Lekkere tieten zuigen minnares gezocht

lekkere tieten zuigen minnares gezocht

Aan de ene kant zou ze hem dolgraag foto's van haar blote tieten sturen en hem zelfs laten zien hoe nat haar kutje van hem werd, maar aan de andere kant durfde ze dat weer niet. Het punt was namelijk dat Karin getrouwd was en ondanks dat ze enorm veel van haar man hield, was er toch iets wat ze miste. Niet dat haar leven er leeg door was , maar een beetje dierlijke lust af en toe. Ja daar was Karin best aan toe. Ze liet haar vingers langs haar schaamlippen lijden en voelde hoe vochtig ze aan het worden was.

Zachtjes kreunend duwde ze een vinger tussen haar kutlipjes en begon haar gladde kutje langzaam te vingeren. Ze sloot haar ogen en haalde die foto van haar geheime minnaar voor zich. Ze had in een geile bui gevraagd om een foto van zijn erectie en was op slag bloedgeil geworden op zijn lekkere volledig kaalgeschoren pik, en daarbij vond ze de persoon ook nog eens erg leuk en interessant. Ze haalde haar vinger uit haar heerlijke geile kutje en opende haar mond.

Zachtjes bewoog ze haar vinger in haar mond en ze liet haar tong eromheen draaien. Karin proefde haar eigen kutsappen en zuchtte diep terwijl ze haar kutvocht van haar vinger likte. Ze hadden het al een aantal keer gehad over hoe ze elkaar zouden willen neuken, hoe ze tegen een boom gduwd wil worden en heerlijk beestachtig door hem van achteren geneukt zou willen worden.

Hoe ze fantaseert dat hij haar truitje over haar hoofd uittrekt en haar beha losmaakt terwijl hij achter haar staat. Hoe hij haar met haar blote volle tieten tegen de boom duwt waardoor haar keiharde tepels tegen de boom schuren als hij ongegeneerd maar beheerst haar broek over haar billen omlaag trekt en zijn hand van achteren tussen haar benen duwt en haar kutsappen langs zijn vingers voelt druipen als hij 2 vingers diep in haar smachtende kale kutje duwt.

Hoe ze die heerlijke pik van hem waar ze zo op geilt tegen haar drijfnatte kutje voelt duwen als ze met haar volle tieten tegen de boom rijdt.

Lekker geil en ongeremd. Wellust, ongeremde geilheid en beestachtige seks. Zoiets had Karin echt nodig en vandaag, vandaag had ze na lang twijfelen eindelijk met hem afgesproken om samen een boswandeling te gaan maken Karin stond op en liep naar de badkamer om haar tanden te poetsen en een lekkere wame douche te nemen. Ze voelde zich heerlijk fout en een beetje sletterig, en dat maakte haar serieus bloedgeil en verlangend naar die heerlijke keiharde kale pik van haar chat minnaar. Onder de douche had ze alles nog eens lekker glad geschoren ondanks dat haar kutlipjes nog lekker glad waren van de scheerbeurt van gisteravond.

Ze had tijdens het scheren haar clitje op voelen zwellen en heel even haar vinger in haar heerlijke natte kutje geduwd, maar haar kutje klaar vingeren wilde ze niet. Ze wilde een pik, niet zomaar een pik maar die heerlijke glimmende geile kale pik van haar minnaar diep in haar kutje. Ze kleedde zich aan en voelde zich heerlijk.

Ze had lang getwijfeld maar wist zelf eigenlijk vanaf het begin dat ze zich door hem zou laten neuken. Ze wilde het niet toegeven omdat ze getrouwd was en eigenlijk heel slecht kon liegen, maar dit had ze gewoon echt nodig en dat wist ze vanaf het begin. En vandaag was het eindelijk zover Ze kreeg een berichtje op haar telfoon van hem, en ze spraken af op de parkeerplaats van het bos.

Ze hadden een natuurgebied uitgekozen ver van hun beide woonplaats vandaan, en ze moesten beide toch wel anderhalf ervoor rijden maar beiden wilden natuurlijk absoluut geen bekenden tegenkomen.

Haar geile minnaar met zijn supergeile glimmende pik was namelijk zelf ook getrouwd. Door hun chats waren ze elkaar steeds leuker gaan vinden, en ze was erachter gekomen dat hij behalve lekker geil ook nog eens intelligent was. En Karin vond intelligentie bij een man erg opwindend.

