Dikke dildo in kut neuk me maar

dikke dildo in kut neuk me maar

Na de neuk beurt pijpt het blondje de dikke lul. Zonder enige moeten schruift zijn grote pik diep in haar Kutje likken is toch net iets te gevoelig waar wel lekker. Geile teef laat haar kut helemaal uitwonen. Na het pijpen geniet ze van de neuk beurt in haar kale ku Na de harde neuk beurt spuit hij haar gezicht vol sperma. Zijn grote penis verdwijnt moeiteloos in haar kaal gescho Lekker pik verdwijnt in der geile snee.

De stijve lul van de krijgt een pijp beurt en neukt de mo Tiener zuigt de laatste druppel uit zijn neuk staaf. De milf geniet van de neuk beurt die ze krijgt. Lekkerding heeft een heerlijk kaal geschoren grote kut. Wijdbeens wordt lekker diep geneukt. Geile meid met lekker spleetje neuken. Een aziatische gillende keuken meid die hard geneukt word. Ik vind haar een schat van een vrouw en ik heb gewoon medelijden met haar. Ik zie wel wat in haar en voel me tot haar aangetrokken en daarom wil ik haar graag opnemen in onze kennissenkring.

De geilheid straalt gewoon van haar af en echt Jos, als ik haar van mijn goede bedoelingen kan overtuigen dan voegen we een lekkere hete kut toe aan onze verzameling en mag je van mij die “kingsize” leuter van je in al haar gaatjes stoppen hierbij wrijft Corinne heel nadrukkelijk over mijn kruis. Ik ben van plan haar een dezer dagen hier uit te nodigen voor een kopje koffie en daarbij nog eens in alle rust verder te praten over haar problemen.

Ik wil proberen uit te vinden waar ze allemaal voor “in” is, want mijn gevoel zegt mij dat ze een heerlijk onverzadigbaar “seksbeest” wordt als ze er eenmaal van overtuigd is dat ze lekker kan seksen zonder dat ze daarmee haar man verraadt. Ik gok erop dat ik haar biseksuele kant wat kan versterken, zodat ik ook met haar aan de slag kan gaan. Al pratende nemen we het besluit dat Corinne haar zo gauw mogelijk uit zal nodigen en, als ze erop ingaat, haar ongeremd lekker te laten deelnemen en genieten van onze manier van het leven en seks.

Corinne heeft, door heel nadrukkelijk de seksuele nood van Marijke aan te geven, gezorgd dat ik zeker niet te beroerd zal zijn om onder andere met mijn piemel van ruim 20 cm lengte wat te doen aan de nood van Marijke. Bovendien lijkt het me leuk om een nieuwe “kut” aan mijn verzameling toe te voegen en daarom krijgt Corinne, opnieuw, alle vrijheid die ze nodig heeft om wat met Marijke te beginnen. Het verbaast me overigens dat ze plotseling mijn toestemming nodig heeft omdat we al in het begin van onze vriendschap afspraken hebben gemaakt ten opzichte van onze seksuele uitstapjes.

Vervolgens geef ik haar een hartstochtelijke kus die Corinne met minstens even veel vuur beantwoord. Na deze kus nemen we samen een borreltje op de goede afloop van dit avontuur, waarna we naar bed gaan en samen een geweldige vrijpartij hebben, waarbij ik Corinne drie keer naar een geweldig hoogtepunt breng. De daaropvolgende vrijdag moet ik gewoon werken en omdat het druk is op de zaak heb ik geen tijd en gelegenheid om lang na te denken over eventuele seksuele uitspattingen die mij in het komende weekend te wachten staan.

Die vrijdagavond kom ik dan ook niets vermoedend om ongeveer half zes thuis en zet onze auto in de garage waarna ik via de keuken naar binnen ga en ik vrouwenstemmen hoor vanuit de zitkamer omdat de deur op een kier staat.

In de keuken staande vang ik het geluid op van een sexy hese stem die antwoord geeft op Corinne’s vragen. Als ik wat beter luister valt het mij op dat het gesprek, dat steeds wordt onderbroken door het geluid van heftige kussen, zacht gekreun en opgewonden gehijg, over seks gaat. Ik laat mijn attachékoffertje in de keuken achter, gooi mijn colbertje op een kruk bij de eetbar en doe mijn schoenen uit en vervolgens gluur ik door de kier van de deuropening.

Ik heb het volle zicht op onze grote driezitsbank, waar Corinne heerlijk zit te vrijen met een onbekende, zeer goed gebouwde vrouw. Als ik nog enkele flarden van het zachte gesprek opvang schiet mij plotseling het gesprek met Corinne te binnen over haar collegaatje. Natuurlijk ben ik een beetje verbaasd over het feit dat Corinne al zo snel na ons gesprek er in geslaagd is om haar collegaatje bij ons op de bank te krijgen.

Mijn conclusie is dan ook dat de zeer appetijtelijk ogende vrouw, waarmee mijn vriendin zit te vrijen, Marijke is.

Het verbaasd me niets te zien dat Corinne, die in huis meestal zeer gemakkelijke kleren negligé of blouse en wijde rok zonder beha of slipje draagt, op de bank zit met alleen een openhangende blouse aan. De nog steeds onbekende vrouw zit met ontbloot bovenlijf en opgeschorte rok naast naar, waarbij de rechterhand van de vrouw zachtjes strelend op en neer tussen beweegt tussen de geopende dijen van Corinne en daarbij het blote kutje aait.

Aan het zachtjes schokken van Corinne’s heupen zie ik dat ze geniet van deze strelingen. Corinne’s handen strelen ondertussen de blote borsten van de vrouw en aan het zachte bewegen van haar hoofd vermoed ik dat ze hierbij ook intieme tongzoenen uitwisselen. Aan de manier waarop de vrouw tegen Corinne aan zit en af en toe diepe zuchten slaakt vermoed ik dat Corinne bezig is om haar borsten te verwennen. Ik wordt zo geil van het tafereel dat zich voor mijn neus afspeelt dat ik me geen seconde bedenk, ik rits voorzichtig de gulp van mijn broek open en haal mijn reeds opstijvende piemel te voorschijn er begin er zachtjes aan te rukken als Corinne haar mond naar het oorlelletje van de vrouw beweegt en haar enkele woordjes toefluistert.

Even later gaat haar mond terug naar de mond van de vrouw en kussen ze elkaar gepassioneerd en daarbij glijdt Corinne’s rechterhand liefkozend onder het opgeschorte rokje van de vrouw en schuift deze nog verder omhoog, waardoor het bolle onderbuikje van de vrouw ontbloot wordt. Als Corinne het smalle kruisje van het kleine stringslipje opzij duwt en haar begint te strelen verbreekt de vrouw de kus, laat zich terug tegen de rug van de bank vallen en spreidt haar dijen wijd open voor de verkennende hand.

Nu het hoofd van Corinne mijn zicht niet meer beperkt zie ik tot mijn grote verbazing dat de onbekende vrouw prachtige recht vooruit priemende borsten heeft, waarvan ik er een vol in beeld heb, die gekroond wordt door een dik opgezwollen donkere tepel, zo groot en dik als het topje van mijn wijsvinger.

Ik kijk gebiologeerd naar die grote tepel terwijl ik nog heftiger aan mijn stijve lul ruk als Corinne’s hand opnieuw tussen de wijdt geopende dijen verdwijnt. Ik vind dat het tijd wordt om me bij de dames te voegen. Ik laat mijn pik los, zodat deze hard en dik tegen mijn broekriem ophoog staat, duw de kamerdeur open en loop naar binnen, waar ik op de armleuning naast de vreemde vrouw plaatsneem terwijl ik moeilijk slikkend met een van opwinding krassende stem “hallo meisjes daar ben ik” aankondig dat ik aanwezig ben.

