Hypnose geile neukende meiden

hypnose geile neukende meiden

Hoorde ik mezelf zeggen. In tegendeel zei ze, ik voel me buitengewoon prettig en ik vroeg me af of het mogelijk zou zijn dat ik nog even weer ga liggen. Het is zo'n heerlijk gevoel namelijk. Heel even twijfelde ik, maar ging uiteindelijk op haar voorstel in.

Het zou betekenen dat ik nog even naar haar lekkere kutje kon kijken. Wist nu al dat ik me toch niet kon beheersen. Het duurde niet lang voordat ze weer weg was. Het ging erg snel dit keer. Ze was iets gemakkelijker gaan liggen dan de eerste keer viel me op. Ze lag iets vrijer zeg maar. Ze zag er relaxed uit. In een korte tijd vuurde ik behoorlijk wat vragen op haar af en ik had haar weer iets te vertellen over een vorig leven.

Al die tijd lag ze er zo heerlijk rustig bij. Opnieuw bekeek ik haar van top tot teen en voelde de bult in mijn broek weer harder worden. Even wreef ik met mijn hand in mijn kruis. Mijn pik was al weer keihard geworden en wou koste wat het kost nog even naar haar heerlijke geschoren kutje kijken.

Schoof opnieuw haar jurk omhoog en. Maar haar slipje was weg! Op het toilet had ze haar slipje uitgedaan. Zou ze iets in de gaten hebben? Ik voelde mijn kop gloeien. Het schaamrood stond me op de kaken. De gedachten die door mijn hoofd flitsten maakten me even bang. Net op het moment dat ik besloten had snel een eind aan de sessie te maken, Bewoog ze haar hand richting haar kruisje. Jeetje ik had al veel meegemaakt maar dit sloeg alles.

Ze begon haar kutje gewoon te vingeren nu. Ik zag dat ze nog drijfnat was. Gaf me dit een vrijbrief? Was dit een teken dat ik gewoon mijn gang kon gaan? Ik hoorde haar zachtjes kleine geluidjes maken. Zou ze het verschil merken tussen haar eigen hand en de mijne? Teveel vragen flitsten door mijn hoofd. Ik nam opnieuw een risico en duwde voorzichtig met een vinger tegen haar kutje aan. Ze was werkelijk drijfnat. Zonder enige moeite verdween mijn vinger in haar en ik voelde mijn pik als een idioot weer tekeer gaan.

Keihard stond mijn mannelijkheid tegen de binnenkant van mijn broek aan te kloppen. Daar zat ik nu. Met een hand vingerde ik haar, likte af en toe het geil van mijn vingers en met de andere hand trok ik mezelf af. Het was heerlijk, maar het zou nog lekkerder zijn als ik mijn neuker in haar zou laten glijden. Ik boog mijn hoofd iets verder naar voren en liet mijn tong nu vol en traag door haar geile trutje gaan. Weer proefde ik haar. Ik rook haar geil en wou er geen druppel van missen.

Bijna had ik een waas van geilheid voor de ogen en voelde mijn ballen strak in mijn zak staan. Zo snel als ik kon bracht ik alles weer in fatsoen. Met enige moeite wist ik mijn broek weer dicht te krijgen. Had haar handen op haar buik gelegd en luister goed naar mijn stem.

Je hoort alleen mij alle geluiden om je heen hoor je wel, maar je doet er niets mee. Zo dadelijk begin ik terug te tellen van vijf naar één. Maar eerst geef ik je een toverwoord. Wanneer je dat toverwoord hoort en dat kan alleen via mijn stem Krijg je een hele sterke behoefte om te pijpen je moet pijpen.

Vijf het toverwoord is, KLIK, vier, drie. Als je wakker bent weet je niets meer, twee alleen het woordje KLIK en haar betekenis. Een wordt maar wakker. Na even in haar ogen te hebben gewreven, keek ze op en glimlachte licht. Het ging heel goed hoor. Laten we gaan zitten, dan nemen we het nog weer even door. Ik hielp haar overeind en ze ging weer op de grote stoel bij het bureau zitten. Dit keer ging ik in plaats van op mijn stoel, tegenover haar op het bureau zitten.