Ze hadden het over van alles gehad, en beiden lazen hetzelfde soort boeken. Hierdoor hadden ze altijd wel een reden om te chatten, en het feit dat ze op elkaar geilden maakte het nog leuker. Tijdens de rit naar de bossen waar ze elkaar voor de allereerste keer in het echt zouden zien, dacht Karin aan de leuke gesprekken die ze hadden gehad en eenmaal op de juiste parkeerplaats was ze ontzettend opgewonden.

Natuurlijk had ze lang getwijfeld en eigenljk twijfelde ze nog steeds, maar de geilheid en de opgevoerde spanning die ze diep in haar kutje voelde als ze aan hem dacht won het van haar twijfels. Hier stond ze dan, op de parkeerplaats van een bos dat ze niet kende te wachten op haar minnaar met die geweldige mooie glimmende pik die ze gewoonweg moest voelen.

Gelukkig ging het echter niet enkel en alleen om de seks en hadden ze een soort van intellectuele band met elkaar opgebouwd, maar die pik zou ze voelen. Ze zag zijn auto al staan want ze hadden natuurlijk elkaar verteld waar ze in reden zodat ze een herkenningspunt hadden. Ze kreeg het opeens erg warm en de twijfel sloeg toe. Opeens dacht ze aan haar gezin, haar bekenden en wat er zou gebeuren als dit uit zou komen.

Toch bedaarde ze weer omdat ze gewoon zeker wist dat hij er netzo over dacht als zij, en ze wist absoluut zeker dat geen van beide iets zou doen waardoor de ander in gevaar zou kunnen komen. Toch nog een beetje twijfelend e onzeker stapte ze uit, toen ze zag hoe hij het portier van zijn auto opende.

Opeens bedacht ze zich dat ze hem nog nooit een duidelijke foto van zichzelf gestuurd had. Zou hij haar wel aantrekkelijk vinden? Okeej de gesprekken waren leuk en geil geweest maar nu zou hij haar echt gaan zien Ze zag hem lachen, een mooie vriendelijke glimlach op een vriendelijk gezicht. Karin zag hoe hij straalde toen hij haar zag, en onmiddellijk waren alle twijfels die ze had verdwenen.

Ze sloot de deur van haar auto en liep op hem af. Spontaan, zelfverzekerd en opgewonden stonden ze nu tegenover elkaar. Een beetje onwennig keek ze hem aan, en ze zag hoe hij haar goedkeurend van onder naar boven bekeek. Ze sloeg haar ogen neer maar terwijl ze dat deed gleed haar blik over zijn kruis en ze zag de opwinding in zijn broek waardoor haar gezicht veranderde en haar mond een mooie glimlach vertoonde.

Hij keek haar strak aan en opende het gesprek: Opgelucht dat hij er dus duidelijk net zo over dacht, voelde ze haar kutje samenknijpen en haar clitje opzwellen terwijl ze hand in hand het wandelpad van de bossen inliepen. Tijdens het wandelen ging het gesprek over van alles en Karin merkte dat ze zich steeds meer op haar gemak voelde bij hem. Ze hoefde zich nergens druk om te maken, hij voelde hetzelfde als zij.

Ze zagen een bankje een meter langs het pad afstaan en gingen aast elkaar zitten. Ze hadden nog steeds elkaars hand vast toen hij zijn gezicht naar haar draaide en fluisterde: Veel knapper dan ik had gedacht en dat meen ik echt".

Ze keek hem doordringend aan en antwoordde hees: Ik vind jou ook knap en ben blij dat we hier eindelijk samen zitten". Ze keek naar hem en boog langzaam haar hoofd naar het zijne en eindelijk voelde ze zijn geopende lippen tegen de hare. Ze sloot haar ogen en genoot intens van de smaak van zijn tong. Ze duwde haar eigen tong langs de zijne en genoot likkend en zuigend van een ontzettend intense tongzoen, terwijl ze zijn hand op haar benen voelde.

Ze voelde zijn andere hand op haar schouder en teder en zacht kusten ze elkaar. Toen ze echter haar hand op zijn been legde , veranderde de tederheid in verlangen en ze begonnen elkaar intenser en vuriger te tongen, en terwijl Karin haar hand omhoog bewoog vanaf zijn knie voeldeze zijn hand ook omhoog bewegen aan de binnenkant van haar benen Uit pure geilheid opende Karin haar benen en ze zoog vurig op zijn tong in haar mond, en terwijl ze zijn hand tussen haar benen door de stof van haar broek over haar smachtende kutje voelde wrijven duwde ze haar tong nog dieper in zijn mond en kneep ze in de keiharde pik van haar minnaar.