Ondertussen ruik ik de lekkere penetrante geur van geile vrouwen, wat mijn geilheid nog eens extra versterkt. Terwijl de onbekende vrouw een beetje verschrikt haar ogen opent en me aanstaart roept Corinne triomfantelijk, “Hoi schatje, dit is Marijke” vervolgens werpt ze een goedkeurende blik op mijn gezwollen pik, die nog steeds stijf tegen mijn broekriem staat.

Verbaasd zie ik dat de tepels van Marijke nog groter zijn dan ik vanuit de keukendeur vermoed had. Plotseling schiet Marijke, van de zenuwen, in de lach en mompelt even later verontschuldigend “Sorry Jos, ik was even van mijn stuk gebracht door dat enorme wapen van je.

Wat heb jij een prachtige grote zware lul; die wil ik wel even vasthouden”. Marijke’s hand verlaat Corinne’s poesje en omvat met liefkozende vingers mijn lul, waarbij het me niet ontgaat dat de vingers van haar rechterhand nat en warm zijn van het geil dat ze tussen de dijen van Corinne aangetroffen moet hebben.

Nadat Corinne de rok de kamer ingesmeten heeft duwt ze haar hand weer tussen de geopende dijen van Marijke die intussen met haar linkerhand de knoop van mijn broek losmaakt en met een heftig gebaar mijn broek en slip naar mijn enkels duwt, zodat ik eruit kan stappen, terwijl haar rechterhand om mijn harde pik geklemd blijft. Terwijl ik me naast Marijke op de bank laat zakken streel ik met de vingers van mijn rechterhand het warme stevige vlees van haar borst en al snel betasten mijn vingers nieuwsgierig die formidabele tepels.

Het volgende moment rol ik de erecte spenen zachtjes liefkozend tussen duim en wijsvinger, waardoor deze nog verder opzwellen tot een echte dikke harde spenen. Als Corinne zich even later voor Marijke langs buigt geef ik haar een tongzoen en knijp met mijn linkerhand even in de dik opgezwollen tepel van Corinne’s rechter borst.

Enkele ogenblikken later verbreekt Corinne onze kus en duwt met haar ene hand mijn hoofd naar een van de dik opgezwollen grote spenen van Marijke en ik neem die onmiddellijk tussen mijn lippen en als ik het stukje vlees met mijn tong aftast bemerk ik tot mijn verbazing dat deze heet en zeer stijf aanvoelt.

Tegelijkertijd leg ik mijn rechterhand op de binnenkant van Marijke’s bovenbeen dat lekker warm en zacht aanvoelt en terwijl mijn mond zich om de andere hete dikke tepel sluit glijdt mijn hand hoger en hoger over het zachte warme vlees van Marijke’s dij totdat mijn hand in contact komt met de al heftig bewegende vingers van Corinne, die haar kutje vingeren en al kleverig nat zijn van het vocht dat Marijke afscheidt. Mijn vingers tasten langs Corinne’s bewegende hand en ik voel dat zij vier vingers van haar slanke hand in de doos van Marijke heeft zitten.

Mijn vingers glibberen langs de dikke warme uitpuilende lippen van Marijke’s poes op zoek naar de bovenkant waar ik een stevige klit verwacht terwijl ik met heftig zuigende mond een aanval doe op de dikke harde speen in mijn mond. Ohhh ik kom al klaarrrr.

Jaaaa, oohhh ikkk kommm klaarrrr”. Ik blijf met mijn middelvinger over de hete hard opgezwollen kittelaar van Marijke wrijven en onderwijl voel ik dat de vier vingers van Corinne’s hand in-en-uit de natte doos blijven pompen, waardoor Marijke blijft schreeuwen van genot. Terwijl Corinne en ik bezig zijn om Marijke een maximum aan genot te schenken rukt zij nog steeds heftig aan mijn staalharde lul.

Als ze weer enigszins bijgekomen is smeekt Marijke “Corinne, ik wil die harde dikke lul van Jos in mijn hete natte kut hebben. Hij moet me neuken. Als ik nog langer wacht word ik gek van geiligheid”. Hierop trekt Corinne haar vingers met een soppend geluid uit Marijke’s hete kut en houd ze onder mijn neus. In de volgende tel lik ik het lekkere geil van haar vingers als Corinne vervolgt “zie je Jos, Marijke wil graag genaaid worden.

Ben je klaar voor die rijpe trut van haar? Mijn plannetje schijnt te slagen want Marijke schakelt onmiddellijk over op het zacht kneden van mijn pik terwijl ze haar ogen opent en een diepe zucht slaakt met de opmerking “Oh jongens, wat geilen jullie heerlijk met me, geef me nu alsjeblieft die dikke harde lul van Jos, want ik ben zo bloedgeil dat ik zeker weet dat ik aan een stuk zal klaarkomen als Jos zijn lul in mijn poes steekt”.

Ik sta resoluut op en trek Marijke ook overeind door haar bij de hand te pakken, waarmee ze mijn lul kneedt. Ik til Marijke op en zet haar op een hoek van de grote brede eetkamertafel en duw haar vervolgens achterover waarbij Corinne het meegebrachte kussen onder haar hoofd stopt en het licht van de lamp boven de tafel aanknipt. Marijke ligt nu met wijd gespreide benen en met een opengapende poes voor me.

Ik neem de tijd om Marijke’s ontblote, voluptueuze lichaam te bewonderen. Ze heeft mooie stevige borsten die bekroond zijn met een stel dik opgezwollen tepelhoven, die overgaan in ongelofelijk dikke en lange tepels. Haar maag is vlak met een heel klein toefje gitzwart haar dat in het model van een uitroepteken is geschoren en waarvan de punt eindigt boven haar zware uitpuilende grote schaamlippen, die als dikke kussens de ingang van haar neukhol bedekken.

Tijdens m’n verkennende blik neem ik mijn stijve lul in de hand en aai ermee over de dikke opgezwollen schaamlippen, die als vanzelf een klein beetje open gaan staan en waarbij een slijmerig spoor geil zichtbaar is. Het volgende moment laat ik de dikke kop van mijn lul met petsende slagen op de opening tussen de dikke lippen neerkomen.

Bij de vierde slag verdwijnt de tip van mijn grootte eikel voor een deel tussen die dikke lippen en kreunt Marijke hartstochtelijk “Ah Jos, wat is dat een fijne manier van aankloppen. Krijgt mijn kut nu een lekker pak slaag van die harde lul van je”, jengelt ze verder. Het branderige gevoel van de slagen stimuleert mij altijd extra. Ik word bloedgeil en heet van het heerlijke gevoel van een beurs geslagen kut, die daarna geneukt wordt”.

Na nog een aantal echt harde slagen met mijn vlakke hand op haar natte kut duw ik de dikke eikel van mijn stijve lul tussen de soepel opengaande lippen van Marijke’s kut en prop hem vervolgens tot aan de wortel in de wijkende tunnel van haar schede.

Terwijl mijn lul soepel en zonder enige weerstand de goed gesmeerde kut van Marijke binnendringt bewonder ik haar prachtige lichaam. Het valt mij op dat Marijke dezelfde lichaamsbouw als Corinne heeft. Marijke heeft inmiddels haar knieën opgetrokken en haar enkels stevig rond mijn billen geslagen om zo goed te kunnen reageren op mijn stoten en ze beweegt heftig tegen mijn stoten in door met haar heupen terug te stoten op het moment dat ik mijn lul bij haar naar binnen stoot.