Al die tijd had ik nog een keiharde pik en dat was duidelijk te zien. Ook zij zag het, maar keek niet echt geïnteresseerd helaas. Ik ging iets anders zitten. Wou mijn kruis het liefst in haar gezicht duwen. Voordat ik verder ga, wil ik graag dat je me even aankijkt. Recht in mijn ogen nu. KLIK hoorde ik mezelf zeggen. Ze bleef me aankijken werkte het niet? Mmmm ik voel me zo lekker zeg. Het werkte dus toch. Ze veranderde op slag. Was in zekere zin bij positieven. Ze keek me gewoon aan en schoof haar stoel dichterbij.

Ze zat op het puntje van de stoel en terwijl ze omhoog keek, kneep ze even voorzichtig in mijn kruis. Ik voelde een soort opluchting door me heen gaan nu. Wat een heerlijke pik voel ik daar zeg. Ondeugend keek ze me aan en begon met iets meer druk over mijn kruis te wrijven. Even liet ze zich achterover in de stoel vallen, schoof haar rok omhoog en duwde haar schaamlippen fel uiteen.

Kijk eens daar mag die geile neuker van je in. Maar dan moet eerst je broek uit. Ik wou niet eens meer wachten op dat zij mijn broek zou open doen.

Vlug liet ik mijn broek zakken en gooide het over mijn voeten uit. Nu stond ik voor haar. Met een dikke geile lul die duidelijk aftekende in mijn lichtgrijze strakke boxershort. Je hebt helemaal een natte plek in je slip. Oooo is dat geil? Zonder nog een woord vuil te maken, stroopte ze de boxer van mijn heupen en met een dikke sliert geil aan mijn eikel veerde mijn pik recht vooruit.

Mmm ik wist niet dat een pik zo nat kon worden zeg. Ze nam mijn staaf in haar hand en bewoog de voorhuid even zachtjes op en neer. Ik hoorde mezelf kleine geile geluidjes maken. Ze bracht nu ook haar tweede hand in mijn kruis en streelde mijn ballen. Ik voelde haar nagels onder mijn balzak kriebelen. Wat een heerlijk gevoel zeg. Door dat ze heerlijk voorover zat had ik inkijk in haar jurk. Twee strakke tietjes wel verpakt in een klein kanten bh'tje. Ik liet mijn hand bij haar jurk in glijden en kneep even in haar borsten, lekkere harde tepels had ze geil.

Ze had helemaal wel een lekker geil lichaam. Ik weet niet wat me overkomt, maar ik heb een vreselijke zin om die geile neuker van je af te zuigen.

Ik wil je pik in mijn mond voelen kloppen proeven wil ik je. Ze kwam iets dichterbij nu en ik voelde haar tong traag langs mijn ballen glijden. Ze bleef me langzaam aftrekken en likken tegelijk. Ik voelde het zaad al borrelen. Ik had het al zo lang uitgesteld. Nu ga ik die geile pik van je net zo lang pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. De manier waarop ze het over mijn pik had maakt me helemaal gek! Nog steeds was bewoog ze haar hand langzaam op en neer.

Met dat verschil dat ze nu zachtjes op mijn eikel aan het zuigen was. Haar tong streelde mijn top en likte aan mijn pisgaatje. Mmmm als je zo doorgaat spuit ik je hele mond helemaal vol meisje. Met moeite wist ik nog woorden uit te brengen.

Wat een heerlijk geil loedertje. Dat wil ik ook graag. Ze nam mijn lul nu zo ver als ze kon in haar mond en begon me heel traag te pijpen nu.

