Club jacqueline loon op zand harde homo sex

Marie-Joséplein 3, Oostende www. Aanraders zijn de sangria en de met vers fruit overladen Pimms. Een adresje van styliste Tiany Kiriloff magazine nieuwsblad. Verleidelijke terrasjes verspreid over vijf provincies die met stip staan aangeduid in de adresboekjes van de redactie van blad magazine nieuwsblad. Verleidelijke terrasjes verspreid over vijf provincies. Gezinskalender Alles wat je niet mag vergeten. De maandkalender maakt het hele schooljaar en de wekelijkse activiteiten zichtbaar.

Om 12 maanden lang school, huiswerk, uitjes, opvang, verjaardagsfeestjes en hobby's te noteren. De kalender voor jouw gezin en plak hem meteen op de koelkast. Iedereen die ooit de film Cocktail met Tom Cruise heeft gezien, moet het hebben gedacht. Geen betere versiertruc dan behendig kunst - en vliegwerk met cocktailshakers. Wij volgden onze eerste les bij een cocktailmaestro en kregen de smaak te pakken. Welkom in de wereld van de mixologie.

Ook jaren later maakt Tom Cruise nog een verpletterende indruk. De vlotte moves waarmee de shakers en flessen de lucht in vliegen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor onze ontmoeting met Filippo Baldan, een van de beste cocktailshakers van ons land.

Zijn naam klinkt al heerlijk exotisch en het is niet eens een artiestennaam. De man komt namelijk uit Venetië, de stad die bekendstaat om zijn Bellini, een cocktail van witte perzik en pro secco. Baldan zit al bijna dertig jaar in het vak en er staan verschillende cocktailawards op zijn palmares, waaronder twee 'Golden Shakers' en een zilveren medaille op het Wereldkampioenschap voor Barmannen in Maar als we Filippo de hand schudden op Strantwerpen, ons eigenste exotische strand aan de Schelde, blijkt hij geen Italiaanse versie van Tom Cruise te zijn.

Geen vlotte jongen die met showen steelse blikken alle harten van de tooghangers verovert. Filippo blijft veeleer bescheiden onder zijn roem, maar hij neemt zijn vak wél ernstig. Telkens als we een kleine beginnersfout maken - het schijfje limoen een millimeter te dik snijden, om maar iets te noemen - tikt hij ons beleefd op de vingers. Dit is een mixoloog pur sang. En dat is iets helemaal anders dan de Tom Cruises van deze wereld, zo geeft hij zelf toe.

Belgen die nog intrestcouponnetjes van internationale obligaties in Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland willen innen om ze zo buiten het gezichtsveld van de fiscus te houden, moeten daar zwaarder voor betalen.

In andere landen wordt geen roerende voorheffing afgehouden, maar moeten de lokale banken de betalingsgegevens aan hun fiscus overmaken, die op hun beurt de Belgische belastingdiensten inlichten. Vrachtwagens en aanhangwagens die breder zijn dan 2,10 meter en behoren tot de N2-voertuigen met een maximummassa van meer dan 7,5 ton of tot de N3-voertuigen moeten vanaf 10 juli achteraan zijn uitgerust met een opvallende contourmarkering in rood, geel of wit.

Alle nieuwe bingoautomaten in Belgische cafés moeten uitgerust zijn met een lezer voor elektronische identiteitskaarten. Op die manier kunnen te jonge spelers worden geweerd. Tegen 1 januari moeten alle bingoautomaten in de Belgische cafés uitgerust zijn met zo'n kaartlezer. De cafébaas zal wel nog over een uitbaterskaart beschikken, waarmee hij ook iemand zonder elektronische identiteitskaart kan laten spelen, bijvoorbeeld een cafébezoeker die zijn identiteitskaart thuis heeft laten liggen.

Bij elke nieuwbouw en grote verbouwing moet voortaan deriolering op privé-domein gekeurd worden door een erkende keurder. De eigenaar moet een conformiteitsattest kunnen voorleggen aan de openbare rioolbeheerder. Anders mag die de privé-riolering niet aansluiten op het net. De fiscus krijgt iets makkelijker toegang tot de bankgegevens.

In een eerste stap zal hij die niettemin nog altijd zelf bij de belastingplichtige moeten opvragen via een klassieke schriftelijke vraag om inlichtingen, waarvoor de consument dan één maand tijd krijgt om te antwoorden. Werkt de belastingplichtige niet mee, dan kan de fiscus onder bepaalde voorwaarden rechtstreeks naar de bank gaan. Dit is het geval als de fiscus over aanwijzingen van belastingontduiking beschikt, als hij van plan is om een afrekening op te stellen op basis van tekenen en indiciën uiterlijke tekenen dat de belastingplichtige meer inkomsten heeft gehad dan hij aangeeft als een buitenlandse fiscus daarom verzoekt.

De beslissing om rechtstreeks naar de bank te gaan, moet wel worden genomen door iemand van de fiscus die minstens de graad van directeur heeft. De belastingplichtige moet er ook van in kennis worden gesteld. Bij betwisting over het feit dat de voorwaarden al dan niet vervuld zijn, kan de zaak nog worden voorgelegd aan een fiscale rechter. Voorts komt er een centraal register bij de Nationale Bank waarin de banken het bestaan van rekeningen op naam van consumenten moeten melden. Op die manier kan de fiscus weten tot welke banken hij zich moet richten voor informatie.

De minst zware inbreuken tegen het sociaal recht worden gedepenaliseerd. Dat betekent dat er voortaan administratieve geldboetes opgelegd kunnen worden. De bedoeling is op die manier de rechtbanken te ontlasten en hen meer te laten oordelen over de zwaardere vormen van sociale fraude. Voortaan zullen alle mogelijke inbreuken trouwens met administratieve geldboeten kunnen worden bestraft. Momenteel was dit enkel mogelijk voor een limitatieve lijst van inbreuken.

Gevangenisstraffen blijven alleen nog bestaan voor de zwaarste inbreuken. In de meeste gevallen wordt wel het minimum opgetrokken. Zo zal 'het tarief' voor kinderarbeid stijgen van 8 dagen à 6 maanden tot 6 maanden à 3 jaar. Meer info over het sociale strafwetboek vindt u hier.

De Vlaamse regering schrapt de mogelijke overheidsborgstelling voor ondernemingen die een overbruggingslening aanvragen. De overheidsborgstelling voor investeringskredieten wordt wel behouden. De borgstelling van de overheid bij een overbruggingslening was een crisismaatregel. Het was een mogelijkheid om bedrijven te helpen de moeilijke periode te overbruggen.

Gezien de banken zekerheid van terugbetaling werd geboden, konden die kredieten toekennen tegen meer gunstige voorwaarden. De komst van een baby zorgt er vaak voor dat kersverse ouders verdikken omdat ze plots geen tijd meer hebben om te sporten of gezond te koken. Een nieuwe work-out met baby zorgt ervoor dat papa's niet alleen fit blijven maar ook de emotionele band versterken met hun kind. Een oogserum op basis van cafeïne wordt als het nieuwste mirakelproduct gezien dat je jonger en frisser maakt.

Er is in Groot-Brittannië zelfs al een wachtlijst van 4. Slot wie is Lore Van de Weyer. Voor de belangrijkste momenten van het burgerlijk huwelijk van Albert II en Charlene, dat om 17 uur start in de Voor de belangrijkste momenten van het burgerlijk huwelijk van Albert II en Charlene, dat om 17 uur start in de troonzaal van het Paleis, kan de kijker op vrijdag 1 juli om 19 uur terecht bij 'Het Nieuws'.

Hierbij fungeert Aagje Vanthomme als vliegende reporter in de straten van het feestelijke Monte Carlo. Op zaterdag 2 juli kan je bij vtm. Om 17 uur geven Albert II en Charlene hun ja-woord op de binnenplaats van het Koninklijk Paleis, maar vanaf 16 uur kunnen de surfers al terecht om de aankomst van de internationale gasten te volgen, waaronder onze Belgische Koninklijke familie, modekoning Karl Lagerfeld, en Jacques Rogge, voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité.