Aan haar heftige bewegingen is te merken dat Marijke de afgelopen tijd weinig pik in haar gulzige kut gehad heeft waardoor haar lichaam vanmiddag erg gulzig reageert en haar dik opgezwollen kutlippen bevestigen dat nog eens extra. Bij het terugtrekken van mijn dikke harde lul knijpen haar schedespieren lekker stevig in mijn stang en zuigen haar grootte dik opgezwollen schaamlippen zich aan mijn paal vast en komen zachtjes soppend mee naar buiten terwijl ze mijn dikke neukstang onwillig laten gaan.

Ondertussen zijn haar kutlippen en mijn pik overdekt met het hete geil dat elke keer dat ik mijn neukstang uit Marijke’s neukhol trek vrijkomt. Corinne staat ondertussen over het lichaam van Marijke gebogen, zodat ze de ferme tieten van Marijke kan strelen en betasten. Ik stoot genietend mijn lul opnieuw in Marijke en ze kreunt daarbij nadrukkelijk terwijl Corinne’s vingers zich ontfermen over de dikke opgezwollen spenen en haar lippen op die van Marijke drukt voor een hartstochtelijke tongzoen.

Ik ben uitermate tevreden omdat Marijke enorm ligt te genieten van ons trio. Ze wringt zich in allerlei bochten om te genieten van de tong en vingers van Corinne, die haar aan de bovenkant verwendt terwijl mijn super hete dik opgezwollen lul tussen haar tussen haar benen verwend.

Met genoegen bekijk ik de melkende bewegingen van Corinne’s vingers rond de zware dikke tepels van Marijke. Het valt me nu pas op dat Marijke intussen een hand tussen Corinne’s benen heeft geschoven en zo probeert om haar te vingeren en ook dat doet me veel plezier. Gelukkig beweegt Marijke voor twee en daarom hoef ik op dit moment eigenlijk niets anders te doen dan alleen maar te zorgen dat mijn dikke lange lul tussen haar kutlippen geklemd blijft en daardoor hoef ik me ook niet zo geweldig in te spannen, waardoor ik een beter controle over mezelf bewaar.

Als ik even later opnieuw mijn blik omlaag richt en naar mijn heftig in-en-uit bewegende lul kijk zie ik heel tevreden dat hij kletsnat is van het geil dat rijkelijk uit Marijke’s poes vloeit.

Plotseling kruipt Corinne bij Marijke op de tafel en ze laat haar kut langzaam boven Marijke’s openhangende mond zakken. Marijke neemt Corinne’s naar beneden hangende kutlippen tussen haar lippen en haar tong driftig begint te bewegen. Enkele tellen later begint Corinne plotseling te snuiven.

Ik moet glimlachen om dat gesnuif, want nu weet ik zeker dat de tong van Marijke bezig is om de klit van Corinne te verwennen, zodat ze over niet al te lange tijd heftig klaar zal komen. Marijke ligt nu zelf heftig aan de dikke lange tepel van haar linkerborst te trekken omdat Corinne haar rechterhand vrijgemaakt heeft en daarmee ritmisch klapjes uitdeelt aan de ontblote uitpuilende clitoris van Marijke. Natuurlijk heeft Corinne, ervaren als zij is, dit herkend en maakt er gebruik van.

Het duurt dan ook maar enkele tellen, waarin Marijke gewaar wordt wat Corinne aan het doen is. Enkele tellen later bevrijdt Marijke haar hoofd van tussen Corinne’s dijen begint ze zachtjes te janken van geil plezier “Ohh ikk komm alweerrrr klaaarrrr. Ahhhh, jaaaa, neuk me!

Ohhh, Corinneeeee, watt slaaa je lekkerrrrr. Aaahhh jaaaaa ikkkkk kommmm klaarrr”, gilt ze terwijl haar lijf verstrakt op de tafel neerzakt. Op het moment dat Marijke klaar begon te komen heb ik mijn handen om haar dijen geslagen om te voorkomen dat mijn snoeiharde pik uit haar tunnel zou floepen. Onder het verwerken van haar orgasme blijf ik om haar maximaal te laten genieten Marijke zachtjes neuken.

Als Marijke enkele minuten later bijgekomen is van haar orgasme laat ik haar dijen los en trek mijn lul zachtjes uit haar knijpende vagina. Jij hebt het vanavond voor het zeggen” richt ze zich een beetje overmoedig en met een verstrikte stem van geile lust tot Marijke.

Begin lekker opnieuw met en”. Corinne reageert op mijn suggestie en knielt opnieuw boven Marijke’s hoofd. Hierbij laat ze haar hoofd op de zacht wiebelende buik van Marijke rusten, terwijl de vingers van haar rechterhand opnieuw zachtjes over de onbedekte kittelaar strelen.

Door de manier waarop Corinne zich over Marijke gebogen heeft kan ik bij haar voor mij half zichtbare rechterborst, zodat ik de tepel daarvan, die lekker stijf opgezwollen staat, pakken kan en deze zachtjes masseren. Door het draaien van Marijke’s bovenlijf en het wiebelen van Corinne’s kontje weet ik Marijke weer actief meedoet en Corinne’s “doos” aan het “bewerken” is. Na enkele minuten naar het spel van beide meiden gekeken te hebben ga ik weer tussen de geopende dijen van Marijke staan en duw mijn nog steeds stijve pik weer tussen haar dikke vette schaamlippen.

Hierbij pompt mijn lul in een heel rustig tempo in-en-uit de geile snee van Marijke, die volop geniet van deze zachte “massage”. Door onze gezamenlijke inspanning komt Marijke opnieuw klaar en zonder dat we dit afgesproken hebben zorgen Corinne en ik ervoor dat Marijke nu het ene orgasme na het andere krijgt.

Plotseling knijpt Marijke zo goed en zo kwaad als dat gaat haar dijen tegen elkaar en smeekt “Oh jongens, laat me alsjeblieft even bijkomen, mijn kutje en klitje doen zeer van het klaarkomen!

Ik pak Marijke stevig bij haar dijen en blijf haar in een rustig tempo neuken terwijl ik aan Corinne vraag “Schatje, mag ons teefje uitrusten of zal ik net zolang doorgaan totdat ik haar helemaal volgespoten heb met geil?

Nadat Corinne mij nadrukkelijk aangestaard heeft zegt ze, “stop maar Jos, ik heb nog andere plannen met deze geile teef”.

Ik laat Marijke’s benen los en trek tergend langzaam mijn stijve piel uit haar rauw geneukte grot. Terwijl Corinne van Marijke afklimt buig ik me voorover en lik met mijn tong over Marijke’s dikke vette schaamlippen en proef zo haar geil waarna ik met mijn lippen nog even zachtjes aan haar klitje trek en Marijke smekend kreunt dat ik op moet houden omdat het zo lekker aanvoelt.

Vervolgens help ik Marijke van de tafel, zet haar op haar benen en sla mijn armen rond beide vrouwen en zorg er daarbij voor dat ik in elke hand een lekkere warme borst heb, waarna we met z’n drieën naar de bank teruglopen en erop neerploffen terwijl de meisjes samen mijn nog immer harde pik vasthouden en zachtjes strelen.

Marijke geeft me een eerste lekkere natte tongzoen, zucht genietend en zegt “Jongens wat hebben jullie me zalig klaar laten komen. Daar was ik echt hard aan toe. Ik ben de laatste weken niet zo lekker verwend als vanavond”. Corinne en ik knuffelen Marijke een tijdje lekker waarna Corinne opmerkt “Marijke, wat kunnen we nog meer met je doen om je op te winden, vanavond?