Ik kon het niet nalaten om tijdens het pijpen kleine neuk bewegingen te maken. Telkens als ik mijn pik in haar zag verdwijnen, duwde ik mijn kont iets verder naar voren zo neukte haar mondje eigenlijk een beetje. Ik hou het niet meer vol nu. Wat pijp je me heerlijk. Ik begon meer en meer te kreunen en voelde dat ik drijfnat van zweet was. Met mijn pik nog steeds in haar mond mompelde ze iets waarop ik uitmaakte dat ze het heerlijk vond.

Het leek even alsof het maar bleef komen en ze bleef maar doorgaan. Tot de laatste druppel er uit was ging ze door. Ze pakte mijn staaf nu van onderen stevig beet en gleed met haar vingers langzaam omhoog om ook echt zeker te weten dat er niets meer uit kwam. Ik begon iets te verslappen nu en ze liet eindelijk mijn pik los. Je geil smaakt heerlijk hoor. Wil je nog een keertje? Ik moest even lachen. Even een kleine pauze hoor meid. Je hebt me zo heerlijk doen klaarkomen, ik moet even weer wat energie opbouwen.

Ik trok mijn boxer weer aan en ging even zitten. Met een tissue veegde ik het zweet iets van mijn voorhoofd af.. En dan te bedenken dat ik je nog wel zou neuken zelfs. Heb je nog een nat kutje?

Met een ondeugend lachje zag ik hoe ze haar hand onder haar rok stak en voelde. Ik kon nog net een glimp van haar geschoren doosje opvangen en voelde me weer hard worden. Weet je wat we gaan doen? En als het niks is kunnen we toch alsnog snel weg gaan? Ze had er eigenlijk niet zo veel zin in. Ze hadden maar een dagje en er waren genoeg andere leuke attracties. Maar aan de andere kant gunde ze Paul ook best zijn pleziertje en gaf ze toe.

De tent was van binnen vrij eenvoudig ingericht. Een klein podium, met daarvoor een stuk of 50 stoelen, waarvan ongeveer de helft gevuld was met mensen. Op een bordje konden ze zien dat de show over 10 minuten zou beginnen, dus ze namen ook een stoel, ergens redelijk vooraan en wachtten af. Toen de hypnotiseur opkwam moest Jenny haar best doen om niet in lachen uit te barsten. De man, in leeftijd ergens tussen de 40 en 50, was gekleed in een volkomen over-de-top magiërs outfit, inclusief zwarte cape en hoge hoed.

Het geheel werd afgemaakt door een borstelsnor. Het begin van de show maakte het er niet veel beter op. Flauwe kaarttrucjes, een konijn uit de hoge hoed; alles kwam langs, en van een groot deel van de trucs kon ze zonder veel moeite ontdekken hoe de truc werkte. Ze tikte haar broer aan en wenkte naar de uitgang. Na nog een kwartier aan flauwe trucs kwam dan eindelijk de aankondiging dat hij iemand uit het publiek zou gaan hypnotiseren. Ze zou wel eens bewijzen dat die hele zooi zo nep was als maar kon.

Voordat iemand anders kon reageren greep ze de hand van Paul en stak ze omhoog: Tot haar verbazing reageerde de Snor zoals ze hem in gedachten noemde vrolijk op deze aanmelding: Meestal moet ik wel twee of drie keer aandringen! Komen jullie maar naar voren. Maar nu ze daadwerkelijk gevraagd werden kon ze weinig anders meer dan met een vuurrood hoofd het podium op te stappen. Ze had nooit opgetreden en op dit moment leek zelfs het publiek van een man of 30 vreselijk groot.

Maar ja, het was haar eigen schuld, had ze maar niet zo dom moeten zijn. Ze vroeg zich af of hij dan toch werkelijk kon hypnotiseren. Maar na de slechte goocheltrucs was ze daar niet echt bang voor. Hoe zou hij zich hieruit redden? Waarschijnlijk beroerd, bedacht ze. Misschien zou dit toch nog leuk worden. Jenny kon aan hem zien dat hij zich ook erg ongemakkelijk voelde.

Even voelde ze spijt dat ze hem er ook onvrijwillig in meegetrokken had. En hoe heet deze schone jongedame?

