Hoerige wijven neuken met schoonvader

hoerige wijven neuken met schoonvader

Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren! Martijn Mijn naam is Martijn ik ben 23 jaar en sinds een paar maanden heb ik verkering met Emma van 21 jaar. Emma is een een te gekke meid die heel erg goed bij mij past.

Ook Emma ouders peter [ 53] en Fiona [ 48] zijn erg aardig. Mijn vriendin Emma heeft duidelijk de looks van haar moeder want zij is gewoon een ouder kopie van mijn vriendin Allen is Fiona wel een tikje molliger en heeft ze een grote borsten dan mijn vriendin [ Fiona cup e Emma cup c] Natuurlijk omdat we nu een paar maanden verkering met elkaar hebben blijven we nu ook bij elkaar slapen. En bij van de logeerpartijen bij mijn vriendin gebeurt het volgende als ik op een zondagochtend wakker word gemaakt door mijn vriend neemt afscheidt van want Emma zit namelijk op Hockey en dit doet ze altijd op zondagochtend Soms ga ik wel eens mee maar daar heb ik vandaag geen zin in veel te koud.

Als Emma weg gaat naar de hockey draai ik mij nog een keer om om nog wat verder te slapen want ik wacht altijd op Emma tot ze weer terug is van hockey. Maar vandaag kan ik niet goed meer in slaap komen en ik voel ook dat ik moet plassen dus besluit ik maar snel even uit te gaan. Als ik op de weg terug komt van mijn plasbeurt hoor ik opeens geluiden uit de slaapkamer komen van Fiona en Peter.

Ik weet natuurlijk wel wat ze aan het doen zijn want de geluiden zijn overduidelijk kreunen. Ondanks de smerigheid voelde ze toch een rilling. Pa was zeker beter geschapen dan zijn zoon. Woedend kwam hij op haar af. Karin bleef doodstil staan, van die serieuze gelovige man was niets meer te bekennen. Jullie maken een keurige man gek door als een slet gekleed te gaan.

Kijk jezelf nu eens, je vette memmen hangen uit je truitje en voor wie doe je dat? Bas is niet eens thuis. Zijn pik stond inmiddels alweer tot zijn navel zag je door zijn broek heen. Trillend van geilheid kwam hij op haar af. Je zult krijgen waar je zo om loopt te bedelen".

Zijn grote handen wipten haar dikke tieten uit haar truitje en begonnen ze begerig te kneden. Hijgend stond hij voor haar en draaide met duim en wijsvinger haar tepels gemeen hard om. Karin kreunde van pijn. Voor dat ze het in de gaten had had hij zijn broek naar beneden getrokken om zijn pik meer vrijheid te geven. Karin schrok van het ding. Een enorme grote dooraderde dikke pik met een enorme paddestoelvormige eikel stond stram omhoog. Hij ging op het tuinbankje zitten en trok Karin over zich heen.

Pa was helemaal de weg kwijt. Woest begon hij haar rokje omhoog te rollen en scheurde hij haar slipje van haar ronde billen. De volle grote hand liet hij stevig neerkomen op haar billen.

Hij bleef maar doorgaan, hij kon haast niet meer stoppen. Haar billen waren nu vuurrood en zijn hand begon ook flink te gloeien. Hij beval haar te gaan staan en duwde haar over de houten tuintafel. Karin besefte wat er zou komen en begon weer te smeken maar de man was gek van geilheid. Hij zette zijn dikke paarse eikel waar de slierten voorvocht al vanaf dropen, tegen haar kutje. Met 1 hand pakte hij haar haren vast en met de andere haar heup. Toen drong hij ruw bij zijn schoondochter binnen.

Hij begon het arme meisje keihard en ruw te neuken. Ze werd helemaal opgevuld door zijn enorme pik en zijn eikel stootte pijnlijk tegen haar baarmoeder.

Zijn enorme zak kletste tegen haar lichaam. Karin begon tot haar ellende te kreunen. Ze wilde het niet fijn vinden, maar iedere keer wanneer hij zich terugtrok en dan weer naar binnen stootte, raakte hij een heel lekker plekje. Toch deed het ook flink pijn. Ze begon te huilen. Pa trok zich snel terug en hield zijn dikke grote pik onder haar spuitende kutje.