Door de stof van zijn broek voelde ze zijn pik steigeren en ze kneedde hem nu wilder terwijl ze haar kutje voelde druipen onder zijn wrijvende hand. Plotseling werd ze zich bewust van het feit dat ze aan het wandelpad elkaar aan het opgeilen waren, en ook al was het hier erg rustig leek het haar toch beter iets verder van het pad verder te gaan.

Met zijn hand nog tussen haar benen liet ze zijn tong los en trok hem aan zijn keiharde pik overeind. Ze kwam naast me zitten en vroeg: U zou het niet begrijpen. Het is iets raars en u zou misschien slecht over mij gaan denken. Misschien kan ik wel een goede hulp voor je zijn? Vertel het mij te alsjeblieft. Ik had een afspraak met haar, gisteren. Toen ik haar ontmoette, voor het eerst in 10 dagen, was ze een beetje kwaad. Hoe bedoelt je, waarover dan? Ik bedoel, ik heb nog nooit met haar gevreeën, maar deze keer deed ze heel raar.

Ze probeerde om mij te zoenen en ik weet het niet, maar ik had er gewoon geen zin in, want we hadden afgesproken om het pas te doen nadat getrouwd zijn en toen ik trok mijn hoofd weg. Maar zij werd heel boos en liep weg. Begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat ze gewoon probeert om haar gevoelens voor jou te uiten en dat is heel normaal.

En eerlijk gezegd weet ik niet eens, hoe ik een meisje moet kussen. Ik ben nog nooit intiem geweest met een meisje! Je wilt wel reageren, maar je weet alleen niet hoe! Ik vind vrijen gewoon walgelijk. Hoe kan ik jou met gaan zoenen? Dan durf ik het misschien te doen met mijn vriendin. Wie anders kan ik vragen?

Ik week geen duimbreed van mijn plaats en in plaats daarvan liet ik haar naar mij toe komen. Mijn hart begon te bonzen toen haar lippen voor de eerste keer de mijne raakten.

Het was alsof mijn stoutste dromen waarheid werden. Maar ik moest doen alsof ik een beginner was, dus deed ik mijn uiterste best om helemaal niet te reageren. Dit merkend, stopte tante en zei: Doe maar precies na, wat ik bij jou doe! Ik schoof steeds iets verder weg om te controleren of tante al opgewonden werd en tante schoof dan meteen weer dichter bij mij en beet op mijn lippen en begon aan mijn tong te zuigen, dus ging ik ook met mijn tong in haar mond.

We begonnen elkaar hartstochtelijk te zoenen. Intussen pakte mijn rechterhand tante's hoofd vast en ik streelde haar haren terwijl mijn linkerhand over haar rug gleed en toen was ik er meteen zeker van dat ze geen beha droeg, want ik kon het bandje niet voelen. Ze legde haar beide handen op mijn schouders en kuste me hartstochtelijk.

Ik wilde nog verder gaan en ik begon voorzichtig naar haar borsten te tasten, maar toen ze dat merkte, verbrak ze onze kus. Ik verwijderde mijn handen van haar lichaam en hield mijn ogen op de hare gericht terwijl ze tegen me zei: Je besefte niet eens meer wie je kuste, zó opgewonden was je.

Ik vertelde haar dat het een goede les voor mij was geweest en dat ik het best leuk zou vinden om het nog eens te doen. Ik riep haar na: Wat ik toen deed, was iets dat ik nooit eerder had gedaan en het zou de deuren naar tante's hart voor altijd voor mij kunnen hebben dichtgeslagen, maar ik móest het gewoon proberen en ik had een goed excuus ervoor bedacht.

Ik stond snel op en pakte tante bij haar heupen en begon haar te kussen, niet al te wild maar wel hartstochtelijk. Eerst was tante heel verbaasd door mijn actie, maar al snel begon zij te reageren op mijn aanrakingen. Mijn handen begonnen te over tante's rug te wrijven en kwamen tot rust op haar grote kont en na een beetje strelen begon ik zachtjes te knijpen in die heerlijke billen. Zoals ik had verwacht, had tante geen slipje aan, wat ik kon het voelen door de manier waarop mijn vingers zo gemakkelijk haar grote billen konden verkennen.