En de mode-en royalfans kunnen als eersten zien of de geruchten kloppen dat de bruidsjurk van Charlene van de hand van Armani is. Lynn Wesenbeek en Brigitte Balfoort voorzien de heuglijke gebeurtenis van commentaar. Maar uiteraard kan je ook bij vtm terecht om de plechtigheid te volgen want om Birgit Van Mol, Kathy Pauwels en Aagje Vanthomme staan er op de beste plekken om u mee te nemen naar de belangrijkste momenten van het kerkelijk huwelijk.

En ook hierna stopt de aandacht voor het prinselijk huwelijk niet, want aansluitend op de special bij vtm, wordt in 'Het Nieuw's van Tot slot wijdt 'Royalty' op zondag 3 juli om De festiviteiten die Monaco de laatste dagen in de ban hielden, worden uitgebreid verslagen. Zo komen de kijkers in 'Royalty' bijvoorbeeld te weten welk cadeau de Monegasken voor het pasgetrouwde stel in petto hadden. Grace Kelly en prins Reinier III kregen op 19 april een Rolls-Royce cadeau, maar Albert en Charlene zouden liever een mooie som geld ontvangen die zij integraal aan goede doelen kunnen schenken.

Dit en veel meer, bij 'Royalty' op zondag 3 juli. Newsweek stelt zich deze week voor hoe Lady Di's leven, en de prinses zélf, er vandaag zouden uitzien, als Diana nog zou leven. In dat geval zou ze vijdag 50 worden. In werkelijkheid overleed ze in in een autocrash na een wilde achtervolging door paparazzi in Parijs. Parijs gaat uit haar dak voor matige show van Black Eyed Peas. Hoe een show te vullen à la Black Eyed Peas: Dat de Black Eyed Peas zo populair zijn in Frankrijk hebben ze te danken aan hun samenwerking met de dj en producer David Guetta, die grijs wordt gedraaid in eigen land.

Alle elementen voor een concert in een groot stadion waren aanwezig: Diva Fergie Het concert ging van start met de oude hit 'I wanna rock right now', wat meteen een voltreffer was bij het publiek. Niet verrassend was het geluid in dit gigantische voetbalstadion niet ideaal, maar dat bedierf de feestvreugde van de Parisiens duidelijk niet. Meteen viel op dat het 'de grote Fergie-en-Will.

Het trage 'Meet me halfway' van de plaat 'The E. D' maakte op het einde duidelijk dat Fergie de ambitie heeft om de nieuwe Mariah Carey te worden en perst ze er enkele aria's uit. Dan pas stellen de vier singles 'Just can't get enough' en 'Best one yet' van hun nieuwste album 'The Beginning' voor, waarvoor een vleugelpiano op het podium verschijnt.

Eén ding waar de Black Eyed Peas zeker goed in zijn, is het opzwepen van het Franse publiek. Saai Dan gaat de show wat vervelen, Taboo en Apl. Ap moeten ook duidelijk hun ei kwijt en mag ook Will. Met hun nieuwste hit 'Don't stop the party' komt er opnieuw wat vaart in, waarop de groep snel wat klassiekers als 'Don't phunk with my heart', 'My humps' en 'Shut up' aframmelt. De drie mannen dansen dan even al freestylend op een vette hiphopbeat, een saai stukje dat misschien dient om het nieuwste dansspel 'The Black Eyed Peas Experience' te promoten?

Waarop het duidelijk wordt dat diva Fergie even wat te weinig aandacht heeft gekregen en ze de spotlights opeist met haar eigen tragere songs 'Glamorous' en 'Big girls don't cry'.

De vaart komt er gelukkig terug in wanneer de oudere hits voor als 'Pump it' brengt. Dat stopt echter weer snel wanneer Will. Finale Fergie en co moeten dan duidelijk even herbronnen voor de finale, dus wordt het publiek geëntertaind met 'One Love' van Bob Marley, waarop we enkele minuten naar de afbeelding van deze reggaeheld mogen staren.

En dat is hoe Black Eyed Peas een veel te langdradige show van 2 uur en 20 minuten vol kunnen krijgen. Rock Werchter Hun afsluitende act op Rock Werchter is niet onomstreden, twee jaar geleden kregen ze heel wat kritiek.

Ook dit jaar werd al een Facebookgroep tegen hun aanwezigheid op het rockfestival opgericht. En nu hun nieuwe plaat, die door de samenwerking met David Guetta erg commercieel en generisch blijkt te zijn, is het nog maar de vraag hoe Na een pijnlijke breuk is het vaak moeilijk te geloven dat de tijd met die 'foute man' niet helemaal verloren is.

Het goede nieuws is dat je enkele lessen kunt trekken uit je vorige relatie. We zetten de beste op een rijtje. Dat werd  bekend gemaakt tijdens de voorstelling van een nieuw sportcomplex in de buurt, op 30 km van Charleroi. Niet enkel het BK zal aan de meren van l'Eau d'Heure betwist worden. Ook de finale van de Topcompetitie in en de nationale kampioenschappen voor wielertoeristen , tijdrijden , mountainbike , de belofte- en eliterenners zonder contract , debutanten en junioren worden er gereden.

Wat is een cochleair implantaat? In deze video komt u alles aan de weet. Klik in het beeld. Mensen vallen sneller in slaap en hebben een betere nachtrust wanneer ze lichtjes heen en weer schommelen, beweren wetenschappers.

Mama of niet ik ben een babe met een mooi lijf. Een frisse pint, een lekkere cocktail, een gewone cola of toch maar liever water: Bij Nederlanders is dit alvast wijn 25 procent , gevolgd door cocktails 23 procent en dan pas bier 12 procent. De parkeerwachter van de stad Beringen in Limburg kwam terug van zijn ronde met een vreemd verhaal: De parkeertijd op de eerste schijf was verstreken, die op de tweede schijf nog niet. Het is evident om aan te nemen dat de automobilist had geparkeerd op het tijdstip van de eerste schijf, maar het was niet zo evident om een boete uit te schrijven.

Want er lag ook een parkeerschijf met een geldig tijdstip achter de ruit. Eentje van 10 tot 12 uur, eentje van 12 tot 14 uur, eentje van 14 tot 16 uur en eentje van 16 tot 18 uur.

Op die manier omzeil je de blauwe zone, want er ligt altijd een geldige schijf op het dashboard. De wet zegt dat je een parkeerschijf achter de ruit moet leggen, maar de wet zegt niet expliciet dat het er maar eentje mag zijn. Ze zijn vindingrijk in Beringen, hé. Het trucje van de Beringenaren lijkt een gouden tip voor inwoners van steden en gemeenten waar de schepenen niet zo proactief te werk gingen.

Leg vier of vijf parkeerschijven achter je voorruit en je bent de hele dag in orde. Want er is sowieso 'een parkeerschijf' met 'de juiste periode' zichtbaar voor de controleurs. EEN parkeerschijf , dat is enkelvoud. Wie er meerdere plaatst, is in overtreding. Het gemeentelijk reglement aanpassen lijkt me dus niet nodig.

Al zou ik er ook mijn hand niet voor in het vuur steken. De zone met parkeerschijf is nog maar pas ingevoerd en momenteel loopt een gedoogperiode. Binnenkort kost een overtreding er slechts 10 euro.

Koen Baumers nieuwsblad foto hrb. Een vrouw vraagt haar man om boodschappen te  doen: Cabaretier Wouter Deprez sluit momenteel zijn theatertournee 'Je zal alles worden' af.

Eind augustus verschijnt deze solo-voorstelling op DVD. Verder is hij ook bekend van radio en tv. Naast cabaret is ook boeken schrijven volledig zijn ding. Zijn laatste worp werd door Jonas Lampens van beelden voorzien en ligt sinds 4 juni in de rekken.

In tien reportages bieden de babbelzieke artiest en de geïnspireerde fotograaf een bezielde kijk op de grillen van onze tijd. Op 28 juni speelt Deprez een benefietvoorstelling van 'Je zal alles worden' in De Roma.