Ik zie maar zeer zelden zulke lieflijke vrijwilligers in mijn voorstelling! Het meisje was haar kinderjaren duidelijk ontgroeid. Met haar slanke lijf, lange bruine haar en grote reebruine ogen zou ze in de stad hordes aanbidders hebben gehad. Haar borsten waren nog al in ontwikkeling en zouden nog enige tijd nodig hebben om tot volle rijping te komen maar hadden toch al de grote en de vorm van appeltjes die pront vooruit stonden, nog niet aangetast door de tijd.

Ook haar lange benen trokken veel bekijks. Haar kleding was niet bijzonder onthullend maar versterkte haar schoonheid op een subtiele manier. Ze had een rokje aan dat tot net boven haar knieën reikte, waardoor de blik naar de lange benen getrokken werd, gebruind doordat ze zoveel tijd buiten doorbracht.

Haar topje liet net een klein stukje van haar platte buikje zien, waarbij als ze haar armen wat omhoog deed net haar naveltje te zien was. Van dit alles was Jenny zich zelf echter nog niet bewust. De boerenjongens bij haar op school waren toch wat meer verlegen dan hun tegenhangers in de stad, en ook het feit dat haar tweelingbroer, die voor zijn leeftijd al behoorlijk wat spierkracht had ontwikkeld, nooit van haar zijde week hielp om potentiële aanbidders af te schrikken.

Ondertussen had nu ook het meisje zich voorgesteld aan het publiek, waarin ze ondertussen een paar gezichten uit het dorp herkende. Dit stelde haar wat gerust. Twee eenvoudige plastic stoelen werden het podium opgetild en naast elkaar gezet. Jenny moest nog steeds haar best doen om haar gezicht in de plooi te houden als hij sprak, maar ze ging toch maar naast haar broer zitten.

Concentreer je volledig op de beweging en op mijn stem, ok? Volg de beweging van het horloge. Telkens als hij weer begint te dalen noem ik een nummer. Bij elk nummer dat jullie horen ontspannen jullie je verder. Het was gewoon oplichterij. Maar toen de man bij zeven aankwam merkte ze dat ze inderdaad helemaal ontspannen was.

Dit had ze eerder moeten weten, grinnikte ze in zichzelf, dit zou wel heel goed werken tegen slapeloosheid. En inderdaad, bij vijftien voelde ze een aangename slaperigheid in zich opkomen. Negentien… Twintig… Als ik bij vijfentwintig kom kunnen jullie de slaperigheid niet meer weerstaan en zinken jullie weg in een diepe slaap.

Als ik met mijn vingers knip worden jullie wakker maar zijn jullie volledig in mijn macht. Jenny voelde zich echter anders dan anders. Ze was zich volledig bewust van alles, maar als van een afstandje. Haar eigen lichaam voelde als iets dat ver weg was, en waarover ze geen controle meer had.

Ze probeerde wat te zeggen, maar merkte dat het niet lukte. Stil zat ze in haar stoel. Wow, dit werkte dus echt! Normaal zou ze geschokt geweest zijn, maar in haar huidige staat voelde ze alleen een soort verwondering.

Zou hij ze ook daadwerkelijk dingen kunnen laten doen, vroeg ze zich af. Sta eerst maar eens op! Naast haar hoorde ze dat haar broer het zelfde deed. Nu laat ik u suggesties doen, en dan zal ik het ze uit laten voeren. Terwijl het publiek steeds enthousiaster werd bedacht Jenny zich dat ze zich normaal ontzettend zou schamen voor al deze vernederende dingen, maar in haar huidige staat vond ze het allemaal niet erg. Volkomen ontspannen verwonderde ze zichzelf over alles wat zij en haar broer deden.