Dit is jouw geile avond en wij willen je graag laten genieten van dit avondje. Je hebt natuurlijk al lang door dat wij op jouw geilen en samen alles met je willen doen; alles mag en alles kan vanavond - als jij maar een onvergetelijk lekkere avond hebt”. Marijke veert verbaasd overeind met de opmerking “Dus ik mag zeggen wat ik graag wil?

En als mijn pik gespoten heeft zijn er altijd nog de dildo’s en vibrators van Corinne. Of als je zin hebt in iets extreems of zo kunnen we altijd nog verhuizen naar onze hobbykamer. Marijke kijkt ons om beurten met grote ogen aan en vraagt een beetje bedeesd, “kan en mag alles, zoals piesen tijdens het neuken of een lekker pak slaag voordat ik vastgebonden en geneukt wordt?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daarnet de neiging had om zo’n gedragen slipje aan te trekken, want toen ik onder het plassen enkele van die slipjes betastte merkte ik dat er een lekkere geile lucht vanaf kwam die bijzonder uitnodigend was”.

Ik merk dat Marijke even tijd nodig heeft om ons aanbod te verwerken en daarom geef ik haar een kus en richt me tot Corinne met het voorstel om wat eten te organiseren omdat ik best trek heb gekregen de afgelopen tijd. Ik trek Corinne bij de hand overeind en neem haar mee naar de keuken. Als wij naar de keuken lopen vraagt Marijke “kan ik mijn man even bellen, dan zeg ik hem dat ik bij jouw ben en dat ik vanavond pas laat thuiskom!

Corinne komt in mijn kielzog met de opnieuw gevulde glazen wijn en neemt opnieuw naast Marijke plaats nadat ze de glazen verdeeld heeft. Ik heb me tegenover beide dames in een fauteuil laten vallen en geniet van een sandwich met kaas en ham. Ook de dames genieten in stilte van hun sandwiches en de glazen wijn. Nadat de vrouwen voldoende sandwiches verorberd hebben en hun wijnglazen weer bijna leeg zijn komt Corinne terug op de opmerking over de gedragen slipjes en begint een gesprek met Marijke over lingerie.

Al pratend pakt ze daarbij een dikke folder van zeer opmerkelijke en uitdagende lingerie, waarvan zij een zeer uitgebreide collectie voeren, uit de lectuurbak. Daarbij valt een seksboekje van “Pleasure”, waarin altijd mooie reportages staan van neuksessies, ook uit de lectuurbak. Ik pak dat boekje en begin erin te bladeren, terwijl aan de andere zijde van de tafel het gesprek over slipjes met of zonder kruisjes en over rubberen beha’s gaat raak ik geheel verdiept in de reportage en geniet van de prachtige serie foto’s van vier mannen, twee vrouwen en vier jonge meisjes die een feestje aan het vieren zijn.

Ik ben zo verdiept in de foto’s die, in close-up, laten zien hoe de twee fors geschapen mannen twee van de tienermeisjes in hun nog strakke kale kutjes neuken, dat in nauwelijks bemerk dat Corinne naast me is komen staan en me vraagt of ik nog een glas wijn wil.

Denk nog maar eens aan Willy en Mariska” dient ze me van repliek. Als ik haar vervolgens glimlachend aankijk en instemmend knikt, buigt ze zich naar de salontafel en pakt mijn glas.

Hierbij wordt haar rijpe pruim voor mij zichtbaar en ik steek mijn hand uit en leg die op haar kut. Ik neem haar uitpuilende schaamlippen tussen de vingers van mijn rechter hand en kneed zachtjes de opgezwollen stukjes vlees.

Ik realiseer mij onmiddellijk dat die zachte warme flapjes zeiknat zijn terwijl Corinne nadrukkelijk “Ohhhh, mmmm” kreunt en haar benen nog verder uit elkaar spreid. Ze buigt zich nog verder over de tafel en geeft mij zodoende volledige toegang geeft tot haar dikke vette volle pruim. Haar hele pruim ligt voor mij open en ik streel met mijn volle hand langs de binnenzijde van haar dijen omhoog totdat ik haar volle kut geheel in mijn hand heb en deze vervolgens wat forser begin te kneden.

Tijdens deze opmerking van Corinne richt ik mijn blik op Marijke en zie dat zij opgehitst raakt door de woorden van Corinne. Ze raakt opgewonden bij het idee dat ik de kut van Corinne een stevige massage geef terwijl zij toekijkt en dus vraagt ze met een verstrikte stem van spanning “vind jij dat ook lekker? Het duurt een paar seconden voordat Marijke haar ogen los heeft gemaakt van het lijf van Corinne, mij aankijkt en vervolgens opstaat en naast Corinne gaat staan en ze zich ook vooroverbuigt.

Ook Marijke’s volle pruim is volledig toegankelijk en ik kneed haar lekker dik opgezwollen kutje op dezelfde wijze als die van Corinne, waardoor ik in een mum van tijd twee hete klef aanvoelende kutjes in mijn handen hou, waarbij ik goedkeurend de luchtjes opsnuif die van beide kutjes opstijgen.

Ik laat in elke dikke pruim zonder problemen een duim verdwijnen omdat de binnenkant al net zo nat en glibberig is als ik verwachtte en daardoor kan ik nu beide kutjes nog lekkerder kneden. Het duurt dan ook maar enkele tellen voordat de hoofden van Marijke en Corinne naar elkaar toebuigen en ze elkaar beginnen te zoenen. Allebei reageren bijna op hetzelfde moment op het binnendringen van mijn duimen in hun kutjes door een wilde kreun te uiten en hun kutjes nog feller tegen mijn handen aan te drukken, waarbij hun vagina’s bijna gelijktijdig ritmisch in mijn duimen knijpen.

Ik blijf mijn duimen tegelijkertijd bij beide vrouwen naar binnen duwen en kneedt daarbij de schaamlip die gevangen zit tussen mijn duim en de rest van mijn hand. Omdat Marijke op dit moment het dichtst bij mij staat valt mij op dat haar kontje parmantig omhoog geheven is en dat tussen haar gespannen billen het anussterretje ritmisch naar mij knipoogt. Het volgende moment druk ik dan ook het puntje van mijn tong tegen dat bruine iets uitstulpende sterretje aan, hetgeen Marijke een reactie ontlokt in de vorm van een verschrikte gilletje, dat overgaat in een heftig gekreun.

Het kontgaatje van Marijke smaakt lekker geil en met veel enthousiasme probeer ik mijn tong dieper in dat kontgaatje te proppen. Als ik na een poosje tongen kramp krijg trek ik mijn tong terug, ga wat rechter op zitten en nadat ik ook mijn duim uit haar kutje heb laten glijden geef Marijke een speelse tik op haar volle kut. Als reactie hierop kreunt Marijke “Oh ja Jos, sla me nog eens op mijn kut, het wind me ontzettend op als mijn dikke kut slaag krijg!

Ook Corinne krijgt een tweede mep van me en vervolgens buig ik me weer voorover en lik met lange halen van mijn tong beurtelings over beide kutten en anussen. Dit spelletje wind ook mij op en daarom speel ik het spel door en sla beide vrouwen opnieuw met forse meppen afwisselend op kont en kut.

Ik weet uit ervaring dat Corinne erg gevoelig is voor pijnprikkels in haar schaamstreek en daar dikwijls beregeil van wordt.