De opbrengst gaat integraal naar de vzw Dreamcatcher. Zij steunen een dagverblijfcentrum voor gehandicapte kinderen in Plettenberg Bay, Zuid-Afrika. Dit land wordt dan ook de nieuwe thuishaven-voor-een-jaar voor Deprez. Hij doet verslag over dit avontuur in een achtdelig radioprogramma dat in het voorjaar van op Radio 1 zal uitgezonden worden.

Eneco, producent en leverancier van duurzame energie én hoofdsponsor van de profwielerwedstrijd Eneco Tour dit jaar van 8 tot 14 augustus , zocht namelijk 'een ambassadrice die de vinger aan de pols heeft bij de Belgische wielerwereld én voeling heeft met duurzame energie'. En de knappe Lommelse, die tijdens de komende Ronde van Frankrijk overigens ook weer columns zal schrijven in onze krant, past perfect in dat plaatje.

Een betere ambassadrice hadden wij ons niet kunnen inbeelden. Zondag heeft ze alvast een acte de présence in Zolder, waar ze het startschot geeft van de 24 Uren Cycling.

Vader Vangrieken staat ook aan de start van de uithoudingswedstrijd, verloofde Johan niet. Die tekende deze week dan weer een ander contract, op de kasseien van de markt in het Limburgse Peer. De winnaar van Parijs-Roubaix is namelijk de eerste publiekstrekker tijdens de Nacht van Peer, die dit jaar op 27 juli zijn veertigste verjaardag viert. Misschien heb je hem ook wel eens in je mailbox gehad. Zo'n doorstuurbericht over het redden van een mensenleven met de letters 'P.

Het gaat om het herkennen van een beroerte door iemand te laten praten, lachen, armen omhoog te steken en de tong uit te steken. Schuilt er een kern van waarheid in dit soort berichten? GezondheidsNet vroeg het Marcel Vergeer van de Hersenstichting. Zit er een kern van waarheid in dit soort doorstuurberichten? Er zit wel een kern van waarheid in zulke berichten, maar het is allemaal erg kort door de bocht. Vraag de persoon om te lachen of de tanden te laten zien.

Als de mond scheef staat of een mondhoek naar beneden hangt, kan dit duiden op een beroerte. Vraag vervolgens aan de persoon om beide armen op te tillen en voor zich uit te strekken met de binnenzijde van de hand naar boven.

Een wegzakkende of rondzwalkende arm kan duiden op een beroerte. Let ook op een veranderingen in spreken. Als een persoon onduidelijk begint te praten of niet meer uit zijn woorden komt kan dit ook duiden op een beroerte. De T kan ook geworden gebruikt voor tijd.

Het is belangrijk om bij één of meer van de signalen de tijd van aanvang van de verschijnselen te onthouden en door te geven aan de huisarts of Dit is van belang bij de behandeling.

Wat zijn de belangrijkste cijfers rondom een beroerte? Beroerte is de tweede doodsoorzaak in Nederland en de belangrijkste oorzaak van invaliditeit. In driekwart van de gevallen treft beroerte iemand ouder dan 65 jaar. Waardoor ontstaat een beroerte? Wat zijn de symptomen en wat gebeurt er precies? Een beroerte kan een hersenbloeding of een herseninfarct betreffen. Het herseninfarct komt het meeste voor. Vanwege een dichtgeslibde ader of een bloedstolsel dat een hersenslagader verstopt, krijgt een deel van de hersenen te weinig bloed waardoor het hersenweefsel afsterft.

Een hersenbloeding is het gevolg van een lek in een hersenbloedvat. Hierdoor kan bloed de hersenen in stromen. Meestal is de slechte kwaliteit van de binnenwand van bloedvaten de oorzaak van een beroerte. Dit kan komen door ouderdom aderverkalking , een ongezonde leefstijl, diabetes, een te hoge bloeddruk of een verhoogd cholesterolgehalte. Een beroerte ontstaat plotseling en kan gepaard gaan met bewusteloosheid.

Symptomen zijn bijvoorbeeld verlammingen in het gezicht of in het lichaam, warrig spreken en denken, verstoring of verlies van het gezichtsvermogen, verdoofd gevoel in armen, benen of gezicht, tintelingen, ernstige hoofdpijn of duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Deze symptomen treden ook op bij een TIA, een tijdelijke doorbloedingsstoornis in de hersenen, maar verdwijnen dan meestal binnen een half uur weer.

Wat zijn de gevolgen en hoe zit het met herstel? Klopt dat je de meeste winst boekt tijdens de eerste twee weken na de beroerte en daarna eigenlijk niet meer? Degene die overleven kampen vaak met zowel lichamelijke als geestelijke stoornissen. De beschadigingen in de hersenen kunnen tot ongeveer een jaar na de beroerte in enige mate herstellen. Na zo'n twee jaar is er weinig verbetering meer merkbaar, daarna richt revalidatie zich vooral op verwerking, acceptatie en het beter leren omgaan met de overgebleven beperkingen.

De gevolgen van een beroerte kunnen worden onderverdeeld in lichamelijke verlamming, incontinentie , emotionele en gedragsmatige depressie, geen rem op emoties en cognitieve gevolgen.

In die laatste categorie vallen onder andere trager denken, geheugenzwakte, afasie problemen met taal, spreken, lezen en schrijven , apraxie moeite met meervoudige handelingen , neglect een linker- of rechterhelft van het lichaam verwaarlozen en agnosie het niet herkennen van personen of voorwerpen. Sommige van deze gevolgen komen pas na enig tijd tot uiting. Kunnen mensen, zoals in het doorstuurbericht wordt gesuggereerd, iets doen? Een beroerte voorkomen, de schade beperken?

De schade kan wel beperkt worden, maar zoals de mail zegt 'als een slachtoffer binnen drie uur bij een arts is, dat de effecten volledig ongedaan gemaakt kunnen worden' is niet waar. Wel is tijdverlies, hersenverlies. Hoe eerder je een arts belt, des te groter de kans dat je de schade kunt beperken.

Vanavond hebben amateur wielrenners, vrienden en familieleden van de overleden jonge wielrenners Wouter Weylandt, Frederiek Nolf en Dimitri De Fauw een herdenkingsmonument onthuld langs de Schelde in Zwijnaarde. De groep fietste uit eerbetoon 10 km heen en terug vanop het Gentse Sint-Pietersplein. De vrienden van Wouter houden vanavond een herdingking langs de Schelde. Ze komen om 18 uur samen op het Gentse Sint-Pietersplein en rijden dan met de fiets naar de Zonneputtragel, een jaagpad waar Weylandt vaak passeerde op training.

Hij won in de jaren 90 Oscars voor zijn rollen in 'Philadelphia' en 'Forrest Gump', maar Tom Hanks 54 placeert blijkbaar ook al eens graag een danske. Hij showde enkele van zijn moves op televisie, tijdens zijn presentatie van het weerbericht.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Vtm wil nog een korte afscheidsreeks maken, maar nadien valt definitief het doek. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Hoewel kleding passen soms erg frustrerend kan zijn, ontdekten psychologen nu dat shoppen je echt gelukkig kan maken. Het is zomer, en dat betekent hoogdagen voor fruit- en groenteliefhebbers. Een van de gemakkelijkste manieren om meer fruit en groenten in je dagelijkse voeding te verwerken is via een 'smoothie'.

Er heerst in België een mazelenepidemie. Dit jaar kregen al bijna mensen de ziekte, tegenover 40 in heel Dat schrijven de Coreliokranten. De voorbije twee maanden kregen elke dag gemiddeld vijf mensen de mazelen. Op 7 juni lag het aantal besmettingen op , twee maanden voordien waren er "nog maar" honderd geteld.

Terwijl er in heel maar veertig mensen besmet raakten met de mazelen. Deze keer waren Jessica Dornier 20 en Christopher Koenig 20 gespot op de markt brusselsestraat te Leuven. Ik koop niet zoveel modemagazines. Alleen wanneer er een nieuw seizoen aankomt, dan wil ik graag weten wat de nieuwe trends zullen zijn. Mijn favoriete merken zijn Maje, Sandro en The Kooples. Ik probeer om zelf een originele stijl te creëren, maar tegelijk verlies ik de trends niet uit het oog.