Dat hij dit nog eens mee zou maken. Hier had hij van gedroomt tijdens het lezen van zijn smerige boekjes. Toen ze uitgespoten was drong hij meteen weer keihard bij haar binnen. Met beide handen om haar heupen begon hij te stoten. Hij was als een reu die zijn teef stond te dekken. Muurvast zat hij in haar en beukte uit allemacht in haar jonge kutje. Karin bedacht tot haar schrik dat ze morgen op haar vruchtbaarst zou zijn.

Pa hoorde niets, neukte als een dolle stier, alleen voor zijn eigen gerief. Hij probeerde het zo lang mogelijk uit te stellen maar op een gegeven moment werd het hem te veel. Grommend en kreunend schoot hij de een na de andere kwak sperma in het vruchtbare kutje van zijn schoondochter.

Hijgend bleef hij nog een tijdje zitten in haar krappe kutje. Zijn pik werd maar niet snel dunner. Iedere keer gaf hij haar nog een stoot alsof hij het zaad opnieuw naar boven wilde duwen. Toen hij weer wat bijgekomen was liet hij zijn lange slappe lul uit haar glijden.

Trok haar rokje omlaag en beval haar op strenge toon om op te rotten. Karin vroeg nog met trillende stem naar haar slipje maar dat kreeg ze niet meer mee omdat het toch stuk was. En toen opeens, wilde ze ook weg. Ze spurtte naar haar fiets en wist niet hoe snel ze weg moest komen.

Onderweg naar huis voelde ze hoe het sperma met scheutjes uit haar kutje kwam. Haar rokje zat onder en ze merkte dat schoonpa flink veel zaad in haar had gespoten. Vol schaamte nam ze thuis een douche en probeerde het zaad uit haar kutje te spoelen. De volgende ochtend stond tot haar schrik al vroeg haar schoonvader voor de deur. Ze had alleen een t-shirtje en een slipje aan want ze was net uit bed.

Toen hij binnen was viel hij meteen met de deur in huis "wat er gisteren gebeurde Ze wilde die vent zo snel mogelijk weer weg hebben uit hun huis. Maar pa grijnsde en trok haar naar zich toe, zijn grote sterke handen trokken snel haar shirt uit. Begerig begonnen zijn handen weer te kneden in haar borsten. Vanaf nu ben je van mij, ik neuk je iedere dag als ik daar zin in heb.

Misschien was het gisteren goed gegaan en kon ze hem nu in haar mond laten komen.

BODY TO BODY MASSAGE BRABANT VANAVOND SEXDATE

Hoezo te oud typte ze, nou, ik ben al 62 meisje. Dat is niet oud zei Wendy, dat heet rijp. We gingen over in een privé scherm, niet alle aanwezigen hoefden mee te lezen tenslotte. Wendy werd brutaler en vroeg hem het hemd van het lijf, hij vroeg daarop terug wat ze eigenlijk bedoelde met misbruikt te worden. Ze verklaarde precies wat ze beschreven had in haar fantasieën tegenover mij. Van zijn kant kwam alleen maar, hmmm ok, leuk, lijkt me lekker.

Ik kon vernemen dat Wendy er geil van werd, ze dreef bijna uit de stoel, zo geil was ze. Ze vroeg hem, in uw verhalen omschrijft u uw dochter, zou u het echt met haar willen doen, of alleen fantasie. Hij gaf aan zich te realiseren dat zoiets niet mogelijk was, het bleef bij fantasie. Maar stel voor draafde ze door, uw dochter staat daar open voor, zou u het dan wel doen? Hij bleef even stil, ja, dan zou ik het wel doen, mits ze vrijwillig en zelf het zou willen. Waar denkt u nu aan dan vroeg ze hem, hij tikte neer dat hij dacht aan een situatie, met zijn dochter bij hem thuis, terwijl ze schoonmaakte hij haar zou aanranden.

