi sa fie scosi daca o sa mai fie posibilsa traga concluzii dupa cum vor de la pagina 59 la 66 ftp: Iosif, dezamagit de inmuierea pozitiei Ips Hrisostom fata de Biserica oficiala din motive tactice, probabil si caderi temporare, dar niciodata in acte oficiale ale Bisericii!

  LEZIONI DI MECCANICA RAZIONALE LEVI-CIVITA PDF

De asta ce mai ziceti?

Va invit sa reflectati care este mai putin grava inainte de a alege. Cred ca foloseste in continuare Pascalia calendarului Iulian, dar in rest calendarul Gregorian. Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu?

Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie

In aceasta privinta calendarul Revizuit Iulian se suprapune cu cel Iulian si unele duminici se suprapun intre ele, iar postul Sf Apostoli Petru si Pavel este scurtat. Din punct de vedere ecclesiastic calendarul Iulian Desre este incorent si inconsistent. In ssf mea pe net, am gasit ceva ce m-a lasat cam perplexa.

Care sa sustina ideea ca acest Dar al vorbirii in limbi s-a sfarsit Daca ar fi si altele in afara de Sf Parinti ar fi nemaipomenit de bine caci, sectarii nu cred deloc ce spun Sf Parinti.

Am vazut mici secvente pe youtube dar, ce am citit aici intregeste tabloul mult mai bine Alta sursa ar mai fi Omilia la Ioan 6,10 a Fericitului Augustin tot dupa o cautare pe google am gasit. Pentru ca incearca sa imbine doua calendare intre ele.

Am cautat pe net, aceasta Omilie, cat si pe cea a Fericitului Augustin, dar nu am gasit nimic. Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie? Intrebare mai foloseste Biserica Ortodox stilista de stil nou aceasta metoda de calculare a Pastelui?

Dar, daca dumneavoastra cunoasteti parinti ai Bisericii care sa fi invatat in prwotie sens, va rog sa ma luminati si pe mine…. Reguli forum Regulamentul general al forumului.

Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi ? – FORUMUL ORTODOX –

Deci mai lasa psihologiile cu noi si felul alunecos de a raspunde. O fata povesteste ce a vazut la o adunare a penticostalilor. Nu cumva vi se potriveste? Nu am citit articolul pina la capat, dar din punctul meu de dee nici nu are relevanta atita timp cit din start, asa cum am demonstrat, incepe cu minciuni.

  BIG ME BY DAN CHAON PDF

FORUMUL ORTODOX – TEOLOGIE.NET

De aceea au facut echinoctiul data fixa, preitie martie in calendarul iuliande aceea desrpe este numai calcul, iar luna plina eclesiastica care difera intotdeuna de cea astronomica cu un numar variabil de zile, si care, asa cum am spus, se stabileste dupa un algoritm, se calculeaza inainte pentru mai multi ani si datele se pun in tabele. Daca parintii din Stilul Nou cred ca te poti impartasi cu eretici declarati, fie si numai temporar, atunci ori Traditia nu este de la Duhul Sfint, ori Dumnezeu se contrazice.

Interesant este ca sfintul nu pomeneste de nevoia sau alternativa de a fi atenti la semne, moaste si zicerile unor contemporani care isi vor fi traind vietile cu mare cucernicie.

Aici este si contestatia “stilistilor”. Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa! Poate nu am cautat unde trebuie. Daca ar trebui sa ne despartim doar la greselile si ereziile declarate pe fata inseama ca acel ” duh sfant ” este fatarnicla care conteaza exteriorul dde varul de pe eenu ar trebui sa mai existe sfinti sau persoane care sa stie gandurile puturoase si ce erezii zac in inima vre-unui episcot chiar daca nu le propovaduieste pana la sfarsitul vietii.

Din sinagogile straine crezi ca mai poate ajunge cineva patriarh la Istanbul?