Juwelen draag ik weinig. Als finishing touch bij een outfit vind ik vooral de juiste handtas en schoenen belangrijk. En ik ga nooit de deur uit zonder make-up:.

En ik gebruik eyeliner om mijn ogen in de verf te zetten. Meestal ben ik in zwart en wit gekleed. Ik ben van Frankrijk afkomstig en studeer nu een semester in Leuven.

Het valt me op dat de kledingstijl hier anders is dan in Frankrijk. Ik hou eerder van de Franse stijl. In België zijn er meer prints en ik vind de combinaties vaak nogal druk. Ik hou van een soberder stijl. Dan werkt u in een sector waar nog geen aanvullende pensioenregeling — de zogeheten tweede pijler — bestaat. Waar de werkgever dus nog altijd geen duit spendeert aan een groepsverzekering of pensioenfonds voor zijn personeel.

Omdat het alles samen nog altijd om veertig procent van de actieve bevolking gaat, wil Open VLD daar gedeeltelijk een mouw aan passen met een regeling voor een vrij aanvullend pensioen. Vakantiegeld of 13e maand In de praktijk betekent dit dat de werknemer met zijn baas afspreekt dat elke maand een stuk van zijn loon aan de kant wordt gezet voor het pensioen.

Of een vakantiepremie, een bonus of een dertiende maand. Terwijl je van honderd euro pensioenbijdrage dertig tot veertig euro van de belastingen kunt recupereren. We hopen ook dat dit de werkgevers stimuleert om hun personeel ook zelf een pensioenregeling aan te bieden. Klinkt goed, denkt SP. Als je dertig jaar lang elke maand maar vijf euro aan de kant kunt leggen, blijft daar niet veel van over.

Los daarvan wil Jambon nu zo snel mogelijk de fractieleiders bijeen brengen om een volwaardig pensioendebat op gang te brengen. Uiteindelijk zullen we hiervoor een regering nodig hebben, maar het loont zeker de moeite om het debat nu al op te starten. Brigadier-Generaal Michelle Johnson is mama van een jarige jongenstweeling en effende al sinds haar eerste stappen in het leger als kadet aan de U.

Air Force Academy de weg voor vrouwen die carrière wilden maken in het leger. Zij leidde ook een air refueling-eskadron tijdens de operatie Iraqi Freedom. Ongetwijfeld de meest bekende werkende moeder van over de Grote Plas. Michelle Obama is niet alleen onder meer begaan met de strijd tegen zwaarlijvigheid bij jonge kinderen, zij ontfermt zich ook over haar twee dochters Malia 12 en Sasha 9 door hen dagelijkse taken toe te vertrouwen en over hun schoolresultaten te waken.

Kim Clijsters, professioneel tennister. Onze eigen Kim Clijsters zegde in de sport waarvan zij zoveel hield vaarwel om een gezin te stichten. Datzelfde jaar werd Jada geboren. In besliste Kim opnieuw haar opwachting te maken op het court, waarna zij de zusjes Williams versloeg en de US Open op haar naam schreef. Susan Hockfield is het levende bewijs voor haar jarige dochter dat vrouwen alles kunnen worden wat ze maar willen.

Niet alleen zorgde Hockfield voor een unicum door de 16de voorzitster van het MIT te worden, zij werkte ook mee aan de ontdekking van een gen voor de behandeling van hersenkanker. Mark Zuckerberg mag dan wel Facebook opgericht hebben, maar het financiële succes van het sociale netwerk is grotendeels te danken aan COO Sheryl Sandberg, een ex-werkneemster bij Google.

Met zelf twee jonge kinderen aan haar zijde, speelde zij een grote rol in de ontwikkeling van Facebook zoals we het nu allemaal kennen. Oprah Winfrey, Amerikaanse ex-talkshowhost. Oprah Winfrey, onlangs gestopt met haar eigen talkshow, rijfde tijdens haar carrière jaarlijks maar liefst miljoen dollar binnen.

Volgens Forbes verdiende zij vier keer meer dan haar dichtste concurrent. La Winfrey kreeg op haar 14de een zoon nadat ze seksueel werd misbruikt door een familielid, maar deze stierf twee weken na zijn geboorte.

Wat dacht je toen de scenaristen zeiden: Eindelijk weer iets om te spelen. Ik vond dat mijn personage al drie jaar voortkabbelde. Ik had niets meer te bieden bij Familie. Ik reed altijd met plezier naar het werk maar reed 's avonds vaak ongelukkig naar huis. Ik wou ermee stoppen. Er was geen uitdaging meer. De Anonieme Alcoholisten AA hebben me al gebeld om te komen praten over mijn ervaringen.

Niet dat ik zelf aan de fles zit, maar ik had een vader met een drankprobleem. Ik weet dus heel goed wat zoiets kan aanrichten. Hij was een lieve man maar zodra hij had gedronken, werd hij heel agressief. Mijn moeder en het hele gezin hebben daar zwaar onder geleden. We hebben veel miserie gekend. De drank verwoest zoveel moois.

Met zuipen vergeet je niet alles, je maakt het alleen maar erger. Toen ik de eerste keer weer zat op het scherm verscheen, belde een ladderzatte man me om half drie 's nachts op. Om te zeggen dat hij ook weer aan het zuipen was en dat zijn wijf hem had laten zitten. Mensen roepen zelfs zomaar op straat dat ik een stukske zat crapuul ben. Andere mensen geven me de naam van een goeie dokter die me kan genezen. Ook kinderen komen naar me toe: Je bent wel heel stout hé, als je zoveel drinkt?

Schatteke, dat is niet echt hé, dat is maar cinema. Waarop zij dan weer antwoorden: Ja, maar mijn papa drinkt in het echt wel zo veel. Het was verdorie tien uur 's ochtends. Ik drink wel eens graag een glas wijn, maar niet zo vroeg natuurlijk. Ik zeg ook tegen de schminksters dat ze me echt lelijk moeten maken. Mijn man vindt het heel moeilijk om me zo op de televisie te zien. Hij kan er niet naar kijken. En ik kan je zeggen dat het nog erger wordt.

Ik ben haar net gaan bezoeken in het rusthuis. Ze wordt dit jaar 98jaar. Maar bij La Esterella was het ook zo. Tijdens de begrafenis zat de kerk vol, maar ze kreeg bijna nooit bezoek in het rusthuis. Ze slaapt veel maar als ik kom, maak ik haar wakker. Ik heb haar net geschminkt om naar de cafetaria te gaan. We hebben daar een ijsje gegeten en een scheuteke wijn gedronken. Maar niet zoveel als in Familie hoor.

Eenvoudig, voedzaam en gevarieerd: Het ligt niet aan uw hang naar dubbelzinnigheid, alles valt hier wel degelijk onder het motto 'vul mij eens op'. Op kookeiland Live streaming kookles op vrijdag 24 juni om 19u30 Op 24 juni geeft Piet Huysentruyt live een online kookles en iedereen kan meekoken! Van achter je notebook, pc of smartphone loodst de populaire chef je door een paar heerlijke gerechten waar je zelf je vingers van aflikt en je gasten onmiddellijk mee charmeert.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website www. Wetenschappers raken het er maar niet over eens: Een recente Finse studie blaast het debat nu opnieuw leven in: Van bellen krijg je géén kanker", luidt het bij de Finnen. De geheime kamer van Arne Vanhaecke. Zeven jaar geleden nam hij voor het eerst een gitaar vast, vandaag kan Arne Vanhaecke 23 niet meer zonder. Zijn aanstekelijke liedjes Luisje en Dronken romantiek hebben een plaatsje gekregen op zijn eerste album Vlinders en een maagzweer.