Speelt u nu met uzelf vroeg Wendy haar vader via de chat, nee meisje antwoordde hij, Wendy vroeg of hij dat wilde doen nu. Het duurde even toen het antwoord ok kwam. Wendy begon te vertellen een scenario, met hem en haar, hij moest denken dat zij zijn dochter was. De sessies werd steeds heter en geiler, haar vader trok zichzelf af achter de pc, na een minuut of 15 kwam hij klaar, vermelde dat ook.

Wendy vertelde hem dat ze had genoten van dit gesprek en beeindigde de chat. We kropen in bed, en terwijl we sex hadden vroeg ik haar om mij pa te noemen, ze deed het en al snel volgden een paar hoogtepunten. De avond erop gingen we weer kijken, weer zat mijn schoonvader er, we raakten aan de praat en al snel weer een privé scherm.

Ik vroeg hem wat hij ervan had gevonden de avond ervoor, hij gaf aan het zeer leuk te hebben gevonden. Wat als uw schoonzoon erachter zou komen, als dit echt gebeurd zou zijn, wat dan?

Even was hij stil, hij wist het niet, maar het blijft fantasie zei hij. We kletsten veel erover, steeds meer kwam het gevoel om het door te pakken, een meeting te regelen, Wendy zat naast me, ik keek haar aan, hoe ver wil jij gaan schat vroeg ik haar, ze keek me aan, geen idee zei ze. Als jij het wilt, dan mag het, ik wil het wel zei ik. Ze twijfelde, wikte en weegde de dingen tegen elkaar af. Je zou het niet erg vinden zei ze? Nee, anders zei ik het niet toch, en het is wel vertrouwd, nu je weet wie het is toch.

Het idee is wel geil, een kinky persoon, die toch aan de wensen voldoet, en ook nog eens mijn vader is. Dus je wilt het wel vroeg ik haar. Ze dacht na, alleen als jij er echt niks op tegen hebt. De volgende stap is is nu, hoe regel je zoiets, dus we kletsten nog even door op de chat. Onze lichamen trilden van de zenuwen.

Ik doorbrak de barrière en vroeg hem of hij zin had om Lisa, zo noemde we ons op de chat, in het echt een keer te willen gebruiken mits ik erbij zou zijn. Het bleef stil, een tijd lang, we keken elkaar vragend aan.

Ik krijg nu het idee dat ik in de maling wordt genomen was zijn respons. Echt niet verzekerde ik hem, je zou raar staan te kijken als het je echte dochter zou zijn, ik lachte erbij. Inderdaad reageerde hij, zie mijn dochter zoiets niet doen was zijn antwoord.

Kunt u zaterdag avond? Ok, hebt u een mobiele telefoon, zodat we u kunnen doorgeven waar u moet zijn? Dat had hij, hij tikte zijn nr in en we wisten dat het zijn nr was. Zaterdag avond, rond 20 uur krijgt u een smsje waar u moet zijn ok, echt komen hoor. Hij verzekerde er te zijn dan. We namen afscheid en doken in bed, Wendy vroeg me of ik het zeker wist, ik wist het zeker, ik was zo geil.

De dag erop reserveerden we een hotel, gingen naar de sexshop dingetjes halen, maskers enzovoort. We bespraken met zijn tweetjes alles, masker op, voor hij komt, stem verdraaien en Wendy moest zwijgen. Zaterdag 20 uur, we zaten in de hotelkamer, laatste kamer op de vleugel.

Ik pakte de prepayd mobieltje die we hadden gekocht, tikte het smsje in en verzond het naar mijn schoonpa, nu afwachten. De kamer was groot, bekleed met luxe behang, een groot kingsize bed, ligbad met whirlpool.

We hadden ons al lekker in bad verwend, de kleding aangedaan, Wendy had een leuk lingerie setje aan van lak, haar masker omgedaan, een paar riempjes en kettinkjes.

Ze zag er lekker uit, echt een slavin. Ik had ook mijn masker op, door een stuk stof ervoor hoopte dat mijn stem anders leek. Daar stond mijn schoonvader, ik opende de deur en sloot hem achter hem. Gebood hem zich om te kleden in de badkamer. Na 15 min kwam hij er schuchter en verlegen uit. De leren broek paste goed. Wendy lag op bed gebonden aan de einden met banden om haar polsen en enkels, ze kon geen kant op, we hadden wel een teken voor als ze wilde stoppen.