Ik accepteer nog slechts één suggestie. De Grote Garibaldi hoorde het even glimlachend aan en koos toen de opdracht. Ik zal deze jongelui nu een echte handstand laten doen! Ondertussen vroeg Jenny zich af wat er nu zou gebeuren. Ze was vreselijk slecht in gym en kon, in tegenstelling tot haar broer, helemaal niet op haar handen staan. Ze zou zonder twijfel meteen omvallen! Ook deze gedachte veroorzaakte slechts een lichte onrust. Even voelde ze een zwak gevoel van trots het was haar toch gelukt , maar toen overviel een andere gedachte haar.

Ze had die dag zoals gezegd een rokje aangedaan, en alhoewel het geen erg kort rokje was begon hij door de zwaartekracht nu via haar heupen naar beneden te glijden. En ook haar topje zakte tot net onder haar borsten, waar het gelukkig bleef hangen.

De Snor leek niets door te hebben en het publiek keek ademloos toe. Het eerste lichtblauwe stukje van haar slipje kwam in zicht en toen gleed de stof volledig van haar dijen af en onthulde haar gehele onderbroekje. Natuurlijk omdat haar ondergoed nu in het volle zicht van het publiek was, tot grote genoegen van het mannelijk deel, maar dit was, onschuldig als ze nog was, niet de gedachte die als eerste door haar hoofd ging. Ze was die ochtend namelijk door het grootste deel van haar ondergoed heen geweest en had dan maar één van haar oudere slipjes aangetrokken.

En nu, de eerste keer dat iemand buiten haar familie haar in haar ondergoed zat had ze een met aapjes bedrukt meisjeslipje aan! Als ze niet in trance was geweest zou de schaamte ondraaglijk zijn geweest. En gelukkig, bedacht ze, kon in ieder geval haar broer het niet zien. De tien seconden die ze zo stonden leken wel uren te duren, maar toen mochten ze toch weer overeind gaan staan en viel haar kleding weer netjes naar beneden.

Vooral de mannen leken zich uitstekend vermaakt te hebben, hetgeen enkelen van hen op een boze blik van hun vrouw kwam te staan. Maar moet hij ons dan niet eerst weer uit onze trance halen, dacht Jenny verward. Ze kon echter niet zonder commando praten, en ze liep gewillig weer terug naar haar stoel, gevolgd door Paul.

De rest van de show bestond opnieuw uit wat slechte trucs en toen die afgelopen waren stroomde de tent al snel leeg. Paul en Jenny bleven echter zitten, en de laatste kreeg behoorlijk wat bewonderende blikken toegeworpen door passerende mannen, en zelfs een enkele vrouw. Het meisje merkte het niet op.

Na een paar minuten, toen bijna iedereen weg was kwam de Grote Garibaldi, samen met een assistent, weer het podium op, maar nu gekleed in een spijkerbroek en een t-shirtje. Ze begonnen de spullen op te ruimen, hetgeen niet veel werk was, toen de blik van de besnorde man op het tweetal viel. Hij leek verbaasd te zijn toen hij hen nog zag zitten, maar toen klaarde zijn gezicht op. Sjon, kan jij het even alleen afmaken? Volgen jullie mij maar naar mijn wagen! Jenny vroeg zich af hoe ze hem duidelijk moesten maken dat ze nog onder hypnose waren.

Het meisje had nog totaal geen controle over haar lichaam. Ze traden binnen in de wagen. Zodra ze binnen waren werd de deur achter ze op slot gedaan. Hoe voelt het nu om volledig in iemands macht te zijn? De joviale toon was volledig uit de stem van de oudere man verdwenen. Hij klonk nu hard en lichtelijk sarcastisch. Pas op dat moment besefte Jenny dat de man heel goed wist dat ze nog onder hypnose waren. Ze waren er ingeluisd!

Wat zou hij met hen van plan zijn? Alhoewel de wagen van binnen groter bleek dan verwacht was de inrichting niet heel speciaal. Een groot tweepersoonsbed stond aan de ene zijde van de ruimte, aan de andere kant een paar kasten, twee stoelen en een televisie. Het was geen aanbod, en de beide tieners konden de opdracht niet weerstaan. Willoos zakten ze neer, Paul in een stoel en Jenny op het bed. De man keek aandachtig naar het jonge meisje. Dus jij vond mijn goocheltrucjes maar niks he?

