Massage erotik clitje wrijven

massage erotik clitje wrijven

Masseer en druk met hogere snelheid die plekjes die je het fijnst vind. Dit kan voor iedereen weer anders zijn. Voor de een is dat direct op de clitorus, voor de ander is het juist erom heen, of de clitoris afdekken met huid en deze stimuleren. Als je meer opwinding voelt wordt je clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken.

Verleg de druk dan iets meer van de clitoris af bewerk het gebied er rond omheen, maar blijf wel het ritme aanhouden. Op een gegeven moment zul je een golf van warmte door je heen voelen gaan: Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie.

Het orgasme zelf volgt meestal al snel na de warmtegolf. Ga door totdat het orgasme helemaal voorbij is. Opeens merk je dat het niet meer prettig is om jezelf daar te strelen. Dit is heel normaal, je lichaam moet zich weer even ontspannen. Masturberen en vooral het opwekken van een orgasme is niet alleen maar een techniekje. Nog belangrijker dan dat is het om in de goede sfeer te komen.

Opwinding ontstaat als je in gedachten met sex bezig bent. Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken. Zorg dus dat je in gedachten met sex bezig bent. Hoe kun je dat doen? Een fantasie die prikkelt, een erotische verhaalje, of een filmbeeld dat je opwindt kan er heel goed bij werken.

Je hebt vast wel een heerlijke herinnering aan een moment dat je geil maakte. En er zijn op internet tal van opwindende verhaaltjes te vinden, die je kunt uitprinten en nog eens aandachtig kunt lezen. Concentreren op je gedachten, je fantasieën, je dromen.

Bekijk opwindende plaatjes of laat de hand die je streelt niet je eigen hand zijn, maar die van een denkbeeldige knappe man of meid. Denk aan een moment uit het verleden, een opwindend filmfragment, of fantaseer zelf een erotisch verhaal. Masseren, wrijven, strelen, aaien van de clitoris. Je kunt je clitoris rechtstreeks aanraken, of er vlak naast. Je kunt ook over de huid die boven de clit zit strelen en wrijven. Masseren, wrijven of strelen in combinatie met een of twee vingers in je vagina.

Probeer ook een achterlangs met je vingers in je vagina te komen. Vaak is dit de manier waarop jonge meisjes masturberen ontdekken. Een stoel- of bankleuning, dekbed, kussen, been van je partner, je kunt hier van alles voor bedenken.

Dijen tegen elkaar drukken, eventueel met een kussen ertussen. Denk aan een wild verhaal en laat je vingers er bij helpen. Met de douchekop of andere waterstraal met warm water, dat prettig aanvoelt. Allerlei voorwerpen tegen je clitoris laten bewegen. Een vibrator of ander speciaal ervoor gemaakt speelgoed. Klik hier voor meer informatie over masturberen met de tandenborstel. Er zijn tal van variaties mogelijk en iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur.

Inspiratie Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen. Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden.

Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie. Masturbatie lessen voor vrouwen, jezelf leren vingeren Opgewonden worden en je geil voelen.

Prettige gevoelens die je nog kunt verdiepen door tegelijkertijd je lichaam te stimuleren. Haar clitoris zit onder een soort kapje. Je kunt proberen deze eens voorzichtig omhoog te trekken om te zien hoe zij reageert op meer direct contact. Wil je haar niet direct naar een orgasme leiden, maar deze langzaam opbouwen?

Stop dan tussendoor het contact met het geslachtsdeel heel even. Haar opwinding zal dan weer iets wegzakken, maar daarna nog heftiger terug komen. Vaak vinden mannen het spannend om deze pauzes te nemen en is het vertrouwd om de vrouw zo snel mogelijk het orgasme te bezorgen. Toch is het het het proberen waard als je weet dat het orgasme uiteindelijk waarschijnlijk een stuk intenser zal zijn.