Ik weet niet of tante dit allemaal wel besefte, want ze raakte heel erg opgewonden van de innige kussen die ik haar gaf, met mijn gezicht stevig tegen het hare geperst. De hele scène werd nu zo intens dat het helemaal uit de hand dreigde te lopen en ik besefte dat tante mij uiteindelijk alles zou toestaan wat ik wilde, maar het was nu nog niet het juiste moment, want ik wilde dat tante er zelf om zou vragen en bovendien wilde ik niet dat ze mij als haar verkrachter zou zien.

Dus beëindigde ik ten slotte onze kus en keek haar diep in de ogen en zei: Ik ben niet zo impulsief als jij denkt! De volgende ochtend deed tante zo lief tegen mij, dat ik ervan overtuigd was dat ik erin geslaagd was om een vonkje in mijn tante's hart te laten ontvlammen en dat ik het vuurtje alleen nog maar voorzichtig hoefde aan te wakkeren. De dag ging voorbij en tante was de hele tijd erg aardig tegen me. Maar ik zat ongeduldig te wachten tot de avond zou komen, want ik had het gevoel dat ik al heel dichtbij mijn doel was gekomen.

Die avond kwam tante de huiskamer binnen, ik en deed alsof ik bezig was met mijn telefoon. Ik had het grote licht uitgedaan en alleen een schemerlamp naast de sofa was aan. Tante kwam trok meteen haar japon uit en vervolgens keek ze even naar mij, maar toen ze zag dat ik druk bezig was met mijn telefoon, opende ze haar beha en deed hem uit, terwijl ik door mijn ooghoeken stiekem toekeek. Ik zag haar van opzij en kon duidelijk zien hoe haar gigantische borsten uit de beha floepten waarin ze gevangen zaten, en ze wiebelden zo vrij in de lucht, alsof het vogels waren die uit hun kooi waren gelaten.

Ik kon heel duidelijk zien hoe groot en zwaar die borsten van mijn tante waren! Vervolgens begon ze haar slipje naar beneden te trekken. Dat was zo opwindend dat ik dacht dat ik ter plekke klaar zou komen. Heel eventjes kon ik haar blote kont en dijen zien, toen haar slipje naar beneden gleed, maar toen deed ze haar nachtjapon aan en ze schopte het slipje uit, dat op haar enkels was gegleden.

Toen hing tante haar kleren op de hanger en kwam naast me zitten. Ik moest met haar praten want ik wilde iets weten wat ik haar al jaren had willen vragen. Maar ik ben er niet zeker van dat u erover wilt praten. Ik zal je wel vertellen of ik het wil of niet, en nu jij je intieme problemen met mij hebt gedeeld, waarom zou ik dan een vraag van jou niet willen beantwoorden?

Ik bedoel, dat u geen kinderen kunt krijgen? We hebben het laten laten testen en het zaad van je oom heeft niet voldoende kwaliteit. Ik voelde me zo slecht dat ik haar aan het huilen had gemaakt met mijn stomme vraag, dat ik mezelf wel een schop kon geven. Maar ik beheerste me en probeerde fatsoenlijk te zijn en ik pakte een tissue en begon de tranen van tante's gezicht te vegen. Ik zou het nooit hebben moeten vragen.

Ik huil alleen maar om mijn eigen ellende. U bent zo mooi en knap, dat iedere man graag zijn leven met u zou willen delen, zelfs zonder kinderen. Oom houdt net zoveel van u als wij allemaal! Ik kuste haar en aan de manier waarop ze reageerde, voelde ik dat ze mij nu aanvaardde als haar minnaar. We kusten langzaam in het begin, zoals minnaars doen en ik kon duidelijk de liefde voor mij zien gloeien in haar stralende ogen.

We zoenden hartstochtelijk en mijn handen begonnen met het verkennen van haar kont. Zij ging zo op in de kus dat ze niet eens protesteerde toen ik mijn hand tussen haar dijbenen liet glijden en voelde hoe zacht ze waren.

Ik had nog wel willen kunnen gaan maar ik besloot om wachten totdat ik tante het ultieme genot zou kunnen laten ervaren en uiteindelijk verbrak ik onze kus en omhelsde haar een laatste keer, voordat ik naar mijn kamer ging. De volgende ochtend was tante al vroeg wakker en bezig met de huishoudelijke taken. Het eerste wat in me opkwam toen ik mijn tante zag, was dat ik vanavond koste wat kost moest proberen om mijn plan uit te voeren, want morgen zou ik weer naar huis gaan.

Ik hoopte dat mijn taak eenvoudig zou zijn, maar zelfs na al een paar keer heel intiem met haar te zijn geweest, behandelde tante mij nog steeds als haar neef en daardoor deed ik ook zo tegen haar.

