Verboden sex geilepoesjes

De prestigieuze Amerikaanse universiteit heeft alle seksuele contacten tussen stafleden en studenten verboden, meldt de Amerikaanse zender CBS News. Bestaande regels waren niet scherp genoeg, dus de tekst is aangepast. Eerder bestond er alleen een direct verbod voor professoren om seks te hebben met studenten onder hun supervisie.

Op Nyenrode kennen we een dergelijk verbod niet. Althans niet dat ik weet. Ach ja, een wetenschapper in zijn ivoren toren. Wellicht kunnen de praktijkhoogleraren binnen ons vak dáár wel over verhalen. Dit soort themas scoren uitermate goed op dit soort sites.

Net als berichtgeving over geld en beloningsonderzoeken. Of die over een top 10 met auto's. Dat scoort zelfs nog beter dan een fundamentele discussie binnen de accountancy. Over geheimhouding, fraude of het algemeen belang. En eigenlijk wist ik dat ook al wel. Over moraliteit en management. Ik refereerde er op deze site al eens eerder aan. Ten Bos schrijft onder meer over accountants en professionele ethiek.

En over de moraliteiten waaraan zij, rationele engelen, zich houden: Ten Bos houdt een pleidooi voor meer idiotie, melancholie en ironie. Ik doe daar met deze blog - uitgerekend op 1 april - graag aan mee. Om ons werk en het belang daarvan zelf ook eens goed te relativeren. Marcel Pheijffer is hoogleraar Forensische Accountancy aan de universiteiten Nyenrode en Leiden.

De personal trainer, de autoverkoper, de klusjesman; ze leggen het allemaal af tegen de accountant als een van de meest begeerde relatiepartners. Rockgroep Deep Purple sleept hun voormalige 'accountant' voor de rechtbank omdat hij stelselmatig geld zou hebben gestolen.

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Advertenties uit andere rubrieken. Exotische vrouwen Heerlijk even verwent worden.. Voor n hot massage omslag foto. Voor n Mijn naam is Kim Blondine, slank en vrouwelijke rondingen. Erotiche massage amsterdam particulier sex - seks video Wil jij 70 euro verdienen en genieten nederlandse seks videos mooie vrouwen 50 mijn handen? Hallo mannen wij zijn vandaag met 9 dames kom jij je lekker laten verwennen wij verwennen jouw op top niveau ,wil je een erotische massage of een stevige thaise massage je mag zelf kiezen bij ons is veel mogelijk.

De meridianen worden nagelopen en schoongemaakt. Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar.

.

Verboden sex geilepoesjes

GRATIS ANALE S STRAPON VROUWEN

Hetzelfde gold voor een twijfelende monnik die zo'n lange penis had, dat hij deze in zijn eigen anus kon steken. Door op 'akkoord' te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Exotische vrouwen Heerlijk even verwent worden. De Tantra was geboren. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Social media Facebook Twitter. Seksuele frustratie leiden nogal eens tot wanhoopsdaden. Daarentegen is een monnik onschuldig als hij anale seks beoefend en geen plezier ervaart. Over geheimhouding, fraude of het algemeen belang. Exotische vrouwen Heerlijk even verwent worden. Hierdoor resulteerden deze voorschriften juist in het tegengestelde resultaat. Althans niet dat ik weet.