EROTISCHE MASSAGE HOTEL GRATIS A FILMS

ACHTERLANGS NEUKEN LEKKER WIJF NEUKT

Dikke dildo in kut neuk me maar Lekker spelen met een dikke vibo ze worden al nat bij de gedachte! Dus met een heerlijke dildo diep in haar kutje en een echte lul in haar keel wordt haar moeder heeft gevonden, neukt ze lekker geil haar kletsnatte kut klaar! En zonder haar vriendje zit er niks anders op dan maar alvast met zichzelf te gaan spelen. 15 mei Sexy vrouw met grote borsten speelt met een dildo in kut - video in amateur porno Kutje Porno - Strandsex - Vrouwen Neuken - Gratis Porno. Stop die neger dildo maar in mijn dikke kut. Klik hier en bekijk onderstaande sexfilm van Vape Girl volledig en in HD kwaliteit. Webcamsex van Porno Gemist is.

Zonder enige moeten schruift zijn grote pik diep in haar Kutje likken is toch net iets te gevoelig waar wel lekker. Geile teef laat haar kut helemaal uitwonen. Na het pijpen geniet ze van de neuk beurt in haar kale ku Na de harde neuk beurt spuit hij haar gezicht vol sperma.

Zijn grote penis verdwijnt moeiteloos in haar kaal gescho Lekker pik verdwijnt in der geile snee. De stijve lul van de krijgt een pijp beurt en neukt de mo Tiener zuigt de laatste druppel uit zijn neuk staaf.

De milf geniet van de neuk beurt die ze krijgt. Lekkerding heeft een heerlijk kaal geschoren grote kut. Wijdbeens wordt lekker diep geneukt. Geile meid met lekker spleetje neuken. Een aziatische gillende keuken meid die hard geneukt word. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus.

Na deze kus nemen we samen een borreltje op de goede afloop van dit avontuur, waarna we naar bed gaan en samen een geweldige vrijpartij hebben, waarbij ik Corinne drie keer naar een geweldig hoogtepunt breng. De daaropvolgende vrijdag moet ik gewoon werken en omdat het druk is op de zaak heb ik geen tijd en gelegenheid om lang na te denken over eventuele seksuele uitspattingen die mij in het komende weekend te wachten staan. Die vrijdagavond kom ik dan ook niets vermoedend om ongeveer half zes thuis en zet onze auto in de garage waarna ik via de keuken naar binnen ga en ik vrouwenstemmen hoor vanuit de zitkamer omdat de deur op een kier staat.

In de keuken staande vang ik het geluid op van een sexy hese stem die antwoord geeft op Corinne’s vragen. Als ik wat beter luister valt het mij op dat het gesprek, dat steeds wordt onderbroken door het geluid van heftige kussen, zacht gekreun en opgewonden gehijg, over seks gaat.

Ik laat mijn attachékoffertje in de keuken achter, gooi mijn colbertje op een kruk bij de eetbar en doe mijn schoenen uit en vervolgens gluur ik door de kier van de deuropening. Ik heb het volle zicht op onze grote driezitsbank, waar Corinne heerlijk zit te vrijen met een onbekende, zeer goed gebouwde vrouw.

Als ik nog enkele flarden van het zachte gesprek opvang schiet mij plotseling het gesprek met Corinne te binnen over haar collegaatje. Natuurlijk ben ik een beetje verbaasd over het feit dat Corinne al zo snel na ons gesprek er in geslaagd is om haar collegaatje bij ons op de bank te krijgen. Mijn conclusie is dan ook dat de zeer appetijtelijk ogende vrouw, waarmee mijn vriendin zit te vrijen, Marijke is. Het verbaasd me niets te zien dat Corinne, die in huis meestal zeer gemakkelijke kleren negligé of blouse en wijde rok zonder beha of slipje draagt, op de bank zit met alleen een openhangende blouse aan.

De nog steeds onbekende vrouw zit met ontbloot bovenlijf en opgeschorte rok naast naar, waarbij de rechterhand van de vrouw zachtjes strelend op en neer tussen beweegt tussen de geopende dijen van Corinne en daarbij het blote kutje aait. Aan het zachtjes schokken van Corinne’s heupen zie ik dat ze geniet van deze strelingen. Corinne’s handen strelen ondertussen de blote borsten van de vrouw en aan het zachte bewegen van haar hoofd vermoed ik dat ze hierbij ook intieme tongzoenen uitwisselen.

Aan de manier waarop de vrouw tegen Corinne aan zit en af en toe diepe zuchten slaakt vermoed ik dat Corinne bezig is om haar borsten te verwennen. Ik wordt zo geil van het tafereel dat zich voor mijn neus afspeelt dat ik me geen seconde bedenk, ik rits voorzichtig de gulp van mijn broek open en haal mijn reeds opstijvende piemel te voorschijn er begin er zachtjes aan te rukken als Corinne haar mond naar het oorlelletje van de vrouw beweegt en haar enkele woordjes toefluistert.

Even later gaat haar mond terug naar de mond van de vrouw en kussen ze elkaar gepassioneerd en daarbij glijdt Corinne’s rechterhand liefkozend onder het opgeschorte rokje van de vrouw en schuift deze nog verder omhoog, waardoor het bolle onderbuikje van de vrouw ontbloot wordt.

Als Corinne het smalle kruisje van het kleine stringslipje opzij duwt en haar begint te strelen verbreekt de vrouw de kus, laat zich terug tegen de rug van de bank vallen en spreidt haar dijen wijd open voor de verkennende hand. Nu het hoofd van Corinne mijn zicht niet meer beperkt zie ik tot mijn grote verbazing dat de onbekende vrouw prachtige recht vooruit priemende borsten heeft, waarvan ik er een vol in beeld heb, die gekroond wordt door een dik opgezwollen donkere tepel, zo groot en dik als het topje van mijn wijsvinger.

Ik kijk gebiologeerd naar die grote tepel terwijl ik nog heftiger aan mijn stijve lul ruk als Corinne’s hand opnieuw tussen de wijdt geopende dijen verdwijnt. Ik vind dat het tijd wordt om me bij de dames te voegen. Ik laat mijn pik los, zodat deze hard en dik tegen mijn broekriem ophoog staat, duw de kamerdeur open en loop naar binnen, waar ik op de armleuning naast de vreemde vrouw plaatsneem terwijl ik moeilijk slikkend met een van opwinding krassende stem “hallo meisjes daar ben ik” aankondig dat ik aanwezig ben.

Ondertussen ruik ik de lekkere penetrante geur van geile vrouwen, wat mijn geilheid nog eens extra versterkt. Terwijl de onbekende vrouw een beetje verschrikt haar ogen opent en me aanstaart roept Corinne triomfantelijk, “Hoi schatje, dit is Marijke” vervolgens werpt ze een goedkeurende blik op mijn gezwollen pik, die nog steeds stijf tegen mijn broekriem staat.

Verbaasd zie ik dat de tepels van Marijke nog groter zijn dan ik vanuit de keukendeur vermoed had. Plotseling schiet Marijke, van de zenuwen, in de lach en mompelt even later verontschuldigend “Sorry Jos, ik was even van mijn stuk gebracht door dat enorme wapen van je. Wat heb jij een prachtige grote zware lul; die wil ik wel even vasthouden”. Marijke’s hand verlaat Corinne’s poesje en omvat met liefkozende vingers mijn lul, waarbij het me niet ontgaat dat de vingers van haar rechterhand nat en warm zijn van het geil dat ze tussen de dijen van Corinne aangetroffen moet hebben.