Tussen het liedjes schrijven door presenteert Arne op vtmKzoom en wandelt hij al zingend door de straten van Gent. De geheime kamer van Arne vanhaecke. Ik geloof niet dat onze kinderen weten wat een schort is. Het voornaamste gebruik  van Oma's schort was, om haar jurk te beschermen,omdat ze er maar een paar had. Ze gebruikte de schort ook als panne lappen,om de pannen van de kachel of uit de oven te halen. Het diende ook om de tranen en vuile neus van de kinderen af te vegen.

En als ze de eieren uit het kippenhok ging halen,was de schort ook heel handig,om de eieren te dragen. Het was ook heel geschikt om de menige zweetdruppeltjes af te vegen,als ze gebukt stond over de kachel,met koken.

Als Oma onverwacht visite aan zag komen,je stond er van te kijken,hoeveel meubeltjes dat ouwe schortje nog kon stoffen, in een paar seconden. Het zal nog lang duren,voordat iemand uitgevonden heeft,wat voor zoveel doelen gebruikt kan worden,zoals het schortje! Het grote gebruik heeft te maken met werkdruk en slaapproblemen. Bij mensen tussen de 45 en 59 jaar is de druk het hoogst.

Slechts twee op de drie Belgen in die leeftijdscategorie geeft aan goed te slapen. Maar dat verklaart het grote gebruik van slaapmiddelen niet.

De houding van de arts en de patiënt die pillen normaal vinden, is wel doorslaggevend. Eén week maximaal is ideaal. Tyer Farrar had na zijn spurtzege nog net de tijd om met zijn twee wijsvingers naar de hemel te wijzen. Ter ere van zijn beste vriend Wouter Weylandt.

Dat alleen al was emotioneel voor de Gentse Amerikaan, maar het zwaarste moment moest nog komen. De tranen in Tyler Farrars ogen spatten alle richtingen op toen hij ineens de ouders van zijn beste vriend opmerkte, enkele honderden meters na de finish. Na het protocolgedeelte stapte hij opnieuw op hen af.

Hij gaf Weylandts moeder de ruiker die hij net gekregen had. Dit is natuurlijk niet dé grootste koers, maar toch is dit voor mij een heel speciale overwinning met een hoge emotionele waarde. Ik denk elke dag aan Wouter. Dus dachten we dat het goed zou doen om even het peloton op te zoeken', zei Eric Weylandt.

We hebben lang getwijfeld om af te komen, maar anderzijds willen we ook geen jaar wachten. We willen de band die Wouter ons met het wielrennen gaf, behouden.

Kom je een jaar later, dan ben je een van die vreemden. Wim Casteleyn foto is niet alleen traiteur, maar ook al meer dan tien jaar de chef van de Rode Duivels.

Hij maakte ook het boek Scoren aan tafel , waarin hij de lievelingsgerechten en eetgewoontes van elf voetballers, onder wie Kompany, onder de loep neemt.

De meeste ingrediënten werden goed op tijd in Engeland besteld en Vincent had maar twee verzoekjes: Belgische garnalen als voorgerecht en Luikse wafels als dessert. Natuurlijk hebben we die niet zomaar op een bord gelegd. We hebben speciale creaties gemaakt. Het decor van Castle Asbhy was schitterend, maar Kompany wilde zijn huwelijk vooral in familiekring vieren. Er was zeker geen grote massa genodigden.

Ik heb ook geen andere bekende voetballers gezien, want toen stond ik in de keuken. Vincent was na afloop alleszins gelukkig, maar welke man is dat niet na zijn trouwdag? Ze zijn getrainde doktors, hun ouders vooraanstaande schrijvers, maar toch houdt deze identieke tweeling 33 er al twintig jaar lang een angstaanjagend tweegevecht op na. Maria en Katy Campbell lijden aan een zware anorexiastoornis. Voor 1 meter 65 wegen ze nauwelijks 38 kilogram. Bij het vormen van hun seksuele identiteit laten jongeren zich leiden door hun vrienden of zelfs door hun idolen, dat wordt althans algemeen aangenomen.

Volgens een nieuwe Canadese studie spiegelen de meeste jongeren zich op seksueel vlak echter vooral aan hun eigen ouders. Wacht eens even, zult u denken, waar ken ik dat meiske van?

Van Flikken en van Thuis natuurlijk. En van haar blote borsten, die maar blijven circuleren op het internet. Vanaf vanavond is ze te bewonderen in Familie als Caroline, de assertieve pr-verantwoordelijke van winkelketen F C die neus tegen neus zal staan met Veronique Van den Bossche. Te druk om goed te zijn Lang geleden dat u Kadèr Gürbüz op het scherm zag?

Dat is maar een idee, zegt Kadèr. Ik heb al zes jaar een eigen theatergezelschap, ik speel in de nieuwe Eén-reeks De vijfhoek , ik doe een stem in de film Kung-Fu Panda 2 en ik spreek ontzettend veel reclamespots in. Uiteraard kom ik nog altijd op tv met de eeuwige herhalingen van de Ketnetreeks W Dan zie ik ze kijken: Ik denk bij die oude beelden vooral: Toen de reeks werd uitgezonden, ben ik tien jaar lang door scouts nagekeken.

Eén keer ging ik winkelen in Antwerpen en begon het rond mij een beetje druk te worden. Ik ben in kledingzaak Mango een pashok ingevlucht om tien minuten op adem te komen. Ik vind aandacht niet erg, maar heel soms heb ik er niet veel zin in. W was de eerste serie op Ketnet en was behoorlijk gedurfd. Er was toen ook niet zoveel controle op de inhoud.

De reeks was bedoeld voor jarigen, tot ze vaststelden dat het publiek veel jonger was. Kadèr Gürbüz zwemt in het werk. Na je veertigste gaat het in deze wereld bergaf, hoor je langs alle kanten.

Nu ben ik 41 en heb ik té veel werk. Misschien ben ik wel als goede wijn. Met kleren aan vind ik mezelf nog geweldig, zeg ik altijd. Naakt zou ik niet meer in het felle licht willen staan, eerder in het zachte licht op de gang. Ik ben heel streng voor mezelf, ik wil gewoon mooi oud worden.

Hoe ik mezelf verzorg? Ik ga heel veel naar de dermatoloog omdat ik veel allergieën heb. Ik gebruik ook al tien jaar zonnecrème, winter en zomer.

Als kind had ik veel last van pigmenten. Daarom ga ik nooit met mijn gezicht in de zon; ik draag altijd een hoed of zit onder een parasol. Eigenlijk ben ik de rage in Hollywood voor: Dan ga ik drie maanden lang vier keer per week naar de fitness om dan weken niks meer te doen. Dansen doe ik niet meer, sinds Sterren op de dansvloer. Ik moet een doel hebben, vermageren of verdikken doe ik alleen voor een rol. Ik heb gelukkig goede genen, want ik eet verschrikkelijk graag.

Eten is voor mij pure passie. Geef mij maar een culinair programma: Voorlopig zit zo'n programma er niet in, vermoed ik. Maar geen erg, ik kan nog een tijdje mee. De meeste baby's lachen zo'n keer per dag, voor kleuters is dat ongeveer keer.

Wanneer je volwassen wordt, daalt het aantal glimlachjes tot minder dan 20 per dag. Wie streeft naar een gelukkiger leven, kan dus heel wat leren van een pasgeborene. Voor wie eraan twijfelt of Goossens het écht zo druk heeft? Gisteren stelde hij Meesterlijke klassiekers - het televisieprogramma in boekvorm - voor in zijn restaurant in Kruishoutem.

Zes interviews werkte hij af. Tussen negen en elf, fotosessie inbegrepen. Meer tijd was er niet. Eerst moest hij zijn equipe aan het werk zetten, daarna moest hij opnieuw de keuken in. Goossens nam tussen de interviews tijd voor een driesterrenontbijt: Dieettrucjes Goossens zag er zo vroeg in de ochtend wat moe uit. Ik ben niet moe hoor. Maar het is wel wat veel geweest, de laatste tijd. Altijd was er iets.