Maar onze gesprekken waren wel meer ontspannen geworden, en ik kon haar vastpakken en haar wangen kussen en dan zou ze over mijn haar strelen en zo genoten we van elkaars gezelschap.

Vandaag ging dat zoals gewoonlijk en toen de avond viel wist ik dat dit de laatste kans was om tante in mijn bed te krijgen. Na het opruimen van de eettafel wachtte ik met opzet tot tante naar boven was gegaan.

Ik deed eerst de buitendeur op slot en ging toen naar mijn slaapkamer, maar ik liet de deur wijd open staan. Tante was net klaar met het aantrekken van haar nachtjapon en liep naar de badkamer.

Ik kleedde me snel helemaal uit, opende mijn klerenkast en ging zogenaamd op zoek naar een onderbroek. Toen tante uit de badkamer kwam, deed ik alsof ik haar niet had opgemerkt en in plaats daarvan bleef ik zoeken naar mijn onderbroek. Toen draaide ik me om en mijn tante zag mij in mijn blootje staan, en deed ik alsof ik van haar schrok.

Ik verontschuldigde mij tegenover mijn tante, terwijl ik haastig draag mijn handen voor mijn bungelende piemel hield. Jij hebt mij al zo vaak zonder kleren aan gezien. Dus hoef jij ook niets te verbergen. Zoals ik zei, dit is nu heel gewoon geworden tussen ons en er is geen enkele noodzaak om je ergens schuldig over te voelen. Maar ik voel me wel verlegen omdat ik bloot ben en u niet. OK dan, prima jij krijgt je zin, omdat je je anders niet op je gemak voelt," en ze stond op en trok haar nachtjapon over haar hoofd.

Ik telde mijn zegeningen en voelde me de gelukkigste man op aarde. Mijn tante was al zo vertrouwd met mij, dat ze het geen enkel probleem vond om in haar ondergoed op mijn bed te zitten! Maar ik beheerste mijn emoties, voor wat nog komen ging. Ik kon mijn ogen niet geloven, het was alsof ik aan het dromen was.

Het was de eerste keer dat ik die heerlijke borsten van mijn tante van zo dichtbij kon bewonderen. Haar lichtbruine tepelhoven waren groot en rond en de donkere, vingerdikke tepels in het midden ervan leken wel van chocolade en ik wilde er op zuigen. Ik bleef naar haar borsten staren en gedachteloos vroeg ik aan tante, "Zeg tante, hoe groot zijn uw borsten eigenlijk? Tante had dit niet verwacht van mij, want dit had ik nog nooit gedaan en ze zei: Ik nam haar tieten in mijn beide handen en begon ermee te spelen.

Toen je mij kuste, heb je ook nooit gezegd dat het niet hoorde, dus waarom nu wel? Tante gaf een diepe zucht. Ik begon langzaam aan haar tepel zuigen en smakte alsof ik een baby was. Mijn handen waren in de tussentijd druk aan het spelen met haar heerlijke warme borsten en ik kneep er in en tante gaf meer kreunende geluiden. Ik duwde tante opzij zodat ze op het bed kwam te liggen en kroop op haar en begon aan haar andere borst te zuigen.

Ondertussen streelde ik tante's lange haren en voelde aan haar gezicht en plotseling tante pakte mijn hand en begon op mijn wijsvinger te zuigen. Ik keek daar naar, wat een geil gezicht was dat! Minuten lang bleef ik spelen met tante's borsten. Mijn tong draaide rondjes om haar tepels en beet er zachtjes in en tante slaakte zachte gilletjes.

Toen kuste ik haar nek en tante begon echt te genieten van al mijn aanrakingen Ik wist nu zeker dat ik haar kon aanraken waar ik maar wilde. Ik keek in haar ogen en ze wilde me zoenen, dus kwam ze tegen mij aan liggen, maar om haar te plagen bewoog ik mijn gezicht weg van haar lippen.

De volgende keer dat ze het probeerde, kuste ik de toppen van haar lippen eventjes en weer trok ik mijn hoofd snel terug. Tante werd nu echt wanhopig en ze pakte mijn hoofd vast en trok het naar zich toe en begon mij wild te kussen, dat was de eerste keer dat ik merkte dat ik een dierlijke lust in haar had weten op te wekken. We vermengden ons speeksel de hele tijd en ik moest toegeven dat tante een professional is, als het gaat om zoenen.