Is de vrouw klaargekomen en wil je haar nogmaals laten klaarkomen? Dan is het het makkelijkst om het lichamelijk contact met haar vagina niet helemaal te verbreken. Toch heeft ze een kleine pauze nodig. Je kunt dan je vingers op haar vagina laten liggen, maar deze niet heen en weer bewegen. Zodra ze een beetje bij zinnen is gekomen kun je haar met je vingers voorzichtig weer opwarmen.

Let op dat alle plekken nu extra gevoelig zijn dus betast haar nu met de nodige voorzichtigheid. Natuurlijk is niet elke vrouw hetzelfde en kan iedereen op zijn eigen manier opwinding ervaren. Dit zijn tips die voor veel vrouwen prettig zijn, maar biedt natuurlijk geen garantie.

Probeer daarom samen uit wat jullie fijn vinden en bespreek met elkaar jullie wensen en behoeftes. En vergeet vooral niet om zelf ook te genieten! Kijk hier eens verder naar geschikte  clitoris speeltjes voor tussen de lakens! Shutterstock — Artem Furman.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Warm haar eerst op Zorg dat de vrouw lekker opgewarmd is voordat je begint met het stimuleren van haar clitoris. Een intens orgasme via de clitoris Wanneer ze in de juiste mood is trek je haar slipje uit en kun je haar gericht gaan stimuleren.

... Turkse kutjes prive prostitutie

Escort limburg wiebelende tieten

Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie. Voor dat je begint is het raadzaam om wat voorbereidingen te treffen. Als je clitoris heel gevoelig is kunt je met de palm van je hand de druk wat meer verdelen. Hoe zie je er 'daar beneden' eigenlijk uit? Als je eenmaal goed vertrouwd bent met het geven van een solomassage en je vingers kennen de weg tussen schaamlippen, clitoris en venusheuvel dan is het tijd voor de volgende stap. Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie. Als het op en bepaalde manier lukt, kan het ook anders?

Probeer ook eens baby- of masage-olie om je vagina en clirotis lekker glad en glibberig te maken. Neem alleen een olie geen crème waarvan je zeker bent dat het bij jou geen irritatie van de huid geeft. Varieer ook in houding en probeer ook hierin te ontdekken wat voor jou het lekkerst voelt. Op je rug met de knieën op getrokken, of op je zij, met een been gestrekt en een been opgetrokken, of zelfs op je buik liggend. Het strelen van borsten, dijen en venusheuvel kan ook lekker zijn en stimulerend bij zelfbevrediging.

Onder de douche kun je ook experimenteren met masturberen. Richt de douchestraal op je vagina en clitoris. Beweeg de straal voorzichtig en ritmisch over je clitoris. Als je een bad hebt is het prettig om lekker liggend in het warme water jezelf te masturberen. Het is ontspannend en je kunt je helemaal laten gaan. Leer jezelf ontdekken door te kijken. Om je lichaam beter te leren kennen kun je een een handspiegel, of nog liever een grote spiegel op een standaard er bij pakken.

Leg de handspiegel tegen een kussen en ga er zelf ontspannen voorzitten. Hoe zie je er 'daar beneden' eigenlijk uit? En misschien is dit dan gelijk een mooie gelegenheid om eens voorzicht het haar een beetje bij te trimmen, of in een leuk modelletje te scheren.

Verwen jezelf met heerlijke masageolie en strijk vooral op de pasgeschoren delen rijkelijk olie en masseer deze heerlijk in. Als je eenmaal goed vertrouwd bent met het geven van een solomassage en je vingers kennen de weg tussen schaamlippen, clitoris en venusheuvel dan is het tijd voor de volgende stap. Het opvoeren van de intensiteit naar een orgasme door mastruberen. Begin met het masseren van je schaamlippen en ga langzaam in de richting van je clitoris.