Het restaurant in de eerste plaats, want dat blijft mijn bakermat. Maar daartussen had ik televisieopnames, moest ik naar evenementen of naar vergaderingen van één van de adviesraden waar ik lid van ben Dus ja, het zal deugd doen om het deze zomer een beetje rustiger aan te doen. Al kan ik, behalve de drie weken dat het restaurant gesloten is en dat ik met mijn gezin op vakantie ga, nooit helemaal loslaten. In mijn restaurant is dat anders, alles begint en eindigt bij mij.

Ze mogen me proberen te bellen, het zal niet lukken. Ik heb daar twee trucjes voor: Vol-au-vent wordt eens zo lekker met vers gepelde garnaaltjes, hollandaisesaus en kalfszwezerik. Ik vind het belangrijk dat de mensen thuis lekker eten en dat ze daarin gestimuleerd worden door de boeken en televisieprogramma's die ik maak. Want wie thuis goed eet, gaat ook graag op restaurant.

Dan vervoegt Glenn Vandenberghe 18 , de winnaar van De Keuken van de meester , de equipe van het team van 'Hof van Cleve'. De jongen won een cheque van Het is een pak geld voor zo'n jonge kerel. Als hij er goed mee omspringt, kan hij er veel mee doen. Maar de stage wordt ook zeer interessant voor hem. Na een paar maanden moet hij alles uit mijn boek perfect kunnen klaarmaken.

Eiergerechtjes door Sergio herman. Brigitte en haar man zijn zelfstandige slagers en baten een slagerij uit in Leuven. Zij helpt haar man in het atelier, bedient de klanten in de winkel en beheert de paperassen. Brigitte Fourie 55 , Leuven. Mijn inkomen mag gerust wat hoger liggen. Maar dat hangt grotendeels af van de klant.

Als wij meer willen verdienen, moeten wij harder werken. Bovendien liggen de onkosten hoog. Ik probeer te sparen, maar de laatste jaren is dat toch minder.

De economische crisis speelt een rol en onze kosten liggen steeds hoger. Als je de prijzen van de vleeswaren mee laat stijgen met de kosten, verjaag je de klanten. Ik koop graag iets om mijn interieur op te fleuren. Aan mijn kinderen en kleinkind geef ik ook graag geld uit.

Stel dat je morgen een fikse loonsopslag krijgt. Wat doe je met het geld? Ik zou niet veel veranderen. Het enige wat ik wil, is wat meer tijd. Ik zou de winkel een dag per week meer sluiten. Vakantiekolonies aan de Belgische kust. Braintraining verbetert punten van kind binnen enkele weken.

Computerspelletjes die beweren het brein te trainen kunnen de schoolresultaten van kinderen binnen enkele weken verbeteren, dat ontdekten wetenschappers.

Het voorbije weekend adverteerde de Brusselse privékliniek Clinica Aesthetica nog op kortingbonnensite Groupon. Tussen de aanbiedingen voor spotgoedkope restaurantbezoekjes, carwashbeurten of hotelarrangementen kon je er voor 39 euro een kortingbon van liefst euro kopen voor een liposuctie of een stel nieuwe borsten. Eén van de laatste stuiptrekkingen van de sector, want keurt de Senaat de wet donderdag goed - en die kans is zeer groot - dan is het gedaan met zo'n advertenties.

Zij diende het wetsvoorstel in dat eerder al unaniem goedgekeurd werd door de Senaatscommissie Sociale Aangelegenheden.

Celstraffen tot een maand en boetes tot Een gewone dokter moet zich aan tal van regels houden. Hoog tijd dat dat binnen de plastische chirurgie ook het geval is. Want het is geneeskunde, geen commerce. Alleen neigt het te vaak naar het laatste. Door een gebrek aan regels dreigt de sector overspoeld te worden met onopgeleide artsen die enkel uit zijn op winst.

Informatie wordt er amper gegeven. Alleen de cijfers tellen. Dan kan toch niet. Daarmee zullen ze er de zogenaamde charlatans niet uithalen. Integendeel, ze zullen er nieuwe maken. Privéklinieken zijn namelijk veel transparanter dan de gewone ziekenhuizen. Bij ons kun je op de site zien hoeveel een ingreep kost en op tv tonen we hoe professioneel er gewerkt wordt. In een traditionele kliniek ga je binnen voor een operatie en val je de weken en maanden erna achterover van de facturen die in je bus vallen.

Geen hond die je vooraf vertelt wat het allemaal zal kosten. Wat er binnen die operatiekamers gebeurt, weet ook niemand, je ziet het allemaal niet op tv. Is dat dan beter? Een dikke stap achteruit noem ik dit. En kan iemand me eens vertellen wat er fout is met kortingen geven?

Tussen de Dolle Dagen 17 tot 20 juni en de Tooghedagen 9 tot 12 september valt in Ieper heel wat te beleven. Zowel toeristen als Ieperlingen en streekgenoten krijgen een heel gevarieerd en druk programma voorgeschoteld.

Voor wie niet op reis gaat deze zomer: Tal van grote en kleinere culturele en toeristische activiteiten wisselen elkaar af terwijl sportief aangelegde bewoners en bezoekers zich kunnen uitleven tussen het frisse groen van het uitgebreide fiets- en wandelnetwerk. Ook muziekliefhebbers komen goed aan hun trekken. En bovenal kun je ook gezellig shoppen in het unieke historische stads-centrum, waar je tussenin kan verpozen op één van de vele leuke terrasjes, zowel op de Grote Markt als in de centrumstraten.

Merkwaardige evenementen Het startschot van de Ieperse zomer wordt van 17 tot 20 juni gegeven met de Dolle Dagen. Tijdens deze gekende zomerse braderie, gelardeerd met een portie animatie, vindt ook het beachvolleytornooi plaats op de Grote Markt. Een ideale gelegenheid trouwens voor wie vóór de solden nog even mooie koopjes wil doen. Op 1 juli is er trouwens, samen met Vlaanderen Muziekland, avondshopping.

Ook het Iepers Cultureel Centrum brengt enkele merkwaardige evenementen de komende weken. Op zaterdag 9 juli is er Vlaanderen Feest! Daags nadien vindt het Stadsfestival plaats.

Muziek en historie Van 1 juli tot 15 augustus organiseert de vzw Nocturnes ook weer de tweejaarlijkse Ieperse theaterwandelingen. Thema dit jaar is 'IeperVaar-wel', met aandacht voor Ieperlingen die hun stad in de loop der geschiedenis vaarwel gezegd hebben, vrijwillig of noodgedwongen. Reserveren kan via www. De Muzikale Dinsdagen zorgen ervoor dat het hartje van de stad het plein tussen de kathedraal en de Lakenhallen op dinsdagavond telkens omgetoverd wordt tot een festivalterrein, met muziekjes uit alle windstreken.

Nog muziek is er met Ieper- fest, het hardcorefestival dat duizenden liefhebbers van het genre uit heel Europa naar leper lokt, dit jaar van 12 tot 14 augustus. In schril contrast met dit muzikaal geweld staat de Heilige Bloedprocessie van Voormezele, die dit jaar op zondag 19 juni door het dorp trekt. Themawandelingen Wandelaars komen zeker aan hun trekken tijdens de Vierdaagse van de IJzer van 24 tot 27 augustus.

Op de slotdag wandelt men in en rond leper. Wie wandelen graag combineert met een vleugje geschiedenis in een natuurlijk kader, moet zeker de Vestingroute eens wandelen. Ieper heeft de best bewaarde vestingen van het land. Ze dragen duizend jaar geschiedenis in zich. Elke zondagmiddag zijn er ook de boeiende themawandelingen van de dienst Toerisme afspraak telkens om Nieuwste collecties Voor wie het liever met de auto doet, is er de hele zomer lang de zoektocht 'Door de Westhoek', met start in Elverdinge.

Kermissen kan tijdens de Thuyndagfoorvan 6 tot 16 augustus op de Grote Markt. En van 6 tot 9 september zijn er de Tooghedagen, hét moment bij uitstek om kennis te maken met de nieuwste collecties bij de Ieperse handelaars bij de start van het nieuwe schooljaar.