Ja ik heb je wel gezien. Nou wees maar niet bang, ik zal je dalijk wat van mijn echt goede trucs laten zien. Trek eerst maar eens het topje van je vriendinnetje uit! Naïef als ze nog was, was dit totaal niet in het meisje opgekomen. Wat zou er met haar gebeuren? Tot haar opluchting bleef Paul echter zitten waar hij zat. Hiervan leek de Grote Garibaldi enigszins te schrikken.

Had hij ze dan toch niet helemaal onder controle? Waarom gehoorzaam je niet? Zoiets heb ik nog nooit in mijn wagen gehad. Dat kan nog leuk worden. Zeg eens Paul, fantaseer je wel eens over je zusje? Haar broer was al haar speelkameraadje sinds hun eerste jaren.

Ze hadden het nooit samen ver seks gehad en ze had hem nooit zo over hem nagedacht. Om nu te horen dat hij over haar fantaseerde schokte het meisje behoorlijk.

Ze vroeg zich af hoe het voor hem moest zijn om dit gedwongen te moeten bekennen waar zij bij was. Het begon nu echter ook tot haar door te dringen dat er vandaag waarschijnlijk nog veel meer dingen zouden gebeuren die ze die ochtend nooit verwacht had. Deze angst werd meteen bevestigd bij de volgende opdracht van de hypnotiseur: Slechts in haar ondergoed, met haar gympen en sokjes er nog onderaan, stond ze nu voor de oudere man en haar broer.

Nog nooit had ze zich zo aan een man laten zien, maar ze had nu wel door dat het hiermee niet zou eindigen. Goedkeurend keek de goochelaar naar haar strakke lijfje. Hij kon haar nu een stuk beter bestuderen dan daarstraks tijdens de voorstelling en het beviel hem goed wat hij zag. Aan haar lichaam was geen imperfectie te bekennen. Het kinderlijke slipje, in combinatie met de gympen contrasteerden sterk met haar al vrouwelijke lichaam. Hij kon niet wachten om haar puntige tietjes en naar hij hoopte maagdelijke kutje te kunnen aanschouwen.

Maar hij wist ook dat als hij nog even geduld had de beloning straks des te groter zou zijn. Uit deze lade haalde hij een attribuut dat hij wel eens in zijn show gebruikte; een klassieke plastic toverstok. Natuurlijk deed hij dit niet echt, hij had graag dat zijn speeltje straks wat bewegingsruimte had, maar hij wist dat het voor het meisje in haar hypnotische staat als echt zou worden ervaren.

Ze merkte echter al snel dat dit zinloos was en ging, nu wat sneller ademend, weer stil op het bed liggen. De man hield nu de toverstok voor haar gezicht. Dit is een hele speciale stok, waarmee ik echt kan toveren. Ik ga je er zo meteen mee aanraken, en overal waar ik je ermee aanraak zal het beginnen te tintelen. Hoe langer ik je ermee aanraak hoe opwindender het voor je zal worden, maar je kunt er niet mee klaarkomen.

Als test raakte hij met de stok haar rechterenkel. Eerst voelde Jenny niets, maar langzaam voelde ze het opkomen: Toen de hypnotiseur merkte dat ze reageerde haalde hij het stokje van haar lichaam en raakte haar in haar nek. Ook hier begonnen de tintelingen langzaam en trokken ze verder door haar lichaam.

Ze probeerde haar hoofd weg te trekken, maar hij bewoog de stok zonder moeite mee. De tintelingen trokken naar beneden en gleden over haar borsten, waardoor haar tepels een beetje hard begonnen te worden. Ook trokken ze door haar buik, wat haar een vreemd, prikkelend gevoel in haar maag gaf. Nog verder trokken ze naar beneden, maar toen trok de man de stok alweer terug.