Nadat Corinne de rok de kamer ingesmeten heeft duwt ze haar hand weer tussen de geopende dijen van Marijke die intussen met haar linkerhand de knoop van mijn broek losmaakt en met een heftig gebaar mijn broek en slip naar mijn enkels duwt, zodat ik eruit kan stappen, terwijl haar rechterhand om mijn harde pik geklemd blijft.

Terwijl ik me naast Marijke op de bank laat zakken streel ik met de vingers van mijn rechterhand het warme stevige vlees van haar borst en al snel betasten mijn vingers nieuwsgierig die formidabele tepels. Het volgende moment rol ik de erecte spenen zachtjes liefkozend tussen duim en wijsvinger, waardoor deze nog verder opzwellen tot een echte dikke harde spenen.

Als Corinne zich even later voor Marijke langs buigt geef ik haar een tongzoen en knijp met mijn linkerhand even in de dik opgezwollen tepel van Corinne’s rechter borst. Enkele ogenblikken later verbreekt Corinne onze kus en duwt met haar ene hand mijn hoofd naar een van de dik opgezwollen grote spenen van Marijke en ik neem die onmiddellijk tussen mijn lippen en als ik het stukje vlees met mijn tong aftast bemerk ik tot mijn verbazing dat deze heet en zeer stijf aanvoelt.

Tegelijkertijd leg ik mijn rechterhand op de binnenkant van Marijke’s bovenbeen dat lekker warm en zacht aanvoelt en terwijl mijn mond zich om de andere hete dikke tepel sluit glijdt mijn hand hoger en hoger over het zachte warme vlees van Marijke’s dij totdat mijn hand in contact komt met de al heftig bewegende vingers van Corinne, die haar kutje vingeren en al kleverig nat zijn van het vocht dat Marijke afscheidt. Mijn vingers tasten langs Corinne’s bewegende hand en ik voel dat zij vier vingers van haar slanke hand in de doos van Marijke heeft zitten.

Mijn vingers glibberen langs de dikke warme uitpuilende lippen van Marijke’s poes op zoek naar de bovenkant waar ik een stevige klit verwacht terwijl ik met heftig zuigende mond een aanval doe op de dikke harde speen in mijn mond. Ohhh ik kom al klaarrrr. Jaaaa, oohhh ikkk kommm klaarrrr”. Ik blijf met mijn middelvinger over de hete hard opgezwollen kittelaar van Marijke wrijven en onderwijl voel ik dat de vier vingers van Corinne’s hand in-en-uit de natte doos blijven pompen, waardoor Marijke blijft schreeuwen van genot.

Terwijl Corinne en ik bezig zijn om Marijke een maximum aan genot te schenken rukt zij nog steeds heftig aan mijn staalharde lul. Als ze weer enigszins bijgekomen is smeekt Marijke “Corinne, ik wil die harde dikke lul van Jos in mijn hete natte kut hebben.

Hij moet me neuken. Als ik nog langer wacht word ik gek van geiligheid”. Hierop trekt Corinne haar vingers met een soppend geluid uit Marijke’s hete kut en houd ze onder mijn neus. In de volgende tel lik ik het lekkere geil van haar vingers als Corinne vervolgt “zie je Jos, Marijke wil graag genaaid worden.

Ben je klaar voor die rijpe trut van haar? Mijn plannetje schijnt te slagen want Marijke schakelt onmiddellijk over op het zacht kneden van mijn pik terwijl ze haar ogen opent en een diepe zucht slaakt met de opmerking “Oh jongens, wat geilen jullie heerlijk met me, geef me nu alsjeblieft die dikke harde lul van Jos, want ik ben zo bloedgeil dat ik zeker weet dat ik aan een stuk zal klaarkomen als Jos zijn lul in mijn poes steekt”.

Ik sta resoluut op en trek Marijke ook overeind door haar bij de hand te pakken, waarmee ze mijn lul kneedt. Ik til Marijke op en zet haar op een hoek van de grote brede eetkamertafel en duw haar vervolgens achterover waarbij Corinne het meegebrachte kussen onder haar hoofd stopt en het licht van de lamp boven de tafel aanknipt.

Marijke ligt nu met wijd gespreide benen en met een opengapende poes voor me. Ik neem de tijd om Marijke’s ontblote, voluptueuze lichaam te bewonderen. Ze heeft mooie stevige borsten die bekroond zijn met een stel dik opgezwollen tepelhoven, die overgaan in ongelofelijk dikke en lange tepels. Haar maag is vlak met een heel klein toefje gitzwart haar dat in het model van een uitroepteken is geschoren en waarvan de punt eindigt boven haar zware uitpuilende grote schaamlippen, die als dikke kussens de ingang van haar neukhol bedekken.

Tijdens m’n verkennende blik neem ik mijn stijve lul in de hand en aai ermee over de dikke opgezwollen schaamlippen, die als vanzelf een klein beetje open gaan staan en waarbij een slijmerig spoor geil zichtbaar is. Het volgende moment laat ik de dikke kop van mijn lul met petsende slagen op de opening tussen de dikke lippen neerkomen.

Bij de vierde slag verdwijnt de tip van mijn grootte eikel voor een deel tussen die dikke lippen en kreunt Marijke hartstochtelijk “Ah Jos, wat is dat een fijne manier van aankloppen. Krijgt mijn kut nu een lekker pak slaag van die harde lul van je”, jengelt ze verder. Het branderige gevoel van de slagen stimuleert mij altijd extra. Ik word bloedgeil en heet van het heerlijke gevoel van een beurs geslagen kut, die daarna geneukt wordt”.

Na nog een aantal echt harde slagen met mijn vlakke hand op haar natte kut duw ik de dikke eikel van mijn stijve lul tussen de soepel opengaande lippen van Marijke’s kut en prop hem vervolgens tot aan de wortel in de wijkende tunnel van haar schede. Terwijl mijn lul soepel en zonder enige weerstand de goed gesmeerde kut van Marijke binnendringt bewonder ik haar prachtige lichaam.

Het valt mij op dat Marijke dezelfde lichaamsbouw als Corinne heeft. Marijke heeft inmiddels haar knieën opgetrokken en haar enkels stevig rond mijn billen geslagen om zo goed te kunnen reageren op mijn stoten en ze beweegt heftig tegen mijn stoten in door met haar heupen terug te stoten op het moment dat ik mijn lul bij haar naar binnen stoot. Aan haar heftige bewegingen is te merken dat Marijke de afgelopen tijd weinig pik in haar gulzige kut gehad heeft waardoor haar lichaam vanmiddag erg gulzig reageert en haar dik opgezwollen kutlippen bevestigen dat nog eens extra.

Bij het terugtrekken van mijn dikke harde lul knijpen haar schedespieren lekker stevig in mijn stang en zuigen haar grootte dik opgezwollen schaamlippen zich aan mijn paal vast en komen zachtjes soppend mee naar buiten terwijl ze mijn dikke neukstang onwillig laten gaan.

Ondertussen zijn haar kutlippen en mijn pik overdekt met het hete geil dat elke keer dat ik mijn neukstang uit Marijke’s neukhol trek vrijkomt.

Corinne staat ondertussen over het lichaam van Marijke gebogen, zodat ze de ferme tieten van Marijke kan strelen en betasten. Ik stoot genietend mijn lul opnieuw in Marijke en ze kreunt daarbij nadrukkelijk terwijl Corinne’s vingers zich ontfermen over de dikke opgezwollen spenen en haar lippen op die van Marijke drukt voor een hartstochtelijke tongzoen.