Alle mannetjes hebben dezelfde problemen met hun vrouwtje Het zijn echt vraatzuchtige beestjes: Als biologisch bestrijdingsmiddel zijn ze dus niet te kloppen. Maar hoe krijg je die beestjes bij de consument? Daarom opteerden we voor postorder. Op de website bestel je de gewenste hoeveelheid larven, al kan je ook meteen volgroeide diertjes kopen voor in de serres. Wij hebben een speciale verpakking ontwikkeld zodat de beestjes heelhuids in uw brievenbus vallen.

En daarbij laten we niets aan het toeval over. We verzenden bijvoorbeeld alleen op maandag en dinsdag, zodat zelfs een dag of twee vertraging bij de post geen roet in het eten kan gooien. Interview met Helga Ruebsamen. Interview met Geert Mak. Als leidraad voor het gesprek gebruikt Van Dis, Maks boeken: INTERVIEW met Kristien Hemmerechts over haar taalgebruik in haar romans; dialecten in Vlaanderen; de Nederlandse taal als norm voor de Vlamingen; de Franstalige en Vlaamse cultuur in België; het koningshuis in België; haar fascinatie voor prinses Diana; de periode dat zij in Groot-Brittannië woonde en waar zij haar eerste roman schreef; de vrijheid van het schrijven; geloven en het rooms-katholieke geloof; het Britse koningshuis; de autoriteit en macht van Margaret Thatcher; reality-televisie; de moeizame communicatie tussen mannen en vrouwen binnen relaties; de impact van autobiografische elementen in haar romans; het openbreken van seksuele taboes; schrijven in relatie tot vrouw-zijn; persoonlijk leed dat op de televisie geëtaleerd wordt; de rol van de media in oorlogssituaties en ontwikkelingslanden; vrouwenbesnijdenis; haar visie op de mensheid; de dood van man, de schrijver Herman de Koninck?

Gerrit Callewaert uit Bavikhove over het ondertitelen van het West-Vlaamse dialect op de Belgische televisie; Margaret Thatcher verspreekt zich in het openbaar; Iraanse film over een vete tussen twee families; Belgische complotten en schandalen oa Dutroux.

Het commentaar is een radioverslag van Alfred van Sprang; Interview met Hugo Brandt Corstius. Olivier Duphar over de redenen waarom het onderzoek naar de anti-agressiepil is gestaakt. Met beelden van agressieve duiven en het laboratorium van Olivier. Cilia van Dijk, ; Interview met wetenschapsfilosoof Jaap van Heerden. Interview met Arnon Grunberg.

Tognerelli ; Picard ; Verder vertelt Schippers oa over hoe hij zijn pseudoniem heeft gekozen, Barbarber, kinderen in zijn werk, de schilder Balthus, Samuel Beckett, schrijver Nabokov en zijn werk, de werking van de tabo-viool?

Schippers over het blad Barbarber ; VPRO, ; Interview met Candy Dulfer. NPS, ; Interview met Gerardjan Rijnders. Weisglas tijdens een debat in de Tweede Kamer ; Simpson ; Interview met de in Engeland woonachtige Anton Corbijn. Interview met Thom Hoffman. Bill Brandt BBC, ; Interview met Jan Vrijman over zijn ideologische en artistieke ontwikkeling. Aan de orde komen oa de keuze van zijn pseudoniem, de gevaren van politiek gesloten systemen en Vrijmans geloof in de democratie, verschillende vormen van manipulatie in kunst en politiek, nieuwsgierigheid als motor, integriteit en Vrijmans opvatting over zichzelf als observator.

Roland Freisler, wellicht illegaal opgenomen Bundesarchiv, ; Interview met Connie Palmen. Aan de orde komen oa het verschijnsel van je zelfbeeld tegenover het beeld dat je van jezelf hebt gecreëerd in het tijdperk van film en televisie, het verlies van de onschuld, de verslaving aan de roem, het vraagstuk van de vrije wil, en angst voor je eigen talent. Fassbinder SWF, ; Le désert du déserts.

Gespreksonderwerpen zijn het voor het programma uitgezonden Journaal met daarin de mislukte mensensmokkel in Hongarije, de noodzaak van emotie, televisie in Roods jeugd, haar schrijverschap, haar autistische broer, het uitoefenen van macht, rassendiscriminatie, haar verblijf in Los Angeles na de rassenrellen in en voetbal.

In het gesprek komen Kerkhofs jeugd in Zuid-Afrika, Apartheid, zijn komst naar Nederland, zijn films, experimentele film, de invloed van regisseurs Frans Zwartjes en Frans vd Staak op zijn werk en de Nederlandse film aan de orde. Als eerste wordt ingegaan op het aan het programma voorafgaande Journaal, waarbij de terugtrekking van Dutchbat uit Srebrenica ter sprake komt. Ceausescu VPRO, ; Kousbroek vertelt dat het intellect in zijn televisie-avond centraal staat.

Hij denkt daarbij niet alleen aan het menselijk vernuft, maar ook aan intelligentie bij dieren en machines. Verder komen zijn bewondering voor auteur Georges Perec, zijn fascinatie voor vliegtuigen, zijn jeugd in Nederlands-Indië en de invloed daarvan op de rest van zijn leven ter sprake. Het gesprek spitst zich toe op kwesties als de mogelijkheid vrouwen na de menopause via IVF te bevruchten, druggebruik door zwangere vrouwen, het combineren van een carrière en het moederschap, het opheffen van de anonimiteit van spermadonors, de rol van een ethicus in de maatschappij, veilig vrijen, euthanasie, genetische manipulatie en draagmoederschap.

Ook reageert De Beaufort op de kritiek die filosoof Gerard de Vries heeft op ethici. Severino Antinori BRT ; Het gesprek gaat over door hem ontworpen gebouwen, o. Gespreksonderwerpen zijn Swarttouws vroegere banen Fokker, haven Rotterdam , de RSV-enquête, de macht van het ambtelijk apparaat, het nut van overheidssubsidies aan industrie en bedrijfsleven, gouden handdrukken, zijn ervaringen met machtsverhoudingen en machtsstrijd, corruptie, de verschillen tussen het Nederlandse bedrijfsleven enerzijds en het Duitse of Japanse bedrijfsleven anderzijds en zijn huidige betrekkingen.

Molkenboer NOS ; Sax-a-go-go ; Margaret Thatcher BBC ; Anthony Fokker NOS ; Op hun pik getrapt! Anil Ramdas geeft zijn visie en commentaar op de onderstaande fragmenten, vooral met het oog op de westerse cultuur en samenleving. Tijdens het gesprek komen oa aan de orde: Gesprekken over zijn leven en zijn werk oa de experimenten met LSD en het ongeluk in de bergen waarbij een vriendin omkwam.

Op verzoek fragmenten uit: Lorenz ; TV-dominee Jimmy Swaggart; Met een tweetal fragmenten wil zij ode brengen aan Dimitri Frenkel Frank die zij bewondert om zijn veelzijdigheid. Het probleem van beroepsdeformatie: Interview met Piet Vroon. Interview met Willem Breuker.

Schippers VPRO, ; Interview door Peter van Ingen met journaliste Jacqueline de Gier. Aan de orde komen oa De Giers vader en zijn en haar relatie tot de actualiteit, De Giers manier van werken en haar observerende instelling, integriteit, het leven in het Midden-Oosten, De Giers voorbeeld Naipaul, de Golfoorlog, het nieuwe feminisme, haar jeugdige zelfstandigheid en de adoptie van een kind in Engeland. Interview met Jan Wolkers.

Schippers VPRO ; Interview met Rob Scholte. Gesprek met actrice Adelheid Roosen oa over Roosens jeugd, haar relatie met haar ouders, het uiten van emoties, normen, waarachtigheid, openheid, het leren van het leven, het verband tussen psychische gesteldheid en ziekte, weerbaarheid en communicatie, lotsbestemming en het verschil tussen oosterse en westerse filosofie.

