ANAF DECLARATIA 710 PDF

are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Voodook JoJogar
Country: Australia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 1 August 2012
Pages: 251
PDF File Size: 17.35 Mb
ePub File Size: 2.31 Mb
ISBN: 426-2-46164-640-7
Downloads: 88633
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tasho

Astazi m-am dus personal la posta sa ridic coletul si surpriza, coletul a fost predat. Problema e ca lucrez 12 ore pe zi deci lucrez 15 zile pe luna.

Declarxtia ales rebukul oferit de ei am stat in Frankfurd eu cu copii mei minori pe costul meu la hotel si am trait ,mancat plus celalalte nevoi minime pe costul meu.

Cum se poate ca noi sa nu putem sa ne luam cea ce ne apartine.? Repararea … nu repune produsul in termenul de garantie initiala, exceptie doar in cazul in care neconformitatea nu se datoreaza consumatorului. Va multumesc pentru intelegere! In zona unde sa intamplat au fost camere a venit politia au vazut fimarile!

Anaf stare Search

El spunea ca ii pare rau ,ca nu a vrut sa-si insele sotia si de aici s-a ajuns la un intreg razboi cu amenintari ,ca ma distruge daca ii arat sotiei pozele ,daca ii spun ce imi scria el. Dupa vreo 4 luni a venit omul in magazin bineinteles cu scandal. Service-ul partener al vanzatorului a inlocuit ecranul telefonului, am achitat lucrarea si mi s-a comunicat in scris ca garantia de 24 de luni se pastreaza. Ceea ce ma intereseaza pe mine sunt urmatoarele: De curand parintii mei au primit o instiintare declaraia la primaria din sat cum ca au o suma destul de anxf de plata pentru impozitul unei cladiri persoana juridica.

Am luat masina,functiona bine din toate punctele de vedere si nu am facut nici un test cu el de fata. Persoana respectiva detine un “certificat de mostenitor”. O data cu decesul sau apartamentul revine nepotului insa ramane acea obligatie de asigurare a intretinerii, a locuintei corespunzatoare etc si pentru mama mea.

  ADAM RAFFERTY SUPERSTITION TAB PDF

Anaf stare 112

Trebuie sa stau in preaviz? Timp de o saptamana din Anxf doreste sa vanda apartamentul cu pricina si sa o dea afara pe mama mea. Eu m-am inscris si la scoala de soferi C si E stiind ca am bani sa achit scoala din banii de somaj, acum sunt nevoit sa renunt deoarece nu mai am bani si m-am certat si cu parintii mei. Iar la momentul respectiv am incercat sa iau toate masurile necesare, inclusiv acordul telefonic.

Am vorbit si cu sefii mei, abonamentele nu se mai puteau anula. Pe baza contractului s-au facut mai apoi, anexe la contract pentru prelungirea lui pe cate un an de zile. Din cauza lipsei de forta de munca,unitatea doreste sa-mi continui activitatea dar nimani nu cunoaste temeiul legal pt acesta. Nici macar dansa nu a dat autorizare scrisa respectivei persoane pentru a cesiona numarul.

Mi s-a spus ca cel mai simplu ar fi sa depun intr-un cont respectivii bani pe numele ei, doar ca ma gandesc ca trebuie mai feclaratia detalii despre ea pe care nu le detin. As dori sa contest in instanta o amenda a politiei comunitare. La aceasta data amtrimis sentinta judecatoreasca la casa de pensii si am solicitat sistarea retinerilor intrucat prin obtinerea grupei decalratia ar fi iesit la pensie la limita de varsta in Eu cred ca din suma tuturor veniturilor realizate pentru ca acolo s-a oprit impozitul.

Eu o sa le spun ca ea ia dat cheie de la casa si ca atia si acum face pe proasta doar ca sa ne faca rau noua.

In apartament locuiesc eu cu un copil minor de 3 ani. Au trecut 2 ani de atunci, insa mie declwratia se pare suspect de ce nu au ales cazul meu sa-l analizeze de la bun inceput. Scandaluri au fost, au auzit si vecinii, dar nu se baga nimeni.

  AAGAARD POSITIONAL PLAY PDF

Mie m-i se pare furt, daca coletul n-a mai ajuns la posta, atunci de ce a semnat el cu numarul lui de buletin ca a ridicat coletul? Ei au dreptul ca pentri faptul ca am fost luata de salvare sa ma dea afara fara preaviz?

Eu am pus pe cineva sa aiba grija de ei si o platesc eu. Sa nu demisionez dar sa mi-se faca 7710 disciplinara. Noi vrem sa impartim Curtea sa stim ce este AL nostru pentru ca acum totul e la comun cu cat ca Noi dec,aratia cel Mai mare impozit pe casa si curte.

D Anaf Related Keywords & Suggestions – D Anaf Long Tail Keywords

ahaf In apartament cand am mers acesta era mizerabil si plin de gandaci. In cazul in care eu voi deceda actul deeclaratia este valabil pentru mostenitorii mei? As dori si eu un raspuns la o situatie in care nu stiu ce as putea face. Trei membri ai Cons. Compania atat a facut a cautat hotel si sa asigurat ca iau autobusul hotelului spre destinatie. Coincidenta face ca voi merge saptamana viitoare in tara pentru concediu.

De marti pana astazi am incercat in zadar sa fac rost de o adeverinta pentru medicul de familie sa vada ultimele zile luate de concediu medical pentru a imi da medical pana maine. In cele din urma am depus o sesizare la OPC prin care am avut castig de cauza. Mama are pensie pt handicap pt dementa mixta wnaf inca nu este decazuta din drepturi. In momentul in care manegera declratia a venit sa ma anunte mi-a dat doua variante.