Ik ben uitermate tevreden omdat Marijke enorm ligt te genieten van ons trio. Ze wringt zich in allerlei bochten om te genieten van de tong en vingers van Corinne, die haar aan de bovenkant verwendt terwijl mijn super hete dik opgezwollen lul tussen haar tussen haar benen verwend. Met genoegen bekijk ik de melkende bewegingen van Corinne’s vingers rond de zware dikke tepels van Marijke.

Het valt me nu pas op dat Marijke intussen een hand tussen Corinne’s benen heeft geschoven en zo probeert om haar te vingeren en ook dat doet me veel plezier. Gelukkig beweegt Marijke voor twee en daarom hoef ik op dit moment eigenlijk niets anders te doen dan alleen maar te zorgen dat mijn dikke lange lul tussen haar kutlippen geklemd blijft en daardoor hoef ik me ook niet zo geweldig in te spannen, waardoor ik een beter controle over mezelf bewaar.

Als ik even later opnieuw mijn blik omlaag richt en naar mijn heftig in-en-uit bewegende lul kijk zie ik heel tevreden dat hij kletsnat is van het geil dat rijkelijk uit Marijke’s poes vloeit. Plotseling kruipt Corinne bij Marijke op de tafel en ze laat haar kut langzaam boven Marijke’s openhangende mond zakken. Marijke neemt Corinne’s naar beneden hangende kutlippen tussen haar lippen en haar tong driftig begint te bewegen.

Enkele tellen later begint Corinne plotseling te snuiven. Ik moet glimlachen om dat gesnuif, want nu weet ik zeker dat de tong van Marijke bezig is om de klit van Corinne te verwennen, zodat ze over niet al te lange tijd heftig klaar zal komen. Marijke ligt nu zelf heftig aan de dikke lange tepel van haar linkerborst te trekken omdat Corinne haar rechterhand vrijgemaakt heeft en daarmee ritmisch klapjes uitdeelt aan de ontblote uitpuilende clitoris van Marijke.

Natuurlijk heeft Corinne, ervaren als zij is, dit herkend en maakt er gebruik van. Het duurt dan ook maar enkele tellen, waarin Marijke gewaar wordt wat Corinne aan het doen is.

Enkele tellen later bevrijdt Marijke haar hoofd van tussen Corinne’s dijen begint ze zachtjes te janken van geil plezier “Ohh ikk komm alweerrrr klaaarrrr. Ahhhh, jaaaa, neuk me! Ohhh, Corinneeeee, watt slaaa je lekkerrrrr. Aaahhh jaaaaa ikkkkk kommmm klaarrr”, gilt ze terwijl haar lijf verstrakt op de tafel neerzakt. Op het moment dat Marijke klaar begon te komen heb ik mijn handen om haar dijen geslagen om te voorkomen dat mijn snoeiharde pik uit haar tunnel zou floepen.

Onder het verwerken van haar orgasme blijf ik om haar maximaal te laten genieten Marijke zachtjes neuken. Als Marijke enkele minuten later bijgekomen is van haar orgasme laat ik haar dijen los en trek mijn lul zachtjes uit haar knijpende vagina. Jij hebt het vanavond voor het zeggen” richt ze zich een beetje overmoedig en met een verstrikte stem van geile lust tot Marijke.

Begin lekker opnieuw met en”. Corinne reageert op mijn suggestie en knielt opnieuw boven Marijke’s hoofd. Hierbij laat ze haar hoofd op de zacht wiebelende buik van Marijke rusten, terwijl de vingers van haar rechterhand opnieuw zachtjes over de onbedekte kittelaar strelen.

Door de manier waarop Corinne zich over Marijke gebogen heeft kan ik bij haar voor mij half zichtbare rechterborst, zodat ik de tepel daarvan, die lekker stijf opgezwollen staat, pakken kan en deze zachtjes masseren.

Door het draaien van Marijke’s bovenlijf en het wiebelen van Corinne’s kontje weet ik Marijke weer actief meedoet en Corinne’s “doos” aan het “bewerken” is. Na enkele minuten naar het spel van beide meiden gekeken te hebben ga ik weer tussen de geopende dijen van Marijke staan en duw mijn nog steeds stijve pik weer tussen haar dikke vette schaamlippen.

Hierbij pompt mijn lul in een heel rustig tempo in-en-uit de geile snee van Marijke, die volop geniet van deze zachte “massage”. Door onze gezamenlijke inspanning komt Marijke opnieuw klaar en zonder dat we dit afgesproken hebben zorgen Corinne en ik ervoor dat Marijke nu het ene orgasme na het andere krijgt. Plotseling knijpt Marijke zo goed en zo kwaad als dat gaat haar dijen tegen elkaar en smeekt “Oh jongens, laat me alsjeblieft even bijkomen, mijn kutje en klitje doen zeer van het klaarkomen!

Ik pak Marijke stevig bij haar dijen en blijf haar in een rustig tempo neuken terwijl ik aan Corinne vraag “Schatje, mag ons teefje uitrusten of zal ik net zolang doorgaan totdat ik haar helemaal volgespoten heb met geil?

Nadat Corinne mij nadrukkelijk aangestaard heeft zegt ze, “stop maar Jos, ik heb nog andere plannen met deze geile teef”. Ik laat Marijke’s benen los en trek tergend langzaam mijn stijve piel uit haar rauw geneukte grot.

Terwijl Corinne van Marijke afklimt buig ik me voorover en lik met mijn tong over Marijke’s dikke vette schaamlippen en proef zo haar geil waarna ik met mijn lippen nog even zachtjes aan haar klitje trek en Marijke smekend kreunt dat ik op moet houden omdat het zo lekker aanvoelt. Vervolgens help ik Marijke van de tafel, zet haar op haar benen en sla mijn armen rond beide vrouwen en zorg er daarbij voor dat ik in elke hand een lekkere warme borst heb, waarna we met z’n drieën naar de bank teruglopen en erop neerploffen terwijl de meisjes samen mijn nog immer harde pik vasthouden en zachtjes strelen.

Marijke geeft me een eerste lekkere natte tongzoen, zucht genietend en zegt “Jongens wat hebben jullie me zalig klaar laten komen. Daar was ik echt hard aan toe. Ik ben de laatste weken niet zo lekker verwend als vanavond”. Corinne en ik knuffelen Marijke een tijdje lekker waarna Corinne opmerkt “Marijke, wat kunnen we nog meer met je doen om je op te winden, vanavond?

Dit is jouw geile avond en wij willen je graag laten genieten van dit avondje. Je hebt natuurlijk al lang door dat wij op jouw geilen en samen alles met je willen doen; alles mag en alles kan vanavond - als jij maar een onvergetelijk lekkere avond hebt”. Marijke veert verbaasd overeind met de opmerking “Dus ik mag zeggen wat ik graag wil? En als mijn pik gespoten heeft zijn er altijd nog de dildo’s en vibrators van Corinne.

Of als je zin hebt in iets extreems of zo kunnen we altijd nog verhuizen naar onze hobbykamer. Marijke kijkt ons om beurten met grote ogen aan en vraagt een beetje bedeesd, “kan en mag alles, zoals piesen tijdens het neuken of een lekker pak slaag voordat ik vastgebonden en geneukt wordt?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daarnet de neiging had om zo’n gedragen slipje aan te trekken, want toen ik onder het plassen enkele van die slipjes betastte merkte ik dat er een lekkere geile lucht vanaf kwam die bijzonder uitnodigend was”. Ik merk dat Marijke even tijd nodig heeft om ons aanbod te verwerken en daarom geef ik haar een kus en richt me tot Corinne met het voorstel om wat eten te organiseren omdat ik best trek heb gekregen de afgelopen tijd.