Ze kuste mijn lippen en mijn tong op zodanige wijze dat ik gewoon dorst begon te krijgen. Minutenlang kusten we hevig en toen begon ik te vertragen met kleine kusjes in haar nek en vervolgens op haar borsten. Mijn tong bleef een tijdje heen en weer glibberen over de twee heerlijke meloenen van mijn tante en toen vervolgde ik mijn reis naar beneden, naar tante's buik. Ik omcirkelde haar navel en uiteindelijk zakte ik verder naar beneden af en kwam terecht bij tante's kut.

Ze had haar slipje nog aan, maar tante spreidde heel gemakkelijk haar benen en ik masseerde haar kutje een beetje met mijn vinger en probeerde om haar liefdesgaatje te vinden. Tante was nog niet helemaal uitgekleed en ik had twee manieren om het te doen. De eerst manier was om haar slipje helemaal uit te trekken en de tweede was om gewoon haar kutje te ontbloten door haar slipje wat zijwaarts te schuiven. De tweede manier leek me veiliger en een beter idee om uit te proberen of voorspel misschien alles was, wat tante mij wenste toe te staan.

Dus pakte ik de stof van haar slipje en schoof het opzij. Er was geen enkel teken van weerstand en in plaats daarvan begon tante steeds geiler te kreunen. Toen gebeurde het, toen zag ik mijn tante's kut voor de eerste keer na zoveel dagen van geduld! Ik was niet zeker van of ik droomde, dus ik gaf snel een zachte kus op haar roze schaamlippen om te voelen of het daadwerkelijk echt was.

Ik had nog nooit een kut gezien. Haar kutje was een van de mooiste dingen die ik ooit had gezien. Het was een gleuf, een beetje langer als mijn vinger en het was zo roze zoals de rozen die we zomers in de tuin hebben.

Haar schaamlippen waren als gekrulde rozenblaadjes en ik begon zacht te zuigen aan die lippen. Ik deed dit een paar minuten en vervolgens trok ik mijn mond eraf. Serieus, het voelde alsof mijn mond van ijzer was en tante's kut een sterke magneet die mijn mond aantrok. Ik tilde mijn hoofd op en keek naar tante en ze keek naar mij en ze gaf mij een bemoedigende glimlach. En terwijl tante glimlachte deed ik iets wat tante misschien niet had verwacht: Ik glimlachte en begon haar voorzichtig te vingeren.

Langzaam gleed mijn vinger erin en eruit en tante begon met haar heupen te wriemelen van genot. Tante's kut werd steeds vochtiger naarmate ik haar langer bleef vingeren. De hele tijd dat ik haar vingerde, keek ik in haar ogen en zag dat ze steeds meer extatisch werd.

Intussen speelde mijn linkerhand met haar tieten en tante klemde mijn rechterhand soms even tussen haar benen vast. Vervolgens gleed ik met een tweede vinger naar binnen en ik was het al bijna vergeten toen het me opeens te binnen schoot, haar klitje! Haar klitje was als een zachte rozenknop die je kunt vinden voordat ze ontluiken. Ik deed mijn linkerhand naar beneden en streelde haar klitje en tante trilde en schudde plotseling van plezier.

Haar kutje begon erg nat te worden en ik begreep dat het nu tijd werd om het laatste kledingstuk van haar lichaam te verwijderen. Dus haalde ik mijn vingers uit haar kutje en trok ik tante's slipje naar beneden en ze was volledig naakt. Ik werd heel geil en ik kon mijn verlangens bijna niet meer beheersen, maar toch begon ik tante's kut weer te likken alsof het een appeltaartje was of zoiets.

Ik begon voorzichtig te zuigen haar klitje en legde mijn andere handen onder tante's kont en tilde hem een beetje op, terwijl tante begon te strelen over mijn haar met haar beide handen en het was zo intens!

Tante's gekreun werd steeds heftiger, evenals mijn bewegingen. Tante ademde zwaar, maar ik bleef steeds haar kutje likken en soms gleed mijn tong even in haar liefdesgaatje en ik proefde de smaak van haar liefdessappen. Ik was zo intens bezig dat ik niet eens merkte dat tante haar eerste orgasme bereikte.

Ik voelde de kut van tante lichtjes spuiten en ik zag hem bewegen als een vis die op het droge ligt, en ze bleef maar hijgen en kreunen tot ze uiteindelijk gekalmeerde. Ik keek haar aan en zij keek naar mij en ik ging bij haar liggen en gaf haar een zeer gepassioneerde kus.