Ik haalde de deken aan de kant, en daar lag ze, open kruisje, kale kut tentoongesteld voor haar vader. Ik beviel hem op zijn knieen te gaan voor het bed. Hij keek recht in haar kut, lik eraan drong ik aan. Hij kwam naar voren en begon voorzichtig te likken, lekker hé zei ik hem, je dochters kut te likken.

Hij knikte, ik maakte de pads los van haar bh, de borsten staken nu door het lak heen. Ik masseerde haar tepels, ze begon te kreunen op zijn gelik. Al snel had ze haar eerste orgasme. Hij stond op, ik dirigeerde hem naar haar tepels en hij pakte ze vast, begon ze te masseren en later te likken.

Ik maakte de banden van Wendy los, zei haar om op de rand van het bed te gaan zitten, ze deed het. Haar vader stond toe te kijken, ik opende de rits van het mondkapje en haar mond was vrij. Haal die lul uit zijn broek slet. Voorzichtig deed ze het, ze ritste de broek los en en bevrijde zijn half stijve lul.

Trek aan zijn pik snol, beviel ik haar, ze begon hem af te trekken. Al snel werd haar vaders lul helemaal stijf, een 21 cm staaf met een dikte van 4,5 cm lag in haar hand, haar eigen vaders lul. Hij moest eens weten dacht ik, dat het zijn echte dochter is. Hoertje van me, neem die eikel tussen je lippen, maar nog niet pijpen of zuigen. Zonder twijfel deed ze het, de eikel tussen haar lippen. Pak haar hoofd vast zei ik tegen mijn schoonvader, hij pakte haar hoofd met beide handen vast.

Nu ram je je lul diep in haar mond. Hij perste de dikke lul diep naar binnen, even neigde ze te kokhalzen, hij zat er vol in, alle 21 cm diep in haar keel. En nu ga jij je pa lekker pijpen hoer. Ze begon te pijpen, met diepe halen bewoog ze over zijn stijve lul met haar mondje. Haar vader kon niet lang ophouden en gaf dit aan, ik zei: Krampachtig spoot hij zijn zaad diep in haar bekkie, ze bleef doorpijpen, slikte en slurpte het sperma op.

Lik zijn pik helemaal schoon, het lak kraakte toen ze de ;ul vastpakte en schoonlikte, de laatste druppel likte ze van zijn eikel. Hoe voelde dat je eigen dochter zo in der mondje te spuiten vroeg ik hem. Hij vond het heerlijk. Ik wist dat zijn gedachte was, ik heb een vrouw haar mond volgespoten, niet wetende dat het zijn eigen lieve dochter is. Ik maande Wendy met haar kontje naar ons toe te komen, ze hing over het bed, knieen op de grond, verrassend bleef zijn lul stijf.

Op je knieen achter haar beviel ik hem, hij deed het, en nu ram je je pik in je dochter zijn geile kut. Hij pakte zijn pik, richte hem op haar kut en drong binnen, ineens vol erin, ze gilde het uit, de snol.

Wild begon hij haar te neuken van achteren, al snel kwam ze weer klaar. Op je rug snol, op je rug. Ze klom op bed, ging liggen en hij kom op haar. Al snel lag hij weer wild op haar te rammen, ze genoot, ze keek me geil aan. Weer kwam ze klaar, ik haalde mijn lul uit mijn broek, hield hem voor haar mond en ze begon te pijpen. Wat een lekkere teef is je dochter hé.

Hij knikte weer en bleef haar neuken. Hij gaf aan dat hij voor een tweede keer ging klaarkomen, spuit die kut van je dochter lekker vol zei ik, die teef verdient het. Na een paar stoten spoot hij een tweede lading sperma in zijn dochters kut. Wendy voelde het zaad in haar stromen en kwam weer klaar.