Joop Zoetemelk en Jan Jansen; Een belangrijk gespreksthema is de relatie tussen beeld en geluid, film en muziek. Verder wordt er gepraat over muziek kunst in Nederland, zijn kunstopvattingen, zijn opvoeding en vader Hendrik Andriessen, de componisten Schönberg, Stravinski en Bach en de samenwerking met de Engelse cineast Peter Greenaway. In het gesprek komt eerst het vooraf uitgezonden Journaal ter sprake met de herdenkingsbijeenkomst nav de vliegramp in Suriname en de onderdrukking van de studentenopstand in China.

Aan de orde komen onder meer de gebrekkige aandacht die Nederlanders hebben voor de Antillen en Suriname, de invloed van de journalistiek op de politiek, de oprichting van GroenLinks en de houding van de politiek tegenover armoede in Nederland. In het gesprek komt eerst het vooraf uitgezonden Journaal ter sprake met oa de onderdrukking van de studentenrevolutie in Peking. Een belangrijk thema is WO II, waarbij aan de orde komen: Eerst komen het vooraf uitgezonden journaal ter sprake, mn een item over kruisraketten, haar activiteiten oa op emancipatorisch gebied en haar ervaringen met het medium televisie.

In het gesprek komt eerst het vooraf uitgezonden journaal ter sprake; Hiltermann gaat in op een item daaruit over ayatollah Ruhollah Khomeiny en geeft zijn mening over het Nederlandse journaal in het algemeen. Kennedy NOS, ; In het gesprek voorafgaand aan de fragmenten komt Rubinsteins verslaving aan krant en tv aan bod.

Belangrijk thema van de avond is de verhouding tussen Israël en de Palestijnen. Verder heeft Rubinstein fragmenten uitgekozen van portretten van mensen die veel voor haar betekenen. Ze sluit af met humor op televisie. Het gesprek spitst zich toe op de rol van televisie in het leven van Janssen, de functie die televisie volgens hem heeft en zijn belangstelling voor de ruimtevaart, het heelal en in het bijzonder de maan Io.

Prima titel want zo voelden George, Suzan en ik ons ook toen we deze film gingen kijken. De film is nog complexer en donkerder dan zijn voorganger. RSS © Erik Kersten. Ionica Smeets — getallen en wiskunde, en de moeite die veel mensen hiermee hebben; — haar voorliefde voor kleinkunst; — nerds, waartoe ze zich rekent; — internet, online communities en computers; — haar studies Informatica en Wiskunde; — de afstand tussen alfa- en bèta-mensen; — menselijke emoties in sciencefiction; — liefde en relaties.

Freek de Jonge — zijn keuze om op het laatste moment de vliegramp in Oekraïne te memoreren a. Lidewij Edelkoort — wat haar werk trendvoorspellen inhoudt, dat zijn oorsprong heeft in de mode in de jaren vijftig, maar sinds de jaren tachtig ook zijn intrede deed in o.

Micha Wertheim — zijn werk als cabaretier; — de invloed van televisie op menselijk gedrag; — de betekenis van een grap en zijn visie over cabaret; — zijn bewondering voor Armando Iannucci en de overschatting van kunst; — zijn Engelstalige optredens in Edinburgh en Londen; — de mens die zichzelf regels oplegt t.

Joep van Lieshout Beeldend kunstenaar en ontwerper, over: Lilian Gonçalves-Ho Kang You — verschillende van haar huidige en voormalige functies jurist, staatsraad bij de Raad van State, voorzitter programmaraad NPS, voorzitter Prins Claus Fonds, voorzitter van Amnesty International ; — de recente rellen en plunderingen in Londen, Groot-Brittannië; — haar leven en familie in Suriname, waar ze werd geboren en opgroeide. Dick Swaab Neurobioloog, over: Marc-Marie Huijbregts Acteur en cabaretier, over: Paul Verhoeven Aan de orde komt: Annet Malherbe Aan de orde komt: Paulien Cornelisse Aan de orde komen: Jan Marijnissen Aan de orde komen: Trudy Dehue Aan de orde komen: Prem Radhakishun Aan de orde komen: Bram Moszkowicz Aan de orde komen: Cees Fasseur Interview met Fasseur over: Henk van Os Interview met Henk van Os.

Helga Ruebsamen Interview met Helga Ruebsamen. Geert Mak Interview met Geert Mak. Kristien Hemmerechts INTERVIEW met Kristien Hemmerechts over haar taalgebruik in haar romans; dialecten in Vlaanderen; de Nederlandse taal als norm voor de Vlamingen; de Franstalige en Vlaamse cultuur in België; het koningshuis in België; haar fascinatie voor prinses Diana; de periode dat zij in Groot-Brittannië woonde en waar zij haar eerste roman schreef; de vrijheid van het schrijven; geloven en het rooms-katholieke geloof; het Britse koningshuis; de autoriteit en macht van Margaret Thatcher; reality-televisie; de moeizame communicatie tussen mannen en vrouwen binnen relaties; de impact van autobiografische elementen in haar romans; het openbreken van seksuele taboes; schrijven in relatie tot vrouw-zijn; persoonlijk leed dat op de televisie geëtaleerd wordt; de rol van de media in oorlogssituaties en ontwikkelingslanden; vrouwenbesnijdenis; haar visie op de mensheid; de dood van man, de schrijver Herman de Koninck?

Jaap van Heerden Interview met wetenschapsfilosoof Jaap van Heerden. Arnon Grunberg Interview met Arnon Grunberg. Schippers Interview met K. Candy Dulfer Interview met Candy Dulfer. Thom Hoffman Interview met Thom Hoffman. Jan Vrijman Interview met Jan Vrijman over zijn ideologische en artistieke ontwikkeling. Connie Palmen Interview met Connie Palmen.

Lydia Rood Gespreksonderwerpen zijn het voor het programma uitgezonden Journaal met daarin de mislukte mensensmokkel in Hongarije, de noodzaak van emotie, televisie in Roods jeugd, haar schrijverschap, haar autistische broer, het uitoefenen van macht, rassendiscriminatie, haar verblijf in Los Angeles na de rassenrellen in en voetbal.

Frits Bolkestein Als eerste wordt ingegaan op het aan het programma voorafgaande Journaal, waarbij de terugtrekking van Dutchbat uit Srebrenica ter sprake komt. Inez de Beaufort Het gesprek spitst zich toe op kwesties als de mogelijkheid vrouwen na de menopause via IVF te bevruchten, druggebruik door zwangere vrouwen, het combineren van een carrière en het moederschap, het opheffen van de anonimiteit van spermadonors, de rol van een ethicus in de maatschappij, veilig vrijen, euthanasie, genetische manipulatie en draagmoederschap.

Ton Alberts Het gesprek gaat over door hem ontworpen gebouwen, o. Frans Swarttouw Gespreksonderwerpen zijn Swarttouws vroegere banen Fokker, haven Rotterdam , de RSV-enquête, de macht van het ambtelijk apparaat, het nut van overheidssubsidies aan industrie en bedrijfsleven, gouden handdrukken, zijn ervaringen met machtsverhoudingen en machtsstrijd, corruptie, de verschillen tussen het Nederlandse bedrijfsleven enerzijds en het Duitse of Japanse bedrijfsleven anderzijds en zijn huidige betrekkingen.

.. Kook enkele minuten en voeg de spinazie toe. Welke vrouw droomt niet van het zandloperfiguur van Joan Holloway? Het Nederlandse tv-icoon Willem Duys is in de nacht van woensdag op donderdag in een ziekenhuis in Hilversum op jarige leeftijd overleden. Hij verhuurde toen onbestaande vakantieverblijven op Gran Canaria aan nogal wat Nederlanders. Twee receptjes met krab. Stel dat je morgen een fikse loonsopslag krijgt. Huijbregts vertelt dat hij hem zeer bewondert; Verder is hij ook bekend van radio en tv. Ik weet dus heel goed wat zoiets kan aanrichten. Meer informatie vind je op de website van de Deutsche Bahn. Interview met Hugo Brandt Corstius.

Kale kut milf dikke borsten naakt

AMATEUR ESCORT LIMBURG GRATIS NEUKEN IN NIJMEGEN