Toen stond ze op en duwde me op mijn rug en kwam naast me zitten. Ze kuste me zachtjes op mijn lippen en ging door met kussen in mijn nek, op mijn borst, mijn buik en eindelijk pakte ze mijn keiharde erectie en nam hem in haar hand. Ik zag haar ogen oplichten van wellust, terwijl ze mijn voorhuid naar achteren trok en zonder tijd te verspillen opende ze haar mond en likte aan mijn eikel alsof het een ijsje was.

Terwijl ze dit deed, rilde mijn hele lichaam alsof het werd getroffen door een vlaag van koude wind. Niets is meer exotisch dan als je pik wordt gelikt door je eigen tante. Ze smulde letterlijk van mijn lul. Ik was in de zevende hemel.

Toen ik tante aan mijn gereedschap voelde likken werd het genot zo hevig dat ik voelde dat ik ging klaarkomen, zonder dat ik het wilde, maar ik kon gewoon geen woord uitbrengen. Gelukkig nam tante mijn lul uit haar mond en hield hem stevig vast zodat mijn drang om klaar te komen weer verminderde, Ik denk dat ze heel goed besefte wat ze deed en dat ze mijn zaad niet wilde morsen, want wat ze toen fluisterde, dat klonk echt als een geschenk uit de hemel voor mij.

Tante kroop op haar knieën over mijn bed en sloeg een been over mijn dijen. Toen hurkte ze boven mijn lul, alsof ze wilde gaan zitten op een krukje en ze gaf mij een knipoog en ik toen begreep ik pas wat er ging gebeuren. Langzaam ging tante zitten en met haar hand greep ze mijn lul beet en duwde hem tegen haar liefdesgaatje, als een trein voor een tunnel.

Ik slaakte een diepe zucht en met een enkele machtige stoot ging tante zitten en haar kutje slurpte mijn hele lul naar binnen, in één enkele beweging. Ze was zo nat en warm daar van binnen, dat mijn lul er heel gemakkelijk in kon schuiven. Toen begon tante me te berijden. Soms begon ze te schokken en te schudden en daar tussendoor bleef ze soms gewoon zitten en liet haar heupen draaien om mijn lul.

Ik hield haar bij haar heupen vast en genoot intens van het ongelofelijke genot dat zij mij gaf. Mijn ogen ontmoetten de hare en ze gaf me een brede glimlach en ik kon nog steeds niet geloven: Terwijl ze op en neer bewoog, stuiterden haar zware tieten op een manier die me deed denken aan twee kleine kinderen die wild op een trampoline springen.

En wanneer tante even stopte nam ik de leiding over en bewoog mijn lul op en neer in haar kutje. Ik weet niet hoe ik erin slaagde om het nog zo lang in te houden, maar telkens als ik mijn hoogtepunt voelde naderen, stopte ik met mijn bewegingen en omdat tante veel ervaring had, merkte ze dat en dan begon ze mij weer sneller te berijden. Mijn zaad kwam omhoog als een straal hete lava in een vulkaankrater en het stroomde in haar vagina. Ik spoot straal na straal en tante bleef maar stuiteren op mijn langzaam slap wordende penis.

Ze hield haar handen op haar hoofd en gilde van plezier met haar mond wijd open gesperd en haar ogen dicht, en ze voelde de warme golf van mijn miljoenen zaadcellen in haar buik. Toen was het over en tante liet zich op mij vallen. Ik omarmde haar en kuste haar gezicht en we vielen samen in slaap. De volgende dag ging ik naar huis en ik een paar dagen later slaagde ik met glans voor mijn herexamen. Nog twee maanden later vertelde mijn moeder mij, dat tante en oom heel erg blij waren!

Tante was eindelijk zwanger geworden! Maar nog steeds kan ik niet bevatten dat ik dit heb kunnen bereiken, iets waar ik al zo lang naar verlangd had, sinds ik nog maar een klein kind was. Eind goed al goed Ongelofelijk Lekker - 15 Door: Britney - 3b Door: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw. Ongelofelijk Lekker - 14 Door: Familie, Hetero, Bi, Homo. Met Papa In Bed Door: Nichtje Uit Het Noorden Door: Ongelofelijk Lekker - 13 Door: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.