Even voelde het meisje een steek van teleurstelling, maar toen herpakte ze zich. Ze lag hier tegen haar wil! Ze zou zich verzetten zoveel als ze kon, zelfs al was dat in de huidige situatie niet zo heel veel.

Ze moest moeite doen om die gedachte vast te houden toen hij de stok op haar navel zette. Opnieuw trokken de sidderingen over haar borsten, door haar tepeltjes, maar ook naar beneden, langs haar dijen. Ze trok haar dijen zoveel mogelijk samen als de boeien haar toestonden, maar dat hield het niet tegen. Ze voelde de tintelingen de rand van haar slipje raken en toen haar schaamlippen.

Ze kronkelde wild op het bed, niet alleen om van de stok weg te komen, maar ook puur onvrijwillig door de sensaties die ze beleefde. Zoals elke gezonde tienermeid masturbeerde ze natuurlijk wel eens, maar alleen in haar meest opgewonden momenten bereikte ze wel eens de gevoelens die ze nu ervoer. En het was nog verre van over. Weer verwijdderde haar kwelgeest de stok en opnieuw onderdrukte ze een zucht van teleurstelling. Ze zou niet aan hem toegeven!

De man had dit echter niet nodig om te merken dat dit spelletje haar niet onberoerd liet. Haar tepeltjes prikten nu duidelijke bobbeltjes in haar bh en op haar slipje zat een klein vochtig plekje. Hij besloot dat het tijd werd om het spelletje wat op te voeren.

Van het nachtkastje pakte hij een schaar en zette die tegen het middenbandje van de bh. Met een knipje was die los en vielen de cups weg, haar kleine, peervormige borsten aan de wereld tonend.

Beschaamd bedacht Jenny dat haar broer dit allemaal zou zien. Nog steeds voelde ze zich licht verdoofd, maar door alle sterke gevoelens begon er steeds meer door de verdoving heen te dringen. Ditmaal zette de man het puntje van de stok op haar linkerborst en begon traag cirkeltjes te trekken rond haar gezwollen tepel.

Het gevoel werd al snel ongelofelijk. Elektrische schokjes trokken door het paarse puntje en vibreerden door haar hele lichaam, dat schokte van genot. Afwisselend verwende de goochelaar haar linker en haar rechterborst. Nog verder zwollen haar tepels, totdat ze brandden, en het voor Jenny leek alsof ze elk moment konden ontploffen. Haar tepelhoven waren nu donkerpaars van kleur. Jenny had nooit gedacht dat ze door alleen haar borsten te stimuleren zoveel genot kon ervaren.

Haar kontje bokte verschillende malen de lucht in door de prikkelingen die ze ontving. Haar grotje maakte nog meer vocht aan. Als dit een masturbatiesessie was geweest had ze zichzelf al lang naar een hoogtepunt gebracht, maar door het bevel van haar kwelgeest kon ze nu niet tot ontlading komen. Als het mooie meisje nog enig oog voor haar omgeving had gehad dan had ze aan haar broer kunnen merken wat een ontzettend opwindend beeld ze vormde, kreunend van genot, slechts gekleed in een slipje en gympen.

Nog steeds niet in staat zich te bewegen zat de jongen stokstijf in de stoel naar haar te kijken. Zijn penis drukte keihard tegen zijn spijkerbroek aan, maar hij had geen mogelijkheid om zichzelf te helpen.

Gelukkig had de hypnotiseur nog wel oog voor zijn situatie en die gaf hem toestemming om zichzelf af te trekken als hij maar niet klaar kwam. De man wist heel goed dat het het meisje nog meer in verlegenheid zou brengen om te zien hoe haar broer zich aan haar opgeilde. Terwijl Paul zich van zijn broek ontdeed en zijn pik de vrijheid gaf besloot de besnorde goochelaar om aan het hoofdgedeelte van het programma te beginnen. Hij zag dat het meisje dusdanig opgewonden was dat haar slipje intussen zo vochtig was geworden dat hij aan haar schaamlippen vastplakte, waardoor hij een prachtig zicht kreeg op de vorm van haar kutje.