Hij nam plaats in de stoel, was even buiten adem. En, lekker of niet zo je dochter naaien? Hij antwoordde met ja, heerlijk. Wendy lag nog op haar rug, uit haar kut lekte het zaad van haar vader. Ik bond haar weer vast met de banden, liep naar de minibar en pakte drinken voor ons. Wat is je gedachte nu vroeg ik mijn schoonvader. Ik zag het voor me, dat ik mijn dochter lag te neuken. Je moest eens weten ouwe dacht ik. Na 20 minuten vroeg ik hem of hij weer kon. Zijn pik stond weer stijf en nog steeds lag Wendy op bed, vinger haar kut maar, hij deed het, al snel was ze weer nat, en nu neuk je je dochter weer zei ik.

Hij klom weer op het bed bovenop haar, Wendy lag met smart te wachten op haar vaders lul, ons geheim dacht ik nog, Wendy en ik weten wie hij neukt. Weer keek ze me aan met voldoening, haar pa drong weer bij haar binnen en begon haar weer te neuken.

Wat een geil gezicht was dat zeg, haar eigen pa neukte haar. Jammer dat hij het niet wist dacht ik. Mijn gemene ik kwam opzetten, wat als ik het kapje af doe, hoe zou hij reageren, hoe zou Wendy reageren, ik vroeg het me af.

Ze jammerde het uit, ze werd flink gepaald door haar pa. Het gezette lichaam van haar vader lag boven op haar, wil je je dochter niet tongzoenen vroeg ik hem, hij keek haar aan, ze kwam naar zijn gezicht toe, ze begonnen te zoenen, al snel lag ze wild te tongen met hem terwijl hij haar neukte, diep en hard.

Ik ging op het bed zitten naast Wendy, haar hoofd was omhoog, ik kon bij het ritsje als ik het wilde. Doen niet doen ging er door me heen. Ik pakte het ritsje vast, hield haar hoofd vast, ritste hem open. Ze stopte met zoenen, haar ogen keken me angstig aan, wilde ze niet dat het kapje af ging, dan niet.

De extase nam het over, ze kwam weer tot een orgasme. Ze beurde haar hoofd op, wachtend, wachtend op wat dacht ik nog. Op de een of andere manier word ik er geil van om mannen uit te dagen, dit is bijna een verslaving. De vader van Dirk had nu duidelijk oog voor mij gekregen, in elk geval voor mijn kont want ik had wel in de gaten dat hij geen gelegenheid onbenut liet om mijn billen te bekijken. Heerlijk voelde dat en ik geilde op het gevoel dat hij me bekeek als ik bijvoorbeeld naar het toilet liep.

De spanning geilde mij op denk ik. De spanning dat niemand het doorhad behalve ik en de man die op me geilde. De steelse blikken, knipogen en de verhitte blikken als ik net iets meer laat zien dan verwacht. Wat een heerlijk gevoel dat zijn reusachtige lul nu kloppend tegen zijn been plakte, allemaal door mij.

Zou het ooit zover kunnen komen? Dat ik seks heb met de vader van mijn vriendje? God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis.

Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing. Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan.

Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben.

De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld.

Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet.

Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras.

Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn.

: Hoerige wijven neuken met schoonvader

GANGBANG IN AMSTERDAM OUD STEL NEUKT 208
Sex massage alkmaar goedkope escort rotterdam 17
Hoerige wijven neuken met schoonvader Masturberende kutjes neuken in de lift
Het stoute plan heb ik dat als hij mij weer onder mijn hoerige wijven neuken met schoonvader pakt ik wel wil weten hoe ver hij durft te gaan en neem me voor hem niet tegen te houden. De dag erop stond er weer een nieuw verhaal van hem, dit keer over een verkrachtingscene met zijn dochter, hoe hij haar vastbond en blinddoekte en misbruikte. Ze belde me op en vroeg hoe je foto's kon traceren op een pc. Wind het je wel op dan dat idee vroeg ik haar. Kijk jezelf nu eens, je vette memmen hangen uit je rijp zoekt sex leuke kutjes en voor wie doe je dat? Toen hij zijn laatste lading diep in mijn kut had gespoten liet hij zich zuchtend achterover zakken waarop zijn druipende lul uit me gleed. AMATEUR VRIENDIN MASSAGE SEX AMSTERDAM

SEXY PRIVE ROTTERDAM WAT EEN GROTE KUT