Ik trek Corinne bij de hand overeind en neem haar mee naar de keuken. Als wij naar de keuken lopen vraagt Marijke “kan ik mijn man even bellen, dan zeg ik hem dat ik bij jouw ben en dat ik vanavond pas laat thuiskom! Corinne komt in mijn kielzog met de opnieuw gevulde glazen wijn en neemt opnieuw naast Marijke plaats nadat ze de glazen verdeeld heeft. Ik heb me tegenover beide dames in een fauteuil laten vallen en geniet van een sandwich met kaas en ham.

Ook de dames genieten in stilte van hun sandwiches en de glazen wijn. Nadat de vrouwen voldoende sandwiches verorberd hebben en hun wijnglazen weer bijna leeg zijn komt Corinne terug op de opmerking over de gedragen slipjes en begint een gesprek met Marijke over lingerie. Al pratend pakt ze daarbij een dikke folder van zeer opmerkelijke en uitdagende lingerie, waarvan zij een zeer uitgebreide collectie voeren, uit de lectuurbak.

Daarbij valt een seksboekje van “Pleasure”, waarin altijd mooie reportages staan van neuksessies, ook uit de lectuurbak. Ik pak dat boekje en begin erin te bladeren, terwijl aan de andere zijde van de tafel het gesprek over slipjes met of zonder kruisjes en over rubberen beha’s gaat raak ik geheel verdiept in de reportage en geniet van de prachtige serie foto’s van vier mannen, twee vrouwen en vier jonge meisjes die een feestje aan het vieren zijn. Ik ben zo verdiept in de foto’s die, in close-up, laten zien hoe de twee fors geschapen mannen twee van de tienermeisjes in hun nog strakke kale kutjes neuken, dat in nauwelijks bemerk dat Corinne naast me is komen staan en me vraagt of ik nog een glas wijn wil.

Denk nog maar eens aan Willy en Mariska” dient ze me van repliek. Als ik haar vervolgens glimlachend aankijk en instemmend knikt, buigt ze zich naar de salontafel en pakt mijn glas.

Hierbij wordt haar rijpe pruim voor mij zichtbaar en ik steek mijn hand uit en leg die op haar kut. Ik neem haar uitpuilende schaamlippen tussen de vingers van mijn rechter hand en kneed zachtjes de opgezwollen stukjes vlees.

Ik realiseer mij onmiddellijk dat die zachte warme flapjes zeiknat zijn terwijl Corinne nadrukkelijk “Ohhhh, mmmm” kreunt en haar benen nog verder uit elkaar spreid. Ze buigt zich nog verder over de tafel en geeft mij zodoende volledige toegang geeft tot haar dikke vette volle pruim.

Haar hele pruim ligt voor mij open en ik streel met mijn volle hand langs de binnenzijde van haar dijen omhoog totdat ik haar volle kut geheel in mijn hand heb en deze vervolgens wat forser begin te kneden. Tijdens deze opmerking van Corinne richt ik mijn blik op Marijke en zie dat zij opgehitst raakt door de woorden van Corinne. Ze raakt opgewonden bij het idee dat ik de kut van Corinne een stevige massage geef terwijl zij toekijkt en dus vraagt ze met een verstrikte stem van spanning “vind jij dat ook lekker?

Het duurt een paar seconden voordat Marijke haar ogen los heeft gemaakt van het lijf van Corinne, mij aankijkt en vervolgens opstaat en naast Corinne gaat staan en ze zich ook vooroverbuigt. Ook Marijke’s volle pruim is volledig toegankelijk en ik kneed haar lekker dik opgezwollen kutje op dezelfde wijze als die van Corinne, waardoor ik in een mum van tijd twee hete klef aanvoelende kutjes in mijn handen hou, waarbij ik goedkeurend de luchtjes opsnuif die van beide kutjes opstijgen.

Ik laat in elke dikke pruim zonder problemen een duim verdwijnen omdat de binnenkant al net zo nat en glibberig is als ik verwachtte en daardoor kan ik nu beide kutjes nog lekkerder kneden. Het duurt dan ook maar enkele tellen voordat de hoofden van Marijke en Corinne naar elkaar toebuigen en ze elkaar beginnen te zoenen.

Allebei reageren bijna op hetzelfde moment op het binnendringen van mijn duimen in hun kutjes door een wilde kreun te uiten en hun kutjes nog feller tegen mijn handen aan te drukken, waarbij hun vagina’s bijna gelijktijdig ritmisch in mijn duimen knijpen. Ik blijf mijn duimen tegelijkertijd bij beide vrouwen naar binnen duwen en kneedt daarbij de schaamlip die gevangen zit tussen mijn duim en de rest van mijn hand.

Omdat Marijke op dit moment het dichtst bij mij staat valt mij op dat haar kontje parmantig omhoog geheven is en dat tussen haar gespannen billen het anussterretje ritmisch naar mij knipoogt. Het volgende moment druk ik dan ook het puntje van mijn tong tegen dat bruine iets uitstulpende sterretje aan, hetgeen Marijke een reactie ontlokt in de vorm van een verschrikte gilletje, dat overgaat in een heftig gekreun.

Het kontgaatje van Marijke smaakt lekker geil en met veel enthousiasme probeer ik mijn tong dieper in dat kontgaatje te proppen. Als ik na een poosje tongen kramp krijg trek ik mijn tong terug, ga wat rechter op zitten en nadat ik ook mijn duim uit haar kutje heb laten glijden geef Marijke een speelse tik op haar volle kut. Als reactie hierop kreunt Marijke “Oh ja Jos, sla me nog eens op mijn kut, het wind me ontzettend op als mijn dikke kut slaag krijg!

Ook Corinne krijgt een tweede mep van me en vervolgens buig ik me weer voorover en lik met lange halen van mijn tong beurtelings over beide kutten en anussen.

Dit spelletje wind ook mij op en daarom speel ik het spel door en sla beide vrouwen opnieuw met forse meppen afwisselend op kont en kut. Ik weet uit ervaring dat Corinne erg gevoelig is voor pijnprikkels in haar schaamstreek en daar dikwijls beregeil van wordt. Ik merk dat ook ik geil word van dit spelletje en ik grijp beide vrouwen plotseling stevig bij hun kutten en begin die weer opnieuw stevig te kneden en te masseren.

Omdat ze allebei blijven kreunen en jammeren van geile spanning en Marijke daarnaast aanhoudend geile gilletjes slaakt vraag ik verbaasd waarom ze dat doet. Ik kom altijd snel klaar als ik zo genomen wordt, zeker als ik dan zelf nog met een dikke dildo in mijn kutje lig te pompen”. Die weten van geen ophouden en je krijgt de ene lading heet geil na de andere in allebei je gaten”. Ik waarschuw je wel als ik weer eens een bijeenkomst heb met die jonge hengsten van 4B, je weet wel Theo, Sander, Leo en Patrick”.

Weet je Marijke, ik ga, overigens met toestemming van Jos, af en toe in het privé-huis van Gerrie, die hele goede kennis van ons hier enkele straten vandaan, werken. De eigenaresse, die Gerrie heet, wordt steeds populairder hier in de omgeving en dan heeft ze soms geen meisjes genoeg om haar klanten te bedienen en belt ze soms of ik zin heb om mee te komen doen”.

Ik wil dat jullie me in al mijn gaatjes neuken”. Kom dan maar mee, geile slet”, zeg ik met veel bravoure terwijl ik mijn hand van tussen haar dijen weg laat glippen en vervolgens opsta. Corinne is ook overeind gekomen, neemt haar glas wijn en het restant van de sandwiches op loopt naar de gang. Daar is meer dan ruimte genoeg voor ons drieën”.