Hij kon zien dat ze nog weinig ervaring had want haar lipjes waren nog mooi gesloten, precies zoals hij ze het liefst had. Genietend trok hij met de wijsvinger van zijn linkerhand de spleet na over haar slipje, waardoor het stukje stof nog iets verder naar binnen verdween.

Het meisjeslichaam rilde onder zijn hand. Hij vond het heerlijk om dit soort macht te kunnen uitoefenen. Vervolgens plaatste hij zijn hand net boven de rand van haar slipje en drukte haar lichtjes tegen de matras aan.

Jenny voelde zijn linkerhand warm op haar blote huid rusten, net onder haar navel. Het was een bijna rustgevend gevoel, maar alhoewel ze niet precies wist wat er komen ging had ze wel een vaag gevoel. Terwijl ze zo tegen de matras werd gedrukt trok de goochelaar het kruisje van haar slipje naar de zijkant waardoor haar kutje bloot kwam te liggen. De man had nog nooit iets mooiers gezien.

De lippen waren inderdaad nog strak en glad, maar door de opwinding waren ze opgezwollen en waren ze rood gekleurd. Prominent daar tussenuit piepte een eveneens gezwollen knopje naar buiten. Een klein beetje krullerig blond schaamhaar plakte glanzend en nat tegen haar huid.

Door de positie waar ze in verkeerden stond verder haar kutje uitnodigend net een klein stukje open.

Hypnose. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn hentai 3d-ik gehypnotiseerd mijn serieuze nichtje in een liefdevolle seks geil slet gay guy krijgt gehypnotiseerd en neukte hij zet ryan s prachtige keel te Hete tiener meiden vingeren haar sappige kutje plus anale seks webcam live. De lekkerste en geilste gratis sex films over sex onder hypnose op het internet! Geheel kosteloos, gratis Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens. Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de. 20 feb De Kunst Van Hypnose - De #1 sexverhalen website! In no-time vond zijn tong die van haar en wat volgde was een lange, heerlijk stevige, geile zoen. . Sjoerd had wel gehoord dat meiden die wat steviger waren goed konden Terwijl ze samen naar buiten keken neukte hij Yvonne rechttoe rechtaan.

Grstis s man zoekt meesteres

Zowel haar grotje als haar duidelijk gezwollen clit waren duidelijk zichtbaar, blootgelegd voor elke man die het geluk had voor nu voor het bed te staan. Negentien… Twintig… Als ik bij vijfentwintig kom kunnen jullie de slaperigheid niet meer weerstaan en zinken jullie weg in een diepe slaap. Gehypnotiseerd muscle gay hunk volledige lengte hield Hij vertelde me dat hij. De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Zeg eens Paul, fantaseer je wel eens over je zusje?

: Hypnose geile neukende meiden

Hypnose geile neukende meiden Gefascineerd keek ze toe hoe telkens de paarse kop blootgelegd werd die al glom van het voorvocht. Nymfomaantjes - Heb jij zin? Door de positie waar ze in verkeerden stond verder haar kutje uitnodigend net een klein stukje open. Teveel vragen flitsten door mijn hoofd. Ik bereid me meestal ook voor op zoiets, maar kon me die dag niet goed concentreren. Stil zat ze in haar stoel.
SHEMALE DATING AMSTERDAM PIJPEN BEFFEN NEUKEN Escort zeeuws vlaanderen geilemeisjes nl
Nattekutten vrouw zoekt onervaren man Het was heel gezellig, iedereen was een beetje aangeschoten. Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e Zo ging het maanden door. De eerste poging mislukte, omdat de pik haar opening miste en in plaats daarvan langs haar klitje schoof. Ik ben net 6 weken zwanger en het lijkt nu of mijn libido iets lager ligt en het wat pijnlijker is geworden. Ja ik heb je wel gezien.
Hypnose geile neukende meiden 696

3 MANNEN NEUKEN 1 VROUW GRATIS SEK

DIKKE SNOL GRATIS DATE SEX