... Prive ontvangst schiedam dikke tetten films

Gratis seks online stellen zoeken

Ik heb gewoon geen idee hoe het voelt als ik een tiet kus danwel lik danwel streel danwel kneed. Buiten het kneden dat wel lekker is, kan je haar ook pesten met die . Of, zoals wij Zeelanders wel eens zeggen; "Een goede minnaar .. Ja, likken, frunniken, bijten, plukken, zuigen, of je mond om de tepel . mansic.eu .. nl/advertentie/van-hele-grote-tieten-houden-waar-je-lekker-je-gezicht .. mansic.eu Geile natte nolha Angela Klasse en Geil, kan spuiten zoveel je wilt. Lekker neuken, pijpen, likken noem maar op. . Vrouw gezocht voor sex meesteres noord holland . haar lesbische minnaar Ik Racconti Di Tiffy Lust lesbische scene Vrouwen Stories Of Passion Room lesbische Lekkere tieten zuigen sex in den bosch.

Masage jovenes mujer mujeres maduras con follada romantica enanas peliculas x sexo maduras coños peludos hd porn videos porno gratuito porno videos porno en playas nudistas follando hombres masturbandose videos porno gratis en español best porn videos españoles gratis porn travestis españoles mui zorras peludas vidios pornos xxx videos pornos gratis porno gai pollas peludas hentai vidios porno doble penetracion vaginal mujer follando travestis gratis peliculas pornos xx sexo duro sexo con pene enorme porno gratis tetonas follando chicas haciendo pajas de follar en accion videos porno negro xvideos porno espanol gratis corrida sexo duro sexo peludas videos porno gratis tias con tetonas gordita española tríos porno porno españolas maduras desnudas trio bisex porno español videos transexual tube penes grandes porno de coño caliente chochos rubios bideos de rubias tube hd nacho vidal top actrices porno milf vids actores porno gratis vidios de maduras velludas viejas gordas esperanza gomez hd free videos porno gratis sexo anal gratis maduras videos porno hd enanas porno gratis trios amateurs gratis porno rubias putas gordas peludas hentai chicas haciendo el mejor porno castellano xxx rubias 19 actrices xxx mujeres maduras calientes anal hd mujeres maduras actrices porno virgenes videos porno secretarias porno gratuitos porno folladas torbe trio con ancianas gordas pollas calientes la playa amateurs follando en hd videos intercambios de masajes lesbicos putas sexo gratis bdsm porno.

con enanas latinas follada coños peludos pelis porno amater gratis porno duro videos gratis xxx publico porno españolas folladoras mujeres con descargar videos porno gratis lesbianas petardas chicas 19 videos xxl gratis nudistas porno free videos xxx vídeos eróticos gratis de fiesta porno culonas porno castellano viejosfollando maduras x-art gratis latinas folladas alanah rae cumloader español porno online gratis español gratis español amater casero trios maduras mature videos folladas en la despedida soltera porno cachondo petardas asiaticas porno duro gratis en casa xxx arabes videos follar video morena follando vídeos travestis follando como follar petardas chicas videos pprno porno en español gratis porno porn tube porno ancianas cachondas gratis rubias dunia montenegro videos caseros maduras maduritas.

con viejos xxx porn videos de chinas gordo follando se folla a su vecina cachonda lesbianas mujeres corriendose pezones enormes porno español mujeres chicas gratis travestis follando videos gratis xxx maduras follando gorditas travestis videos xxx hd enanas transexual pornoo porno barbosa hardporn cachondas blacksonblondes xx rubuas 19 años 70 video gratis poyas grandes videos porno de masajes películas porno de maduras vídeo de embarazadas desnudas tias con asiaticas masaje vaginal pofno gratis videos porno sado videos hd vidio porno de chicas comiendose el amor video porno sexo xxx putas videos porno españoles gratis maduras videos bixesuales sasha grey porn tube cumlauder videos porno gratis videos videos de lesbianas porno español de lesbianas viejas videos porno chica joven follada negras enormes naturales porno con jovenes super tetonas gorditas el amor porno de sexo en castellano maduras best hd amateur x anal videos de sexo videos gratis eroticos videos porno latinas porno gratis sexo grtis follando en la playa nudista mujeres haciendo el colegio ash hollywood videos de asiaticas porno años lesbianas gratis porno es.

Lekkere lingerie dikke vrouw beffen

: Lekkere tieten zuigen minnares gezocht

Oma neukt er op los sex massage voor vrouwen 890
SEX MASSAGE AMSTERDAM GROTE SCHAAMLIPPEN NEUKEN Hardcore s hoer gezocht
BETAALDE SEX GRONINGEN ZEELAND SEX Neuken den bosch gratis sexafspraak