Schuif de huid rond de clitoris voorzichtig heen en weer. Ontwikkel een regelmatige, maar lichte druk op de clitoris, richt je daarbij vooral op de plekjes direct naast de clitoris. Masseer en druk met hogere snelheid die plekjes die je het fijnst vind.

Dit kan voor iedereen weer anders zijn. Voor de een is dat direct op de clitorus, voor de ander is het juist erom heen, of de clitoris afdekken met huid en deze stimuleren. Als je meer opwinding voelt wordt je clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken. Verleg de druk dan iets meer van de clitoris af bewerk het gebied er rond omheen, maar blijf wel het ritme aanhouden. Op een gegeven moment zul je een golf van warmte door je heen voelen gaan: Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie.

Het orgasme zelf volgt meestal al snel na de warmtegolf. Ga door totdat het orgasme helemaal voorbij is. Opeens merk je dat het niet meer prettig is om jezelf daar te strelen. Dit is heel normaal, je lichaam moet zich weer even ontspannen. Masturberen en vooral het opwekken van een orgasme is niet alleen maar een techniekje. Nog belangrijker dan dat is het om in de goede sfeer te komen. Opwinding ontstaat als je in gedachten met sex bezig bent. Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken.

Zorg dus dat je in gedachten met sex bezig bent. Hoe kun je dat doen? Een fantasie die prikkelt, een erotische verhaalje, of een filmbeeld dat je opwindt kan er heel goed bij werken. Je hebt vast wel een heerlijke herinnering aan een moment dat je geil maakte.

En er zijn op internet tal van opwindende verhaaltjes te vinden, die je kunt uitprinten en nog eens aandachtig kunt lezen. Concentreren op je gedachten, je fantasieën, je dromen.

Bekijk opwindende plaatjes of laat de hand die je streelt niet je eigen hand zijn, maar die van een denkbeeldige knappe man of meid. Haar clitoris zit onder een soort kapje. Je kunt proberen deze eens voorzichtig omhoog te trekken om te zien hoe zij reageert op meer direct contact. Wil je haar niet direct naar een orgasme leiden, maar deze langzaam opbouwen?

Stop dan tussendoor het contact met het geslachtsdeel heel even. Haar opwinding zal dan weer iets wegzakken, maar daarna nog heftiger terug komen. Vaak vinden mannen het spannend om deze pauzes te nemen en is het vertrouwd om de vrouw zo snel mogelijk het orgasme te bezorgen.

Toch is het het het proberen waard als je weet dat het orgasme uiteindelijk waarschijnlijk een stuk intenser zal zijn. Is de vrouw klaargekomen en wil je haar nogmaals laten klaarkomen? Dan is het het makkelijkst om het lichamelijk contact met haar vagina niet helemaal te verbreken. Toch heeft ze een kleine pauze nodig. Je kunt dan je vingers op haar vagina laten liggen, maar deze niet heen en weer bewegen.

Zodra ze een beetje bij zinnen is gekomen kun je haar met je vingers voorzichtig weer opwarmen. Let op dat alle plekken nu extra gevoelig zijn dus betast haar nu met de nodige voorzichtigheid. Natuurlijk is niet elke vrouw hetzelfde en kan iedereen op zijn eigen manier opwinding ervaren. Dit zijn tips die voor veel vrouwen prettig zijn, maar biedt natuurlijk geen garantie.

Probeer daarom samen uit wat jullie fijn vinden en bespreek met elkaar jullie wensen en behoeftes. En vergeet vooral niet om zelf ook te genieten! Kijk hier eens verder naar geschikte  clitoris speeltjes voor tussen de lakens! Shutterstock — Artem Furman. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Warm haar eerst op Zorg dat de vrouw lekker opgewarmd is voordat je begint met het stimuleren van haar clitoris.

Een intens orgasme via de clitoris Wanneer ze in de juiste mood is trek je haar slipje uit en kun je haar gericht gaan stimuleren.

Lesbische meisjes beffen escort cardate